تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820462256




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتراف رییس سابق بی بی سی به هدردادن 100 میلیون پوند از اموال عمومی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اعتراف رییس سابق بی بی سی به هدردادن 100 میلیون پوند از اموال عمومی تهران-ایرنا- ˈمارک تامسونˈ مدیر اجرایی پیشین ˈبی بی سیˈ روز دوشنبه خطاب به مردم و نمایندگان پارلمان انگلیس به هدر دادن یکصد میلیون پوند از اموال عمومی اعتراف کرد.


به گزارش رویترز از لندن، تامسون در جلسه ای با اعضای کمیسیون پاسخ گویی عمومی پارلمان انگلیس گفت: برنامه ابتکار رسانه ای دیجیتال موسوم به ˈدی ام آیˈ ناموفق بود و این امر به معنای هدر دادن میزان قابل توجهی از اموال عمومی است.
بر اساس این گزارش، این پرو‍ژه با هدف تسهیم اطلاعات بین کارکنان بی بی سی در سیستم جدید دیجیتالی راه اندازی شده بود، اما در سال 2012 تعلیق و در ماه ماه 2013 (اردیبهشت/خرداد 1392) به کلی از رده خارج شد؛ هزینه راه اندازی این پروژه 98 میلیون و 400 هزار پوند برآورد شده است.
پرو‍ژه دی امی آی یکی از چندین مساله مناقشه برانگیزی است که نمایندگان پارلمان انگلیس را به سوال از روسای پیشین و فعلی این شبکه واداشته است. دیگر مسائل شامل پاداش های کلان پایان خدمت به مدیران اجرایی، رسوایی جنسی ˈجیج ساویلˈ مجری پیشین این شبکه و فضای زورمداران در بی بی سی است.
تامسون که در سال 2012 بعد از هشت سال ریاست بی بی سی، از مقام خود کنار رفت و مدیریت اجرایی گروه نشریات نیویورک تایمز را برعهده دارد، گفت: برنامه دی ام آی از جهات بسیاری ناموفق بود.
وی خطاب به مردم انگلیس و اعضای این کمیسیون یادآور شد: من از این بابت از شما عذر می خواهم.
اما تامسون در همان حال اتهامات خود را مبنی بر تلاش برای منحرف کردن اعضای پارلمان انگلیس در سال 2011 رد کرد. گفته می شود وی در آن زمان گفته بود که این پروژه با موفقیت در حال انجام است.
موضوعات مربوط به اداره بی بی سی از لحاظ مالی با مسائل زیادی در افکار عمومی این کشور مواجه شده است، زیرا خانوارهای انگلیسی که این شبکه را می بینند با پرداخت حق مجوز سالانه 145 پوندی هزینه آن را تامین می کنند. پرداخت این مبلغ در مجموع 3 میلیارد و 700 میلیون پوند برای بی بی سی درآمدزایی دارد. مجموع بودجه سالانه بی بی سی 5 میلیارد پوند برآورد می شود.
نظارت های سیاسی بر بی بی سی در سال های اخیر افزایش یافته است و برای نمونه مدیریت این شبکه خبری سال گذشته 18 بار به کمیسیون های مختلف پارلمان انگلیس احضار شده است.
تامسون یکبار دیگر در ماه سپتامبر سال گذشته میلادی (شهریور/مهر 1392) نیز به کمیسیون پاسخ گویی عمومی پارلمان انگلیس برای شهادت در مورد پاداش های کلان پایان خدمت به 150 نفر از مدیران اجرایی این شبکه فراخوانده شده بود. دفتر نظارت های ملی انگلیس ناظر بر هزینه ها و بودجه های عمومی در این کشور نیز هفته گذشته هیات مدیره بی بی سی را به دلیل مدیریت نادرست پروژه ام دی آی مورد انتقاد شدید قرار داده بود.
ˈمارگرت هجˈ، ریاست کمیسیون پاسخ گویی عمومی این پروژه را فاجعه ای نامید که مدیریت آن ناامیدانه بوده است و هیچ فردی بر آن به خوبی نظارت نمی کرده است.
ˈجان لین وودˈ مدیریت بخش فناوری های بی بی سی که سال گذشته به دلیل ناموفق بودن پروژه دی ام آی از کار برکنار شد به اعضای این کمیسیون گفته بود دلیل شکست این پروژه فقدان مدیریت بوده است.
اروپام**9157/1275
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن