واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > همدان در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر عنوان شد:
پايان نامه هاي دانشگاهي گنج هاي رها شده اند/ رونمايي از اولين خودرو كارتينگ ايراني در همدان
همدان- خبرگزاري مهر: معاون پژوهشي وفناوري دانشگاه آزاد همدان گفت: پايان نامه هاي دانشگاهي گنج هاي رها شده اند.
به گزارش خبرنگار مهر، مصادف شدن هفته پژوهش با تعطيلات ماه صفر و همچنين روي دادن تغيير و تحولات مديريتي در دانشگاه آزاد همدان موجب شد مراسم تقدير از پژوهشگران برتر اين دانشگاه با قدري تاخير عصر دوشنبه در ساختمان علوم پايه اين دانشگاه برگزار شود. اين مراسم كه بدون حضور بسياري از پژوهشگران منتخب برپاشد با رونمايي از يك دستاورد جالب علمي در بخش خودروهاي مسابقه اي نيز همراه بود. معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه آزاد همدان در اين مراسم با اشاره به اينكه پايان نامه هاي دانشگاهي گنج هاي رها شده اند، بيان داشت: بايد از اين توليدات استفاده كرده و رويكرد هم افزايي بايد جانشين نگاه هاي حال حاضر به پژوهش شود. نگاه هم افزايي به پژوهش داشته باشيم عليرضا اسفندياري مقدم ادامه داد: اگر مي خواهيم در استان همدان پيشرفت كنيم بايد نگاه هم افزايي به پژوهش داشته باشيم و بايد توليدات علمي در جامعه نيز اثر داشته باشد. وي با اشاره به اينكه نگاه هم افزايي به پژوهش موجب تداوم حركت كيفي علمي در كشور خواهد شد، بيان داشت: اگر مي خواهم در كورس رقابت علمي در جهان باقي بمانيم بايد نگاه ها به پژوهش عوض شود و بايد بتوانيم پژوهش هاي انجام شده در سطح دانشگاه ها را در عرصه علمي به كار ببريم. معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه آزاد همدان با اشاره به اينكه در مجموع در همه دانشگاه هاي آزاد استان همدان تاكنون 151 مقاله isiو142 مقاله علمي پژوهشي به چاپ رسيده است، اذعان داشت: سه هزار و 885 پايان نامه كارشناسي ارشد نيز تاكنون به نگارش در آمده و در سال جاري مركز همدان 97 مقاله isiو چهار طرح برون دانشگاهي داشته است.
اسفندياري ادامه داد: دانشگاه واحد اسد آباد از بدو تاسيس تاكنون 10 مقاله،ملاير 61 مقاله و تويسركان 115 مقاله isiبه چاپ رسانده است. وي با اشاره به اينكه در سايت اسكوپوس 251 هزار مقاله در حوزه ايران وجود دارد، اذعان داشت: 35 هزار مقاله از آن از دانشگاهاي آزاد ايران است و 466 مقاله نيز از دانشگاه آزاد همدان وجود دارد و در بين رده بندي موضوعي در بين دانشگاه هاي استان همدان نيز بيشترين مقالات علوم اجتماعي متعلق به دانشگاه آزاد همدان است. انگيزه مهم ترين عامل براي انجام پژوهش رئيس واحد پرديس علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد همدان نيز در اين مراسم گفت: انگيزه مهم ترين عامل براي انجام پژوهش است. امیر رضا گودرزي با اشاره به اينكه اگر دانشي مي خواهد پديد بيايد بايد پشتوانه پژوهشي داشته باشد، اذعان داشت: محصول نهايي پژوهش افزايش خرد جمعي و فردي است و موجب سعادت و سلامت جامعه خواهد شد. وي اظهار داشت: پشتوانه مالي و امكانات ازعوامل يك پژوهش موثر است اما انگيزه مهم ترين عامل براي پژوهش است چرا كه با انگيزه مي توان همه مشكلات را پشت سر گذاشت و به موفقيت رسيد. رئيس واحد پرديس علوم وتحقيقات دانشگاه آزاد همدان با اشاره به اينكه انگيزه بخشي از فطرت انسان است، بيان داشت: مقصود نهايي پژوهش رسيدن به شناخت خداي متعال است كه مقصود نهايي همه انسانهاست. رئيس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد همدان نيز در اين مراسم خواستار ايجاد تسهيلات رفاهي در جهت افزايش انگيزه به پژوهشگران شد. سهيل سبحان ادامه داد: تسهيلات رفاهي براي پژوهشگران كمتر در دانشگاه آزاد مورد توجه قرار گرفته در حالي كه در دانشگاه هاي سراسري براي تشويق اين گونه افراد از ساعات موظفي آنان كاسته شده و وقت بيشتري را براي توليدات علمي به پژوهشگران مي دهند.
وي ادامه داد: با توجه به ظرفيت هاي مناسب دانشگاه آزاد همدان در بخش شيمي مي توانيم آن را با برگزاري مسابقاتي تبديل به يك برند در كشور کنیم تا به قطب علمي كشور شدن نزديكتر شويم. محمد رحماني پژوهشگر برتر بخش هنر كه از اساتيد برجسته استان همدان در بخش طراحي شهري است نیز در اين مراسم خواستار استفاده عملي از پژوهش ها در جامعه شد. چرخ پژوهش بايد بر روي آسفالت شهر بچرخد وي عنوان كرد: چرخ پژوهش بايد بر روي آسفالت شهر بچرخد و بايد بتواند مشكلي از مشكلات جامعه را گره گشايي كند. وي با اشاره به اينكه اثرات كارهاي پژوهشي خود را در نقاط مختلف شهر و حتي در طرح هادي چندين روستا استان ديده ام، اذعان داشت: جامعه با دانشگاه در آشتي نيست و بسياري از محصولات علمي دانشگاه در خارج از آن جذابيتي براي اجرا ندارد. پژوهشگر برتر بخش علوم پزشكي نيز كه از دانشگاه آزاد تويسركان انتخاب شده بود با اشاره به اينكه بايد منابع در پژوهش ها تقويت شود، اذعان داشت:اگر پژوهش محوري را در جامعه پيگيري كنيم به توسعه آن كمك خواهيم كرد. در پايان اين مراسم از اولين خودرو كارتينگ ايراني كه توسط پژوهشگران دانشگاه آزاد همدان ساخته شده بود نيز رونمايي شد. نكته جالب توجه در اين مراسم اين بود كه بسياري از استاداني كه به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شده بودند به مراسم نيامدند كه در بين آنان نام عليرضا رضايي رئيس سابق اين دانشگاه كه در بخش علوم انساني رتبه سوم را به خود اختصاص داده بود نيز به چشم مي خورد، همچنين رئيس دانشگاه آزاد، معاون پژوهشي وي و رئيس واحد پرديس دانشگاه نيز در بين پژوهشگران برتر اين دانشگاه بودند .
۱۳۹۲/۱۱/۱۴ - ۲۰:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]