تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860490870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلاهبرداری فرانسوی از 75 دختر ساده لوح


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: کلاهبرداری فرانسوی از 75 دختر ساده لوح جامعه > حوادث - روزنامه ایران نوشت:

پسر جوانی در نقش مسافری از فرانسه به بهانه جشن تولدش و حضور در ایران دختران جوان را در فضای مجازی فریب می‌داد.
چندی پیش دختری با مراجعه به دادسرای جرایم رایانه‌ای تهران ادعا کرد پسر جوانی قصد اخاذی 60 میلیون تومانی از وی دارد.
این دختر در حالی که بسیار آشفته و پریشان بود روبه‌روی قاضی روح‌الله رئیسی قرار گرفت و گفت: از طریق شبکه‌ مجازی با پسر جوانی که خود را «توماس» از فرانسه معرفی می‌کرد آشنا شدم. به‌نظر پسر خوبی می‌آمد و می‌گفت دختر رؤیاهایش را پیدا کرده است. او با چرب‌زبانی‌هایش مرا گول زد. او می‌گفت خانواده‌اش در ایران برای وی جشن تولد گرفته‌اند و به همین دلیل سه روزه به ایران می‌آید و این فرصت خوبی است که با هم آشنا شویم. من هم به مراسم رفتم اما... دختر جوان سرش را به زیر انداخت و گفت: وی از من چند فیلم و عکس تهیه کرده است و می‌گوید اگر مبلغ 60 میلیون تومان پرداخت نکنم تصاویرم را در فضای مجازی پخش می‌کند و آبرویم را نزد خانواده‌ام می‌برد. من هم از ترس پدر و برادرم نمی‌دانم چه کاری انجام دهم، کمکم کنید.با ادعاهای این دختر، پرونده در دادسرای جرایم رایانه‌ای مطرح شد و مأموران برای شناسایی و دستگیری پسر شیاد وارد عمل شدند. آنها با رازگشایی از این پرونده به تجسس‌های ویژه‌ای دست زدند و به سرنخ‌هایی نیز رسیدند.کارآگاهان با ترفندهای پلیسی و آموزش‌ لازم به دختر فریب‌خورده توانستند پسر کلاهبردار را به محل قرار ملاقات بکشانند و در یک عملیات ضربتی وی را در جنت آباد غافلگیر کردند.پسر جوان که تصور نمی‌کرد از سوی پلیس شناسایی شود با احساس سردی دستبند شوکه شد و سعی کرد خود را بی‌گناه جلوه دهد اما بررسی‌های پلیسی از تلفن همراه این پسر نشان می‌داد وی در شبکه‌های اینترنتی از جمله وی‌چت، تانگو و... با حدود 75 دختر در ارتباط است و حدود 300 فیلم و تصاویر خصوصی از آنان در تلفن همراه وی وجود داشت.
پسر 23 ساله که با مدارک پلیس روبه‌رو شد به ناچار لب به بیان حقیقت گشود و گفت: در فضای مجازی با دختران جوان آشنا می‌شدم و با استفاده از سادگی آنان خود را توماس از فرانسه معرفی می‌کردم و آنان که سودای زندگی در خارج از کشور را داشتند فریب می‌دادم و پس از گرفتن هدایا ارتباطم را با آنان قطع می‌کردم یا با در دست داشتن تصاویر خصوصی‌شان آنها را تهدید می‌کردم مبلغ بیشتری به من پرداخت کنند.
پسر کلاهبردار در بازجویی‌ها گفت: روز دستگیری نیز با خودروی یکی دیگر از دختران سر قرار ملاقات آمده بودم که از سوی پلیس دستگیر شدم.
با اعترافات این پسر شیاد تحقیقات و بررسی‌های پلیسی برای شناسایی فریب‌خوردگان آغاز شد.
رئیسی، قاضی این پرونده در دادسرای جرایم رایانه‌ای گفت: جالب است اگر بدانید وقتی برای دختران فریب‌خورده در فضای مجازی با تلفن همراه توماس قلابی، پیام ارسال می‌کردیم تا به دادسرا مراجعه و از پسر کلاهبردار شکایت کنند این موضوع را به شوخی می‌گرفتند و باوجود این‌که شماره پرونده و مشخصات وی به آنها ارسال می‌‌شد در پاسخ می‌گفتند: «توماس، شوخی مسخره‌ای بود، یعنی‌چی دستگیر شدی؟ بیاییم ازت شکایت کنیم؟! چرا این مدت خبری ازت نبود و قهر کردی حالا بیاییم دادسرا دیدنت و...»
قاضی ویژه جرایم رایانه‌ای گفت: متأسفانه دختران ساده‌لوح به‌راحتی در دام شیادان می‌افتند و آنها نیز با نقشه‌هایشان به فریب ساده‌لوحان می‌پردازند و به‌راحتی از کنار این حوادث می‌گذرند.
قاضی رئیسی با هشدار به خانواده‌ها و جوانان گفت: خانواده‌ها مراقب اعمال و رفتار فرزندانشان باشند چرا که آنان با در دست داشتن یک تلفن همراه می‌توانند با فشردن یک کلید وارد دنیای مجازی شوند و با گذاشتن عکس‌های خصوصی‌شان در شبکه یا ارسال به افراد بیگانه مورد سوء‌استفاده و آزار و اذیت قرار بگیرند. 4646



دوشنبه 21 بهمن 1392 - 08:19:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن