واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس کل دادگستری فارس: رشد بسیاری از جرایم از تزلزل در خانواده نشات می گیرد شیراز - ایرنا ، رییس کل دادگستری فارس با بیان اینکه شاهد رشد پرونده های دعاوی خانواده هستیم گفت : این موضوع نیازمند بررسی و ورود صاحبنظران در راستای کنترل و پیشگیری از شکل گیری چنین آسیب هایی دارد ، رشد بسیاری از جرائم از تزلزل در خانواده ها نشأت می گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، ذبیح الله خداییان همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی در مراسم افتتاح ساختمان دادگستری شهرستان خنج پیشگیری از جرم را در ابتدا وظیفه نهادها سازمان ها و سایر دستگاه ها دانست و افزود: تشکیل پرونده در دستگاه قضایی و برخورد قهری باید به عنوان آخرین راه کار در نظر گرفته شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مقوله مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: مواد مخدر و قاچاقچیان مواد افیونی قاتلان نامرئی هستند که زمینه تباهی جوانان و فروپاشی خانواده ها را فراهم می سازند.
خدائیان تأکید کرد راه مبارزه با مواد مخدر تنها مجازات نیست هر چند که این کار با شدت و جدیت هر چه بیشتر در دستور کار دستگاه قضایی قرار دارد و هر روز شاهد مجازات شدن سوداگران مرگ هستیم ؛ اما باید در مبارزه با مواد مخدر همه کمک نمائیم تا رشد این ام الفساد قطع شود و این کار نیازمند اقدامات فرهنگی و طرد عوامل تهیه و توزیع و قاچاقچیان مواد مخدر از جامعه و روابط اجتماعی است.
خداییان در مراسم افتتاح این پروژه عمرانی در جمع مسئولان اجرای، قضایی، اعضای شوراهای حل اختلاف و مردم شهرستان خنج ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر و سی و پنجمین بهار آزادی گفت: باید از این توفیق زندگی و خدمت در سایه حکومت اسلامی و نعمت عظمی انقلاب اسلامی به درگاه خداوند متعال شاکر باشیم.
وی با بیان اینکه این نعمت بزرگ انقلاب تکلیف ما را سنگین تر ساخته است افزود: از یک طرف انقلاب اسلامی به ما این فرصت را داده است که مجری احکام اسلام باشیم که این توفیق بزرگی است و در صورت انجام خدمت صادقانه توشه ای برای آخرت خواهد بود اما در مقابل، مسئولیت ما را سنگین نموده زیرا مردم تعلل ما مسئولین در انجام وظایف محوله را به پای حکومت اسلامی نوشته و موجب نارضایتی آنها از انقلاب شده که گناهی نابخشودنی است.
رییس کل دادگستری فارس خاطر نشان ساخت: نظام مقدس جمهوری اسلامی تنها حکومتی است که بر مبنای احکام اسلام عمل می کند و این نعمت بزرگ حاصل رهبری حکیمانه حضرت امام (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی است و آنچه امروز به عهده ما مسئولین است عمل به وظایف خود در قبال مردم در راستای اثبات اقتدار و عزت نظام اسلامی می باشد.
رئیس کل دادگستری استان فارس در ادامه به تشریح وظایف مسئولین در دستگاه قضایی پرداخت و افزود: کار مسئولین در دستگاه قضایی از بسیاری جوانب سخت تر و پیچیده تر می باشد چرا که ما در راهی قدم گذاشته ایم که راهزنان بسیاری در کیمن غارت سرمایه اصلی یعنی اعتقادات و ایمان ما در دستگاه قضایی هستند.
خدائیان پیروی از هوای نفس و حب جاه و مقام را مهمترین موانع اجرای حق و ایجاد امنیت دانسته و قضات و کارکنان را به هوشیاری در انجام وظیفه هشدار داد.ک/2
677
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
20/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]