تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804592465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فحش دادن کودکتان چه کنید؟


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
فحش دادن کودکتان چه کنید؟ اگر استفاده از کلمات زشت برایش تبدیل به عادت شده به او یاد بدهید که مدتی این کلمات را فقط در ذهن خود یا زیر لب بگوید و اگر همچنان به گفتن آنها اصرار داشت از تنبیهی مانند کم کردن پول توجیبی استفاده کنید...

 همین چند وقت پیش وقتی مادر علی به او گفت کتاب هایش را بردارد، او در جواب گفت: «بی خیال!» این جمله پدر و مادر علی را حسابی شوکه کرد زیرا آنها هیچ وقت در خانه به این روش صحبت نمی کردند و نمی دانستند او از کجا این عبارت را یاد گرفته است.
اما علی ۸ ساله خودش می داند که این را مدرسه به او آموخته، نه معلمان و عوامل مدرسه، بلکه بچه های دیگر. فرزند شما هم مانند علی ممکن است از زمانی که وارد مدرسه می شود چیزهایی را یاد بگیرد که شما انتظارش را ندارید. کودکان با مشاهده و تقلید از دیگران دانش کسب می کنند.
وقتی آنها در محیط مدرسه قرار می گیرند با کودکان زیادی که همسن شان یا کمی از آنها بزرگ تر هستند ارتباط برقرار کرده و از آنها تقلید می کنند. بهتر است در مواجهه با این موضوع بدانید چطور باید درس هایی را که فرزندتان نباید یاد بگیرد، مدیریت کنید.
 
 
ناامید نشوید
 
کشیدن یک آه سنگین و گفتن این عبارت که «امروز یکی از بدترین روزهای زندگی من بود» در طول سال های مدرسه بسیار اتفاق می افتد؛ روزهایی که شما در نقش والدین تمام آنچه برای تربیت فرزندتان به کار گرفتید، را نقش بر آب شده می بینید. ناامید نشوید، می توانید به کودک بیاموزید راه های بهتری برای ابراز عقیده اش وجود دارد. هرچند نباید این کار را با داد و فریاد و پرخاشگری انجام دهید. هیچ کس در عصبانیت چیزی نمی فهمد.
 
 
از این جمله استفاده نکنید
 
هیچ وقت از عبارت «می دونم منظوری نداشتی!» برای توجیه رفتار فرزندتان استفاده نکنید. چنین پاسخی منجر به کاهش مسئولیت پذیری کودک می شود. در چنین حالتی پدر و مادر نشان می دهند که برای خودشان احترام لازم را قائل نیستند و اقتدار اخلاقی شان را تضعیف می کنند.
 
 
توضیح دهید
 
بچه ها ممکن است بارها کلمه «احمق» یا «نفهم» یا حتی کلمات بدتر را در واکنش به رفتارهای همکلاسی های شان تکرار کنند. سعی کنید کم کم برایش توضیح دهید که این کلمات مناسب نیست. به او بگویید«آدم های خوب نباید این کلمات را به کار ببرن، در عوض می تونی بگی...» و بعد کلمه قابل قبولی را جایگزین آن کنید.
 
 
از تحریم استفاده کنید
 
اگر استفاده از کلمات زشت برایش تبدیل به عادت شده به او یاد بدهید که مدتی این کلمات را فقط در ذهن خود یا زیر لب بگوید و اگر همچنان به گفتن آنها اصرار داشت از تنبیهی مانند کم کردن پول توجیبی استفاده کنید و بگویید: «با هر کلمه زشتی که به زبون میاری... تومان از پول تو جیبیت کم میشه.» یا تنبیه مشابه برای او در نظر بگیرید.
 
 
قاطع باشید اما مهربان
 
حالا که کودک عادت به بیان بعضی کلمات و کارهای زشت کرده باید حواس تان باشد که نه به او باج بدهید و نه بیش از حد سختگیری کنید. اگر او را به دلیل اشتباهش تحقیر کنید او اعتماد به نفسش را از دست می دهد.
 
 
سازگار باشید
 
پدر و مادر باید هوشمندانه و انتخابی عمل کنند. آنها قضاوت اخلاقی خواهند کرد. کلید موفقیت در سازگاری است. اجازه ندهید گاهی بی ادب باشد و این اجازه را به بقیه هم ندهید. تناقض باعث گیج شدن کودک می شود. درباره کلماتی که خودتان هم استفاده می کنید، دقیق باشید. شما آینه آنها هستید و هر رفتارتان را الگوبرداری می کنند.پارسی طب

دوشنبه 21 بهمن 1392 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن