تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803096085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

غرب باید نشان دهد که به دنبال توقف توسعه فن آوری ایران نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اندیشکده انگلیسی: غرب باید نشان دهد که به دنبال توقف توسعه فن آوری ایران نیست تهران- ایرنا - مدیر برنامه منع اشاعه و خلع سلاح هسته ای یک اندیشکده انگلیسی می گوید که غرب با انتقال فن آوری اکتشاف و تولید نفت و گاز به ایران ، باید به دنیا نشان دهد که خواستار توقف توسعه فن آوری در این کشور نیست.


ˈمارک فیتزپاتریکˈ مدیر برنامه منع اشاعه و خلع سلاح هسته ای موسسه بین المللی مطالعات راهبردی در مقاله ای که در پایگاه اطلاع رسانی این اندیشکده منتشر کرد، در عین حال به پنج عضو دائم شورای امنیت و آلمان توصیه کرده که فعالیت تحقیق و توسعه هسته ای ایران را محدود کنند!
عضو ارشد این اندیشکده انگلیسی در ادامه از آرزوی غرب برای برچیدن ممیزه های خطرناک برنامه هسته ای ایران و پافشاری تهران بر برچیده نشدن هیچ چیز، به عنوان یکی از موانع عمده پیش روی توافقنامه نهایی هسته ای ایران و گروه پنج بعلاوه یک یاد کرد و نوشت، ˈبرچیدن کامل، غیرقابل بازگشت و قابل راستی آزماییˈ در مورد کره شمالی تقاضایی بی قید و شرط، مناسب و بجا بود.
به گفته فیتزپاتریک، از آنجا که طرف های مذاکره کننده ایران قبول کردند این کشور می تواند به سطحی از غنی سازی هم سو با نیازهای انرژی هسته ای اش ادامه دهد، از ایران چنین تقاضایی (برچیدن کامل، غیرقابل بازگشت و قابل راستی آزمایی) نشده است. از این رو، در مورد ایران از واژه (برچیدن) ˈکاملˈ خبری نیست و در آخر این توافقنامه که تصور می شود ایران همه نگرانی ها را برطرف کرد، هیچ محدودیتی بر برنامه هسته ای اش وجود نخواهد داشت. با این حال، گرچه واژه (برچیدن) ˈغیرقابل بازگشتˈ را نیز باید فراموش کرد اما، وجود عبارت برچیدن ˈقابل راستی آزماییˈ خوب است.
این کارشناس مسایل خلع سلاح هسته ای معتقد است که پنج بعلاوه یک به جای تاکید بر برچیدن به عنوان یک اصل باید به تعیین مواردی بپردازند که می توانند در رابطه با زمان جهش ایران بپذیرند.
فیتزپاتریک افزوده است: من با این ایده که می گوید مذاکرات موجب ایجاد فرصتی برای ایران به منظور پیشرفت برنامه هسته ای اش می شود، مخالفم. مذاکره کنندگان ایرانی فقط برای خرید زمان و به دست آوردن فرصت بیشتر مذاکره نمی کنند بلکه، خواستار لغو تحریم ها هستند.
به گفته وی، حوزه تحقیق و توسعه حوزه ای است که ایران می تواند به پیشرفت هایش در آن ادامه دهد. برنامه اقدام مشترک می گوید که ˈایران به فعالیت های تحت نظارت تحقیق و توسعه، از جمله فعالیت های جاری اش در زمینه تحقیق و توسعه غنی سازی ادامه خواهد داد.ˈ سوالی که مطرح می شود این است که آیا این به آن معناست که ایران در راستای فعالیت تحقیق و توسعه یا غنی سازی بالای 5 درصدی می تواند سانتریفیوژهای جدید نصب کند. همانگونه که آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد، ظاهرا با ادامه فعالیت های قبلی ایران موافقت شده است. این به آن معناست که نطنز ممکن است شاهد توسعه سانتریفیوژهای نسل 2، 4 و 6 باشد.
فیتزپاتریک نوشته است: اگر توافقنامه موقت تمدید شود، پنج بعلاوه یک باید درصدد محدود کردن فعالیت تحقیق و توسعه ای باشد که آن را مجاز دانسته است. در مقابل، آنها باید حاضر به تعلیق تحریم ها بر موارد مشابه ای مانند انتقال فن آوری برای اکتشاف و تولید نفت و گاز باشند.

مترجمام** 1088 **1575
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




19/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن