واضح آرشیو وب فارسی:فارس: به مناسبت میلاد امام حسن عسکری علیهالسلام و بزرگداشت دهه فجر
محفل شبی با قرآن با حضور قاریان برجسته افغان برگزار شد
مراسم شبی با قرآن با حضور قاریان افغانستان به مناسبت سالروز میلاد امام حسن عسکری(ع) و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس، به مناسبت میلاد امام حسن عسکری(ع) و گرامیداشت سی و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، مراسم شبی با قرآن با حضور قاریان برجسته افغانستان و ایران در حرم رضوی برگزار شد.

در این مراسم که شب گذشته در صحن غدیر برگزار شد، تعدادی از قاریان برجسته مهاجر افغان مقیم مشهد و قاریانی از آستان قدس رضوی به تلاوت قرآن پرداختند. «آیتالله سیدحیدر علوینژاد بلخی»، محقق و پژوهشگر برجسته افغانستان در این مراسم ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به ذکر مناقب و فضایل امام حسن عسکری (ع) پرداخت. مناقب خوانی به سبک سنتی رایج در افغانستان، بخش دیگری از این مراسم بود که با استقبال فراوانی مواجه شد.

«سیدثارالله ظهوری» مسئول اجرایی «شورای فرهنگی مهاجرین افغان» مقیم مشهد، در گفتوگو با خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس اظهار داشت: با هماهنگیهایی که با بخش بینالملل و بخش تبلیغات آستان قدس رضوی صورت گرفته، موافقت شده که مهاجرین افغان مقیم مشهد نیز بتوانند از امکانات حرم مطهر امام رضا(علیه السلام) در مناسبتهای مختلف بهرهمند شوند.

وی در ادامه ضمن تشکر از مسئولان آستان قدس رضوی تأکید کرد: با موافقت مسئولان آستان قدس تاکنون به مناسبتهای مختلف چندین محفل از طرف مهاجرین افغان مقیم مشهد در حرم رضوی برگزار شده است که استقبال خوب مهاجرین و زائران حرم رضوی را در پی داشته است.

ظهوری در خصوص مراسم شبی با قرآن که شب گذشته در حرم رضوی برگزار شد، گفت: ثواب مراسم شبی با قرآن که شب گذشته به مناسبت میلاد امام حسن عسکری(علیهالسلام) و سی و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در «رواق غدیر» برگزار شد، نثار روح رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و همه شهدای انقلاب اسلامی افغانستان و ایران شد. انتهای پیام/و
92/11/19 - 12:31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]