واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سرپرست دانشگاه یزد: دهه فجر فرصتی برای یادآوری شعارهای انقلاب است یزد - ایرنا - سرپرست دانشگاه یزد در پیامی دهه فجر و گرامی داشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را یادآور تغییر اساسی در تاریخ کشور، فرصتی برای یادآوری شعارهای انقلاب و فرصتی برای تجدید پیمان دوباره دانشگاهیان با اهداف انقلاب عنوان کرد .
![دهه فجر فرصتی برای یادآوری شعارهای انقلاب است](http://img7.irna.ir/1392/13921120/81036315/81036315-5487251.jpg)
به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه یزد، محمدصالح اولیاء در پیام خود آورده است:روزهای دهه فجر هر سال یادآور دوران پرالتهابی است که به یک تغییر اساسی در تاریخ کشورمان منجر شد. اگر چه بسیاری از جوانان و حتی میانسالان امروز ممکن است نتوانند شرایط آن روز را بخوبی درک کنند، اما برای کسانی که از نزدیک شاهد این تحول عظیم بوده اند، یادآوری خاطرات پیروزی انقلاب اسلامی همواره شوق آفرین خواهد بود. وی می افزاید :بسیار سخت است که شرایط اختناق حاکم بر ایران قبل از انقلاب را برای افرادی که در آن دوران حضور نداشته اند تصویر کرد و چه بسا در سایه بعضی مقایسه ها، ارزش های انقلاب مورد غفلت قرار گیرد .
سرپرست دانشگاه یزد ادامه می دهد :جدا از نقدهایی که می توان به بعضی فراز و نشیب های انقلاب وارد کرد، معمولا یک اصل مهم نادیده گرفته می شود: انقلاب اسلامی تصمیم یک ملت بود ! و بنابراین باید به آن احترام گذاشت؛ تصمیمی که با رهبری یکی از استثنایی ترین رهبران تاریخ به نتیجه رسید. علاوه بر این، مگر می توان ملتی را که سال ها در بند تحقیر، اختناق و ظلم بوده است را به سبب خیزش علیه این کژمداری ها سرزنش کرد .
اولیا با بیان اینکه سالگرد انقلاب اسلامی فرصتی برای یادآوری شعارهای انقلاب نیز هست، آورده است: این شعارها شعارهایی است که با شعور توام شده بود: استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی. ملتی که تصمیم به انقلاب گرفت به دنبال جلوگیری از سلطه بیگانه بر سرنوشت خود، رها شدن از بندهای استبداد و استقرار یک نظام مبتنی بر مردم سالاری دینی بود ؛ یادآوری این شعارها به ما تذکر می دهد که خدشه دار شدن هر یک از این شعارها، پایه های گفتمان انقلاب اسلامی را با تهدید روبرو می کند .
اما نقش دانشگاهیان در پیروزی و تداوم انقلاب نقش ویژه ای است. جدا از حضور مستقیم و تاثیرگذار آنان در صحنه های انقلاب، دانشگاهیان نقش قابل توجهی در دوران پس از انقلاب داشته اند. حضور فعال در جنگ تحمیلی چه به عنوان نیروهای رزمنده و چه نیروهای متخصص پشت جبهه، نقش آفرینی در صحنه های اقتصادی در بخش های دولتی و خصوصی، و افتخارآفرینی در صحنه های علم و فناوری به تنهایی تاثیرگذاری ویژه ی دانشگاهیان را در دستیابی به اهداف انقلاب نشان می دهد .
حماسه سیاسی و ایجاد فضای امید در سال جاری، که با تدبیر مقام معظم رهبری و مشارکت فعال مردم تحقق یافت، برای دانشگاهیان نیز مانند سایر اقشار جامعه و شاید بیش از آنان الهام بخش و شوق آفرین بوده است.
در چنین شرایطی سالگرد پیروزی انقلاب فرصتی است تا دانشگاهیان ضمن تجدید پیمان با اهداف انقلاب، عزم خود را برای پیشبرد علمی و فناوری کشور در دوران جدید جزم کنند.
در استان یزد نیز حضور فعال دانشگاهیان در صحنه های تولید و خدمت می تواند حرکت توسعه را تسریع نموده و تعمیق بخشد. تبدیل یزد به دیار دانش و عبادت نیازمند تلاش خستگی ناپذیر از یک طرف و تقویت ایمان آگاهانه از طرف دیگر است.
امیدواریم خداوند متعال به همه ی ما توفیق تشخیص و انجام وظایف عنایت فرماید.ک/1
1968
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
20/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]