تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترين [مرتبه] ايمان آن است كه بدانى هركجا باشى خدا با تو است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870340847




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشجویان بسیجی علوم پزشکی تهران به لاریجانی نامه نوشتند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دانشجویان بسیجی علوم پزشکی تهران به لاریجانی نامه نوشتند تهران - ایرنا - جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نامه ای از ریاست سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران درخواست ادامه پخش دوم برنامه تلویزیونی ثریا در حوزه سلامت را خواسته و آورده اند: رسانه ملی در برابر جریان های ذی نفع و لابی های قدرت و ثروت در حوزه پزشکی تحت فشار قرار نگیرد.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان بسیج دانشجویی در این نامه آمده است: در ماه جاری، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با صدور بیانیه ای از عملکرد جنابعالی و مجموعه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به دلیل روشنگری و صراحت لهجه در پرداخت به مسائل کشور تشکر و قدردانی کرده بود و در قسمتی از بیانیه، تولید برنامه های چالشی را که به صورت علمی و منطقی به نقد فضای مدیریتی کشور می پردازند خواستار شده بود.
بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کردند: بدون شک، پرداخت به مسائل اساسی کشور در فضای منصفانه و منطقی در رسانه ملی، از جهات مختلف سبب رشد و پیشرفت کشور خواهد شد، چه آنکه در چنین فضایی از یک سو می توان از توان فکری نخبگان استفاده کرد، و از سوی دیگر فضای عمومی جامعه را به سمت ارتقای دانش عمومی مردم و گسترش فرهنگ پیشرفت در جامعه هدایت کرد.
این دانشجویان بسیجی در نامه خود آورده اند: از میان مسائل کشور اما، حوزه سلامت به علت نقش و اهمیتی که در پیشبرد اهداف دیگر حوزه ها دارد، تا جایی که سلامت را محور توسعه ذکر کرده اند و همچنین قرابتی که با ترویج عدالت اجتماعی در سطح جامعه دارد، حائز اهمیتی دو چندان می باشد، لذا می توان نتیجه گرفت، پرداختن به مشکلات اساسی حوزه سلامت کشور و ارائه راهکار برای حل این مشکلات یکی از زمینه های مهم رشد و پیشرفت جامعه می باشد.
در این نامه مطرح شده است: جای تشکر دارد که رسانه ملی با فهم عمیق از اهمیت موضوع سلامت، اهتمام خود را جهت اهیمت دادن به حوزه سلامت به کار بسته است که از مصادیق آن نیز، شبکه سلامت و همچنین پخش برنامه هایی نظیر برنامه «نبض» شبکه خبر می باشد.
ˈ جای سوال و تعجب است که پس از گذشت کمتر از یک هفته از پخش برنامه تلویزیونی ثریا در حوزه سلامت - که به بیان صریح و صحیح و نقد علمی و منطقی مسائل نظام ارائه خدمات سلامت پرداخته بود، ما شاهد قطع پخش قسمت دوم این برنامه در حوزه سلامت هستیم و این در حالی است که به گفته عوامل تولید برنامه، قسمت دوم برنامه ثریا با موضوع حوزه سلامت باید هفته گذشته به روی آنتن شبکه یک سیما می رفته، اما گویا بنا به مصالحی از پخش قسمت دوم این برنامه که بنا بوده به موضوع مهم تعرفه های پزشکی بپردازد، جلوگیری شده و تنها دو روز مانده به تاریخ مقرر پخش برنامه، موضوع برنامه به کلی تغییر کرده است.ˈ
این دانشجویان آورده اند: معتقدیم، در شرایط امروز نظام سلامت، اصلاح عادلانه تعرفه های پزشکی به معنی باز شدن یکی از گره های کور نظام درمان کشور می باشد؛ همچنین موضوع تعرفه های بخش درمان از لحاظ تاثیری که بر روی گسترش عدالت در جامعه و جلوگیری از سقوط مردم به زیر خط فقر دارد، بسیار مهم و حیاتی می باشد.
در این نامه آمده است: افزایش 10 برابری تعرفه های بخش پزشکی خصوصی در سال های اخیر که توسط سازمان صنفی نظام پزشکی اعمال شده بود، باعث افزایش هزینه های درمان برای مردم و همینطور بوجود آمدن یک شکاف عمیق میان درآمد پزشکان شده است؛ مجموعه اتفاقات رخ داده در هفته اخیر و پس از پخش قسمت اول برنامه ثریا در خصوص مسائل حوزه سلامت و روشنگری های صورت گرفته در این برنامه این موضوع را به ذهن متبادر می کند که جریان های ذی نفع و لابی های قدرت و ثروت در حوزه پزشکی این بار صدا و سیما را که وظیفه رساندن ندای حق و حقانیت به جامعه را دارد، تحت فشار گذاشته اند تا از شفاف شدن حوزه سلامت برای مردم جلوگیری کنند، به ویژه آنکه یکی از نمایندگان مجلس پس از انتشار نصفه و نیمه لیست مربوط به تنها تعدادی از زیر میزی بگیران حوزه سلامت، خبر از تهدید شدن مسئولان از سوی لابی های فساد پزشکی داده است.
درادامه آمده است: ما دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن حمایت از پخش برنامه های منصف چالشی انتقادی مانند برنامه ثریا و برنامه پایش، از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران انتظار داریم در مقابل این فشارها تسلیم نشده و از ادامه تولید و پخش این برنامه ها حمایت بیش از پیش را داشته باشد.
در پایان آمده است: جناب آقای ضرغامی از شما تقاضا داریم در باره پخش نشدن برنامه ثریا در حوزه سلامت و همچنین، ادامه حمایت از پخش برنامه های چالشی انتقادی، نسبت به اعلام موضع رسمی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اقدام بفرمائید.
فراهنگ(1)**9303**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




21/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن