واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران تاکید کرد: واحدهای تولیدی برای اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها آمادگی ندارند ساری-ایرنا-رییس خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت : واحدهای تولیدی ، صنعتی و معدنی استان برای اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها آمادگی ندارند.
ˈ داریوش هندویی ˈ روز شنبه در جمع اعضای هیات مدیره و روسای انجمن های تخصصی صنعتی و معدنی مازندران در ساری افزود : برای تولید کشور رمقی نمانده است که دولت و مجلس به دنبال ایجاد شوک عظیم دیگری بر پیکر نیمه جان آنان هستند.
وی اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها را ˈ ناباورانه ˈ و ˈ غیر قابل توجیه برای حمایت از تولید ˈ توصیف کرد و گفت : مرحله اول هدفمندسازی هنگامی شروع شد که تولید حال و روز خوبی نداشت و شرایط رکود تورمـی، ناپایداری اقتصادی و سه قفله شدن بانکـ ها بشدت تولید را آزار می داد.
هندویی افزود : دولت قبل وعده داده بود که بسته سیاسی – حمایتی و برنامه های جبرانی برای حوزه تولید در نظر گرفت و از صنعتگران خواسته بود که نگران نباشند ، اما قول ها و بسته حمایتی وعده داده شده هیچ گاه عملیاتی نشد.
وی به اجرایی نشدن وعده 30 درصد سهم تولید از محل مرحله اول طرح هدفمند کردن یارانه ها اشاره کرد و ادامه داد : پیامد آن از دست رفتن ده ها هزار فرصت شغلی، سرمایه ها، منابع ملی و شخصی سرمایه گذاران بود.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت : دشمنان که مترصد چنین وضعیتی بودند تا ضربه کاری وارد کنند ، تحریم های سنگینی را علیه کشورمان وضع کردند و عاقبت آن شد که بخش عمده تولید کشور تعطیل و یا نیمه تعطیل شد.
وی افزود : در چنین وضعیتی که کارفرمایان و صاحبان واحدهای تولیدی هیچ نقشی در وقوع آن نداشتند ، باید همچنان اقساط بانکی و سایر هزینه ها را حتی در دوران تعطیلی بپردازند.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت : اکنون در این شرایط سخت و طاقت فرسا خبر از پیاده سازی مرحله دوم طرح هدفمند سازی یارانه ها و بسته جدید حمایتی به گوش می رسد و به طور طبیعی می توان پیش بینی کرد که این تعداد واحد تولیدی فعال نیز دچار مشکل خواهند شد.
وی افزود : به نظر می رسد تنها و اصلی ترین برنامه احتمالی حمـایتی مـد نظر دولت و مجـلس پرداخـت تسهیـلات باشد، در حالی که هم اکنون دیگر حتی وام کم بهره نیز نمی تواند تولید امروز را نجات دهد ، چرا که تجربه سال های پیش نشان داد با وجود دستورالعمل ها و قوانین و بخشنامه های موجود صندوق توسعه ملی و هیات مدیره بانک ها ، کمتر واحدی امکان اخذ وام را دارد.
هندویی با طرح این پرسش ها که ˈ چــرا دولت و حاکمیت مرحله اول هدفمند ســازی را برای تولید جبــران مافــات نمی کنند ˈ؟ و ˈ آیا با وضعیت موجود حوزه تولید آمادگی اجرای چنین طرحی را بر مبنای افزایش قیمت حامل های انرژی و به تبـع آن سایر هزینـه های سنگین دارد یا خیر ˈ ؟ ، گفت : ما به عنـوان بزرگ ترین تشکل صنـعتی و معدنی کشور اعـلام می کنیم چنین آمادگی هرگز در بخش های تولیدی اعم از صنعت و معدن وجود ندارد.
وی خطاب به دولتمردان و نمایندگان مجلس اظهار داشت : اگر به دنبال حمایت از تولید هستید ، طرح حمایت از تولید را سریع تر در مجلس تصویب کنید و حمایت واقعی از تولید به عمل آورید و گره بزرگ معوقات بانکی بخش تولید را که تقصیرش برگردن تولید کنندگان نیست ،برطرف کنید.ک/2
2585/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]