محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832441509
اینانلو: توسعه ی گردشگری نیازمند بازاریابی قوی از طریق رسانه ها است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بررسی نقش مستندسازی در توسعه ی گردشگری در گفت و گو با یک مستندساز اینانلو: توسعه ی گردشگری نیازمند بازاریابی قوی از طریق رسانه ها است تهران-ایرنا-«محمدعلی اینانلو» مستندساز حوزه ی گردشگری در گفت و گو با ایرنا با اشاره به نقش مستندسازی در جذب گردشگر بر اهمیت سرمایه گذاری، بازاریابی و توجه به نیاز مخاطبان در عرصه ی مستندسازی گردشگری تاکید کرد.
توسعه ی صنعت گردشگری ارتباط مستقیمی با تبلیغات دارد و مهمترین عرصه برای تبلیغات در این حوزه هم رسانه ها هستند. چه بسا بسیاری از کشورهایی که قابلیت های کمی برای جذب گردشگر دارند اما با کار رسانه ای و تبلیغاتی منسجم و قوی و فراگیر، توانسته اند گردشگران را از مناطق مختلف جهان به سوی خود بکشانند. در این میان کشورهایی نیز هستند که با وجود برخورداری از توانایی های بالقوه در حوزه ی گردشگری، به دلیل توجه نکردن لازم به مساله ی تبلیغات، نتوانسته اند گردشگران را جذب کنند.
از همین رو ساخت مستندها و فیلم هایی از طبیعت، حیات وحش، تاریخ، تمدن، فرهنگ و آداب و رسوم هر ملت و پخش بین المللی آن کمک شایانی در شناساندن یک کشور و ایجاد شور و اشتیاق گردشگران خارجی برای دیدن از نزدیک، می کند. در این زمینه تلویزیون به عنوان تاثیرگذارترین وسیله ی ارتباط جمعی در دنیا می تواند این رسالت را به خوبی انجام دهد.
گروه پژوهش های خبری ایرنا در ادامه ی سلسله گزارش های خود در حوزه ی گردشگری، به بررسی نقش مستندسازی در توسعه ی این صنعت پرداخته است. در این راستا ایرنا به گفت و گو با محمد علی اینانلو فعال محیط زیست، مستندساز در حوزه ی گردشگری طبیعی در ایران، نشست و نظر وی را درباره ی چالش ها و فرصت های پیش روی مستندسازی گردشگری در کشورمان جویا شد.
اینانلو، پدر طبیعت گردی (اکوتوریسم) لقب گرفته است. وی که در سه شاخه ی طبیعت، تاریخ و مردم فعالیت می کند، معتقد است در زمان حاضر ساخت مستندها و فیلم هایی که به جذب گردشگر کمک کند، به اندازه ی کافی نیست و تعداد کمی از مستندهای ساخته شده قابلیت مطرح شدن در بازارهای بین المللی را دارند.
به گفته ی اینانلو استقبال کم در سفارش و ساخت تولیدهای تلویزیونی و سینمایی از قابلیت های گردشگری کشور ناشی از نداشتن برنامه ای مدون و هدفی مشخص در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.
وی همچنین درباره ی مهمترین چالش های پیش روی ساخت تولیدات گردشگری برای رقابت در بازار بین المللی گفت: نبود مدیریت کارآمد، دانا و طولانی مدت دولتی و نیز نبود نیروهای متخصص در بخش های میانی سازمان میراث فرهنگی از مهمترین معضل های فعلی در این بخش است و مشکل اصلی از همین بخش میانی نشات می گیرد.
اینانلو با اشاره به اهمیت موضوع بازاریابی در مستندسازی گفت: زمانی که از تولیدهای تلویزیونی در ارتباط با صنعت گردشگری صحبت می شود باید گفت که گردشگری نیز مانند هر صنعت دیگری محصولاتی برای عرضه و فروش دارد و برای اینکه بتواند آنها را عرضه کند و به فروش رساند، مانند هر کالای دیگری باید برای آن تبلیغات کند.
وی که بیش از 20 سال است جاذبه ها و ثروت های طبیعی ایران را برای جذب گردشگر و معرفی به جهانیان به قاب تصویر می کشاند، معتقد است که کشور ما چیزی برای عرضه کردن کم ندارد و تنها باید با مدیریت و برنامه ریزی درست از داشته ها استفاده کند.
همچنین این فعال محیط زیست از گروه های متخصصی سخن گفت که هر یک در موفقیت یک مستند جذب گردشگر در بازارهای جهانی دخیل هستند و تنها با هماهنگی میان این گروه ها است که سبب مطرح شدن صنعت گردشگری ایران در بازارهای بین المللی می شود.
در ادامه متن کامل گفت و گوی ایرنا با محمدعلی اینانلو آمده است؛
*** ایرنا: جناب آقای اینانلو جناب عالی سال ها است که در زمینه ی مستندسازی و گردشگری فعالیت می کنید. تردیدی نیست که در دنیای امروز که رسانه ها نقش مهمی در معرفی نمادها و مولفه های فرهنگی دارند، نقش تولیدهای سینمایی و تلویزیونی برای آشنایی گردشگران با مناطق و آداب و رسوم مختلف در کشور، انکارناپذیر است. به نظر شما آیا مستندهای ساخته شده درباره ی طبیعت و آداب و رسوم مردم ایران، قابلیت های جذب گردشگر را دارند؟
** اینانلو: خیلی کم. من تنها در برنامه های خود می توانم این مثال را بیاورم و تعداد انگشت شماری نیز دیده ام که در زمینه های تاریخی، مردم و طبیعت، آثاری را ساخته اند؛ اما این گونه آثار زیاد نیستند و آثار قابل اعتنا بسیار کم هستند. گردشگری نیز مانند هر صنعت دیگری، محصولاتی برای عرضه و فروش دارد و برای این که بتواند آنها را به معرض نمایش گذارد و به فروش رساند، مانند هر کالای دیگری باید برای آن تبلیغات کند. تا زمانی که بازاریابی صورت نگیرد، نباید انتظار مشتری انبوه برای کالا داشت. یکی از ابزارهای مهم بازاریابی نیز تبلیغات و اطلاع رسانی است.
*** ایرنا: علت این مساله چیست؟ چه بستر و فضایی برای سفارش اینگونه فیلم ها لازم است؟
** اینانلو: این موضوع از دو جهت قابل ملاحظه است؛ یکی از دیدگاه رسانه ای و دیگری ساخت فیلم و سریال در خدمت صنعت جهانگردی. اگر به این موضوع در قالب نیاز تلویزیونی بنگریم، همین اتفاق می افتد و نتیجه ی آن سریال ها و فیلم های کنونی می شود. اما زمانی که سریال ها و فیلم ها در خدمت صنعت گردشگری قرار می گیرند، سفارش دهنده ها، متولیان و حامیان مالی آنها فرق می کنند که در این جا پای سازمان گردشگری به میان می آید.
زمانی که این سازمان مانند هر سفارش دهنده دیگری متولی می شود، باید هزینه هایی متقبل شود. به معنای دیگر باید سفارش دهنده و نه فقط مصرف کننده باشد. اما در زمان حاضر سازمان جهانگردی تنها مصرف کننده ی اینگونه فیلم ها است. تلویزیون وظیفه ندارد که برای سازمان جهانگردی فیلم تهیه کند.
برای مثال برنامه ی «ایران جهانی در یک مرز» که تولید بنده است به مدت 15 سال است که در شبکه ی «جام جم» تهیه و پخش می شود. این برنامه طرفداران بسیاری دارد. سازمان میراث فرهنگی باید به اینگونه برنامه ها توجه کند؛ در حالی که با گذشت 15 سال از پخش این برنامه، سازمان میراث فرهنگی سراغی از این گونه برنامه ها نگرفته است. باید گفت که سازمان میراث فرهنگی در این زمینه کوتاهی می کند و به عنوان صاحب کار و صاحب کالا، هزینه ای در این راه صرف نمی کند.
*** ایرنا: مهمترین مساله ای که باید در زمینه ی تولید و نمایش تولیدهای تلویزیونی و سینمایی مورد توجه قرار گیرد، چیست؟
** اینانلو: زمانی که از تولیدهای تلویزیونی در ارتباط با صنعت گردشگری صحبت می شود باید گفت که گردشگری نیز مانند هر صنعت دیگری محصولاتی برای عرضه و فروش دارد و برای اینکه بتواند آنها را به معرض عرضه گذارد و به فروش رساند، مانند هر کالای دیگری باید برای آن تبلیغات کند. یک اصل در تجارت وجود دارد که در توسعه ی صنعت گردشگری نیز باید در نظر گرفته شود که متاسفانه در کشور ما چندان به آن توجه نمی شود؛ این اصل، بازاریابی است. مراجعه ی مشتری به شرط بازاریابی است. تا زمانی که بازاریابی صورت نگرفته است، نباید انتظار مشتری انبوه برای کالا داشت. یکی از ابزارهای مهم بازاریابی نیز تبلیغات و اطلاع رسانی است. علت بدون مشتری بودن صنعت گردشگری ایران، نبود بازاریابی، تبلیغات و اطلاع رسانی درست است که در این میان بخشی از مشکل نیز به تلویزیون، ساختار فیلم ها و نشان دادن زیبایی ها و رنگ ها بازمی گردد.
*** ایرنا: مهم ترین مشکل ها و چالش های عرصه ی مستندسازی و فیلم سازی در جهت جذب گردشگر را در چه می دانید؟
** اینانلو: نبود مدیریت کارآمد، دانا و طولانی مدت دولتی و نبود نیروهای متخصص در بخش های میانی سازمان میراث فرهنگی از مهمترین معضل های فعلی در این بخش است. به بیانی دیگر مشکل اصلی از همین بخش میانی نشات می گیرد. زیرا جدای از اینکه مدیران سطح بالا در کار خود تخصص ندارند، مدیران سطح میانی نیز از تخصص لازم برخوردار نیستند. زمانی که مراجعه کننده طرحی را برای ساخت مستند به مدیران میانی سازمان ارایه می دهد، مدیر باید قدرت تحلیل داشته باشد و به مدیر بالادستی نتایج تحلیل و بررسی طرح را ارایه دهد؛ در حالی که مدیران میانی به دلیل انتصاب های غیرشایسته، این تخصص را ندارند. بنابراین بزرگ ترین مشکل، نداشتن نیروی انسانی توانا و کارآمد است.
مشکل دیگر در اختیار نگذاشتن بودجه ی کافی برای امور تبلیغاتی است. در حالی که طرح های پیشنهادی بسیار زیاد است اما ارایه ی بودجه و حمایت کافی از سوی مسوولان سازمان میراث فرهنگی در این خصوص صورت نمی گیرد. این در حالی است که به دلیل برخورداری ایران از جاذبه های گردشگری فراوان می توان در کوتاه ترین زمان، تولیداتی را تهیه کرد. من به شخصه حدود 30 مستند آماده درباره ی طبیعت، تاریخ و مردم دارم که قابلیت ظهور در عرصه ی بین المللی را دارند اما در انتظار تامین بودجه هستند.
*** ایرنا: ساخت یک مستند نیازمند چه میزان بودجه، ابزار، دانش و اطلاعات است؟
** اینانلو: با وجود اینکه هزینه ی مستندسازی در ایران در مقایسه با دیگر کشورهای جهان بسیار پایین است اما یک مستند خوب 60 دقیقه ای در حدود 200 تا 300 میلیون تومان هزینه لازم دارد تا کار قابل قبولی تهیه شود. کسی که نام خود را مستندساز می گذارد باید دارای سابقه، تجربه ی کاری و دانش در این زمینه باشد.
در یک گروه مستند ساز تخصص های ویژه ای لازم است. اول باید تصویر بردار در کار خود متخصص باشد. از سوی دیگر تصویر بردار مستند تاریخی با یک تصویر بردار مستند طبیعت دارای تفاوت هایی است. حتی در لایه های تخصصی تر یک تصویر بردار حیات وحش با تصویربردار طبیعت متفاوت است. فیلم بردار دوم و پشت صحنه، راننده ی گروه و حتی تدارکاتچی هر یک دارای حساسیت کاری متفاوت هستند.
در نهایت کسی که این تخصص ها را به یکدیگر ربط می دهد، کارگردان است. زمانی که مستندساز خود به دنبال کارگردانی است، باید دانش کارگردانی را نیز داشته باشد. اگر خود به دنبال کارگردانی نیست باید تهیه کننده و کارگردان را به گروه اضافه کند. تهیه کننده هم باید دارای تخصص های ویژه ای باشد اما در حال حاضر هر کس به واسطه ی شناخت و رابطه و نیز برخورداری از توان مالی، «تهیه کننده» نام گرفته است؛ در حالی که این گونه نیست؛ تهیه کنندگی نیاز به دانش دارد. یکی از دانش ها، انتخاب درست کارگردان و اعضای گروه است.
*** ایرنا: حضور تولیدهای سینمایی و تلویزیونی ایرانی در بازارهای بین المللی و جذب گردشگران به چه لوازم و اقتضائاتی نیاز دارد؟
** اینانلو: در درجه ی نخست باید تخصص ها و ویژگی های لازم در زمینه ساخت مستند را که در پرسش قبل به آن اشاره کردم، رعایت کنیم. در درجه ی دوم باید مطابق تخصص، بدون رقم سازی اشتباه و جعلی، بودجه ی واقعی مورد نیاز را برآورد و تامین کنیم. پس از برخورداری از این منابع و تولید فیلم و مستند، نیروهای متخصص بعدی برای رساندن این کالا به عرصه ی بین المللی و دستیابی به هدف نهایی وارد کار می شوند.
فیلم یا مستند جذاب پس از ساخته شدن از سوی نیروهای بین المللی به بازار بین المللی عرضه می شود. پس از عرضه ی کالا، تخصص بازارسنجی وارد مرحله می شود. برای مثال گروه بازارسنج بر اساس بررسی ها به این نتیجه می رسد که این فیلم یا مستند در جوامع عرب، آسیای جنوب شرقی یا روسیه واکنش خوبی به همراه داشته است.
پس از این مرحله گروه بازاریاب های حرفه ای وارد کار می شوند. پس از اینکه بازاریابی و جذب مشتری صورت گرفت، گروه دیگری به نام متخصصان برگزاری تورها وارد عرصه می شوند و در نهایت گردشگر وارد کشور می شود.
اما این پایان کار نیست. حتی پس از بازگشت گردشگر حضور گروهی برای سنجش تاثیر گردشگر بر جوامع محلی، میزان رضایت از سفر و موارد مورد انتقاد وی لازم است. در نتیجه از زمان شروع ساخت یک فیلم یا مستند تا تاثیر نهایی آن بر بازار گردشگری جهان، نیاز به گروه های متخصص است.
*** ایرنا: در زمان حاضر شیوه ی تعامل شبکه های بین المللی صدا و سیما مانند «سحر»، «جام جم»، «آی فیلم» و... در برخورد با اینگونه مستندها چگونه است؟
** اینانلو: صدا و سیما سازمان گسترده با کارمندان و متخصصان گوناگون است. برای مثال شبکه ی جام جم اداره ای به نام «امور مخاطبان» دارد که به سنجش و نظرسنجی مردمی می پردازد؛ این بخش در صدا و سیما نظرهای مخاطبان را می سنجد. مستند ایران؛ جهانی در یک مرز، در طول 15 سالی که پخش می شود چندین بار از سوی مخاطبان به عنوان برنامه ی برتر برگزیده شده است. اما متاسفانه در یک سال گذشته به دلیل مشکلات مالی در این سازمان شاهد کاهش سفارش ها و نیز توجه ها نسبت به اینگونه برنامه ها هستیم.
*گفت و گو از: فرشته ذبیحیان (گروه پژوهش های خبری)
پژوهش**9283**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
دماوند نیازمند طرح توسعه با رویکرد گردشگری است
رودهن دماوند نیازمند طرح توسعه با رویکرد گردشگری است معاون عمرانی فرمانداری دماوند گفت شهرستان دماوند در حوزه کسب درامد پایدار نیازمند برخورداری از طرح توسعه با رویکرد گردشگری است اکبرمردانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن در مورد وضعیت گردشگری شهرستان دماوند گفت شهربخشدار رودبست: توسعه ورزشهای همگانی نیازمند تقویت باشگاههاست
بخشدار رودبست توسعه ورزشهای همگانی نیازمند تقویت باشگاههاستبخشدار رودبست گفت در زمینه ورزش همگانی باید به تقویت باشگاهها بپردازیم و ورزش قهرمانی زمانی موفق میشود که باشگاههای فعال داشته باشند به گزارش خبرگزاری فارس از بابلسر علیرضا رحیمیان امشب در جلسه شورای ورزشی بابلسرمنطقه گردشگری "شیدا بام" از امیدهای توسعه چهارمحال و بختیاری
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۵۵ استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر لزوم در اولویت قرار گرفتن پروژه گردشگری شیدا بام گفت پروژه گردشگری شیدا بام از امیدهای توسعه استان است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه چهارمحال و بختیاری- قاسم سلیمانی در دومین مجصنعت گردشگری یکی از محورها و عوامل اصلی در رشد و توسعه همه جانبه لرستان است
استاندار لرستان صنعت گردشگری یکی از محورها و عوامل اصلی در رشد و توسعه همه جانبه لرستان است خرم آباد - ایرنا - استاندار لرستان گفت گردشگری و تلاش برای رشد و رونق این صنعت به عنوان یکی از محورهای مهم توسعه استان لرستان مورد توجه قرار دارد به گزارش ایرنا هوشنگ بازوند روز دوشمدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان: هرمزگان نیازمند 600 کلاس درس جدید است
مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان هرمزگان نیازمند 600 کلاس درس جدید استمدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان نیازمند 600 کلاس درس در مسیر استانداردسازی سرانه آموزشی خود با میانگین کشوری است گفت برای احداث این میزان کلاس اعتباری معادل 540 میدرمان 6000 بیمار خاص در البرز نیازمند توسعهی زیرساختهای درمانی
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۲۲ استاندار البرز درمان 6000 بیمار خاص در البرز را نیازمند توسعهی زیرساختهای درمانی دانست به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در البرز عصر دیروز یکشنبه 13بهمنماه در جلسهی مشترک استاندار با مدیر عامل بنیاد بیماریهای نادر کشور گفت با گسترشنماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس: حوزه چاپ و نشر کتاب نیازمند تقویت بیشتر است
نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس حوزه چاپ و نشر کتاب نیازمند تقویت بیشتر استنماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت حوزه چاپ و نشر کتاب در کشور نیازمند تقویت بیشتر است به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس احمد جباری صبح امروز در حاشیه بازدید از یازدهمین نمایشگاه کتاب هرشد و توسعه فعالیتهای دینی در زندانها، نیازمند مشارکت جمعی است
یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹ ۲۷ مدیرکل زندانهای لرستان گفت ارتقاء فعالیتهای دینی و مذهبی همکاری و مشارکت کلیه کارکنان این اداره را میطلبد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان محمدعلی محمدی در جمع مسئولین ستاد کاهش آسیب و پیشگیری زندانهای استان ضمن تبکارشناس گردشگری میراث فرهنگی کردستان اعلام کرد ستاد هماهنگی خدمات سفر کردستان نیازمند 257 میلیون تومان اعتبار
کارشناس گردشگری میراث فرهنگی کردستان اعلام کردستاد هماهنگی خدمات سفر کردستان نیازمند 257 میلیون تومان اعتبارکارشناس گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت ستاد هماهنگی خدمات سفرهای نوروزی کردستان در سال 93 نیازمند 257 میلیون تومان اعتبار است تیمور خالدیحفظ حیات دریاچه زریوار فرصت مناسبی برای توسعه بیشتر گردشگری و جذب توریسم
سنندج حفظ حیات دریاچه زریوار فرصت مناسبی برای توسعه بیشتر گردشگری و جذب توریسم استاندار کردستان از مردم مریوان خواست برای حفاظت و نجات حیات طبیعی دریاچه زریوار با طرح های دستگاه های اجرایی همکاری و مشارکت کنند به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج زاهدی گفت این دریاچه به عنفرماندار رباط کریم: رباط کریم نیازمند توسعه بسترهای فرهنگی است
فرماندار رباط کریم رباط کریم نیازمند توسعه بسترهای فرهنگی استفرماندار شهرستان رباط کریم با بیان اینکه این شهرستان با کمبود امکانات فرهنگی مواجه است گفت رباط کریم نیازمند توسعه بسترهای فرهنگی است بیژن سلیمانپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رباط کریم اظهار کرد این شهرسزیارت یکی از منابع مهم توسعه گردشگری در کشور است | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر 1392 10 23 – معاون گردشگری کشورگفت زیارت یکی از منابع توسعه گردشگری در کشور است که باید در این زمینه اقدامات گسترده ای صورت گیرد مرتضی رحمانی موحد در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین سیدجواد شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی در استان قم افزود اکنون ساماندهی گستوسعه بانکداری الکترونیک نیازمند رونق فعالیتهای زیرساخت آی تی است
نائب رئیس هیئت مدیره بانک توسعه تعاون توسعه بانکداری الکترونیک نیازمند رونق فعالیتهای زیرساخت آی تی است گذر از بانکداری سنتی و ورود به بانکداری الکترونیک امروزه به حدی زیاد شده که باید گفت کشور ما از نظر رسیدن به اهداف توسعه بانکداری الکترونیک نسبت به موقعیتهای پیش آمده کمیکاهش هزینهها و توسعه مراودات پتروشیمی از طریق ترکیه با حذف تحریمها
یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۳۳ مدیرعامل مجتمع پتروشیمی بندر امام از کاهش هزینه حمل ونقل و کاهش مشکلات بیمه و صادرات محصولات پتروشیمی خبر داد و گفت با حذف تحریم تجارت پتروشیمی میتوان گفت که 10 تا 15 درصد وضعیت صادرات پتروشیمی بهبود پیدا میکند و هزینهها کاهش مییابد امیری در گفت وبخشدار مرکزی شهرضا: توسعه امکانات گردشگری از ارکان پیشرفت روستاهای شهرضا است
بخشدار مرکزی شهرضا توسعه امکانات گردشگری از ارکان پیشرفت روستاهای شهرضا استبخشدار مرکزی شهرضا گفت توسعه امکانات گردشگری از ارکان پیشرفت روستاهای شهرضا است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرضا محسن یونسی ظهر امروز با بیان این مطلب در جمع مدیران شهرستان شهرضا اظهار کرد روستاهای تابعشهرداری ها جاذبه های گردشگری شهرها را تقویت کنند | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر 1392 10 20 – خبرگزاری مهر شهردار قزوین گفت با داشتن ظرفیت 40 میلیون نفر عبوری از استان در صورت اجرای طرحهای مهم در بخش راهها شهرداری های استان قزوین می توانند جاذبه های گردشگری بیشتری ایجاد کرده و به رونق اقتصادی شهرها کمک کنند به گزارش خبرنگار مهر عباس آخوهمکاری انگلیس و روسیه برای توسعه گردشگری
همکاری انگلیس و روسیه برای توسعه گردشگریتاریخ انتشار چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۴ ۳۷ انگلیس و روسیه قصد دارند با ارائه مشوقهایی گردشگری مشترک را در سال ۲۰۱۴ توسعه دهند به گزارش ایسنا در این راستا در سال جاری میلادی که «سال فرهنگی انگلیس-روسیه» نامگذاری شده-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها