واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فجر 92، حماسه وحدت و امید انقلاب اسلامی ایران الگویی برای تحول ملت های جهان تهران- ایرنا - حضرت امام خمینی(ره) تحول معنوی ملت و انقلاب اسلامی را الگویی برای سایر کشورها دانسته و از میهمانان خارجی شرکت کننده در مراسم دهه فجر خواستند تا اگر می خواهند از زیر بار گران استکبار جهانی بیرون بیایند، باید ملت ها را بیدار کنند.
در کجای دنیا شما پیدا میکنید یک چنین جلسهای را که در اینجا هست؛ کشاورزش پهلوی رییس جمهوریاش، نخست وزیرش پهلویِ کارگرش، همه مقاماتش پهلوی هم نشستند به طوری که کسی وارد این جلسه بشود نمیداند که آیا رییس جمهور کدام است، نخست وزیر کدام است، کشاورز کدام است، کجا پیدا میکنید، این را؟
این تحول است که موجب بروز این اعجاز شده است. شما کجا پیدا میکنید که یک رییس جمهوری بیاید همدوش یک کشاورز بنشیند؟ شما هر جا ملاحظه میکنید رئیس جمهورهایش به یک وضعی هستند که با مردم تماس ندارند، مردم را جزء موجودات حساب نمیکنند، هر چه میبینند خودشان است.
ما که رژیم های سابق را دیدیم و من که از زمان قدرت قاجاریه و بعد هم قدرت رضا خان و اذنابش(دنباله های او) و اولادش شاهد این کشور بودم و دیدم که یک حکومت جزء در یک شهر کوچک با مردم چه میکرده است. دست مردم به یک حکومتی که مال یک ده بود یا یک قصبه بود نمیرسید، مردم از دور حشمت او را میدیدند.
آنها وقتی که بیرون میآمدند به مردم کار نداشتند، اتکال به سر نیزه بود. الآن هم در دنیا وضع آن طوری است، این طور نیست که یک جلسهای حاصل بشود و نخست وزیرش آنجا بنشیند و کشاورزش آنجا و رییس جمهورش آنجا و عالمش آنجا و غیر عالمش آنجا، این طور نیست مسأله.
این تحول، اسباب این شد که پیروزی پیدا شد. من خدا را شکر میکنم که در یک ملتی واقع هستم، یک فرد از یک ملتی، یک خدمتگزار یک ملتی هستم که تحول معنوی حاصل شده و این تحول به دست خداست. امکان نداشت که کسی بتواند یک نفر را این طور متحول کند؛ از مرکز فحشا به مرکز عبادت و عرفان بیاورد، به مرکز جنگ با کفار بیاورد.
اگر همه ماها جمع میشدیم که ده نفر را یک همچو قدرتی به آن بدهیم، هر گز ممکن نبود برای ما. این یک مساله معنوی است که دست خداست، چنانچه همه چیز دست اوست. این تحول یک تحولی است که نمونه است در دنیا. هر حکومتی را شما ملاحظه کنید در طول تاریخ، هر ملتی را ملاحظه کنید در طول تاریخ، وضع این طور نبوده است.
آقایانی که از خارج آمدهاند باید ملاحظه کنند این معنا را که باید ملت هایشان را تربیت کنند و متحول کنند، نروند سراغ آن کسانی که قدرتمند هستند و با آنها صحبت کنند، زبان ملت را متوجه بشوند، با ملت صحبت کنند. اگر بخواهند که از زیر بار گران این جرم ها و این جنایت ها بیرون بیایند، باید ملت ها را بیدار کنند، این طور نباشد که دهه فجری تشریف بیاورید، همه ما اینجا با هم بنشینیم صحبت بکنیم، چه بکنیم و وقتی رفتیم تمام بشود، اگر این طور باشد تا قیامت هم ما نمیتوانیم کاری انجام بدهیم.
ما دلخوش نباید باشیم به این که وضع حاضر چی هست. ما باید نگران وضع آتیه باشیم. شما که از اطراف آمدید اینجا، میبینید وضع این ملت را و میبینید و میشنوید تبلیغات بر ضد این ملت را، این ملتی که همه جا شما دیدید، در همه شهرها هرجا تشریف بردید دیدید و فردا هم مشاهده خواهید کرد ان شاء اللَّه، اینها را زور آورده است به اینجا؟! آوردهاند اینها را یا آمدند آنها؟ آن طوری که تبلیغات خارجی میگوید، میگوید ˈآوردند اینها راˈ. یک ملت را آوردند؟! کدام قدرت میتواند یک ملت را بیاورد؟
یک ملت متحول شده است، وقتی به آن گفتند شرع این طور میگوید، خدا این طور میگوید، خداست که در دل اینها این طور علاقه را ایجاد کرده است. شما آقایان بروید ملت هایتان را الهی کنید، ملت هایتان را بیدار کنید، بیدار کنید که دنیا دست یک دسته اقلیت ظالم، و میلیاردها انسان مظلوم در تحت یک سلطههای کوچک ظالم، کوچک نسبت به ملتها.
* از بیانات امام خمینی(ره) در جمع مسوولان کشور و میهمانان خارجی دهه فجر(21 بهمن 1364)
فراهنگ(2)**1003**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
22/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]