تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868673481




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فیلمی درباره‌ی هوس‌های پسری سیزده ساله


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
فیلمی درباره‌ی هوس‌های پسری "سیزده ساله "
سیزده فیلم کنجاوی برانگیزی بود، آنهم به خاطر نام آشنای کارگردانش "هومن سیدی" که بازیگر محبوبی است و قبل از اینکه "سیزده" را بسازد او را به خاطر "آفریقا" در کسوت کارگردانی به خوبی شناخته‌ایم.
به گزارش خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران؛ سیزده فیلم کنجاوی برانگیزی بود، آنهم به خاطر نام آشنای کارگردانش "هومن سیدی" که بازیگر محبوبی است و قبل از اینکه "سیزده" را بسازد او را به خاطر "آفریقا" در کسوت کارگردانی به خوبی شناخته‌ایم.

"آفریقا" عالی نبود اما فراتر از انتظار بود و همین باعث موج‌سازی آن شد.  
 
این اثر شاید تنها کار ویدئویی این سال‌ها به حساب می‌آمد که حتی ماه‌نامه‌های تخصصی سینما راجع‌به آن نقدهای مفصلی نوشته‌اند اما "سیزده" نه تنها فروتر از انتظارها بود بلکه عقب‌گرد ناامید کننده در کارنامه‌ سیدی به حساب می‌آید.  
 
این فیلم می‌خواهد هوا و هوس‌های یک نوجوان سیزده ساله را نشان دهد که پدرو مادر او در حال جدا شدن از هم هستند.  
 
این پسرک که "بمانی" نام‌ دارد و در این فیلم به شکل خیلی منفوری نمایش داده می‌شود با چند نفر از اراذل و اوباش محله که حداقل دو برابر او سن و سال دارند دم‌خور شده و ماحصل این رفاقت اتفاقات خیلی ناگواری است که در انتهای فیلم می‌افتد.  
 
این اتفاقات باعث رستگاری خانواده بمانیِ منفور و به جای آنها قربانی شدن تمام اراذل و اوباش دوست‌داشتنی فیلم می‌شود.  
 
این پایان بندی خیلی ناجور است اما باید گفت، شخصیت‌های قصه از اول هم درست تعریف نشده بودند طوری که حتی اگر برعکس آنچه دیدیم اتفاق می‌افتاد یعنی بمانی و خانواده‌اش نابود می‌شدند و سرنوشت اراذل قصه به رستگاری می‌پیوست، بازهم ایده‌آل فیلم زیر سوال نمی‌رفت چون از ابتدا یک منطق ایده‌آل در اثر وجود نداشت.  
 
بیایید یک نگاه کلی به این شخصیت‌های تعریف نشده بیاندازیم؛ انگار سعی شده اراذل و اوباش این فیلم بیشتر از اینکه اراذل و اوباش باشند، آدم‌های جذاب و بانمکی از آب دربیایند.  
 
شخصیت آنها غلو شده فیلم‌های "راچ یومنتری" آمریکایی و یا حتی کلیپ‌های رپ ایرانی است نه شخصیت‌هایی برآمده از اجتماع.  
 
بمانی پسربچه‌ای عقده‌ای و روانی و حال بهم زن است و بازیگر آن هم به شکلی شدیدا، مخاطب خالی کن و بیرون زده بازی می‌کند.  
 
پدر و مادر بمانی هم جنس همان پدر و مادرهای کلیشه‌ای در سینمای 20 سال پیش خودمان است، یعنی پدر و مادرهایی که خیلی کار می‌کنند و به بچه‌ها نمی‌رسند و ما از این توضیح چند کلمه‌ای حتی یک سانتی‌متر هم در آنها عمیق‌تر نمی‌شویم.  
 
فیلم "سیزده" قصه ندارد بلکه سناریوی آن تشکیل شده است از خرده ماجراهایی که بهانه‌هایی جور می‌کنند برای رقصیدن، دعوا کردن، متلک‌های بامزه انداختن و خلاصه همه‌ چیزهای سینمایی جذاب که "هومن سیدی" دوست داشته به هر بهانه‌ای سراغشان برود.  
 
باید امیدوار بود که بعد از ساخته شدن این فیلم تمام خواسته‌های کارگردان آن اطفاء شده باشد و او لااقل بتواند فیلم بعدی‌اش را معقول‌تر بسازد. 


میلاد جلیل زاده /


انتهای پیام/ اس







تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن