تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804066771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف جدید محققان در مورد بیماری طاعون


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کشف جدید محققان در مورد بیماری طاعون تهران - ایرنا -دانشمندان ژن باسیل طاعون را رمزگشایی کردند، بیماری که در قرن ششم نیمی از ساکنان زمین را به کام مرگ کشاند و در قرون وسطی نیمی از ساکنان اروپا بر اثر ابتلا به آن جان سپردند. آنها به این نتیجه رسیدند که این بیماری وحشتناک در هر زمان می تواند بازگردد.


به گزارش خبرنگار ایرنا از صدای روسیه ، انسان در مقابل اپیدمی جدید طاعون مصون نیست. طاعون در تاریخ بشریت چند بار بر سر انسان نازل شده است و هر بار خیلی ها را طعمه مرگ کرده است.
وحشتناک ترین اپیدمی در سال 541 میلادی در زمان حکومت امپراطور « ژوستین» در منطقه دریای مدیترانه شیوع پیدا کرد و باعث مرگ میلیون ها نفر از ساکنان شد و اواسط قرن 14 اروپا را به دام انداخت دو حمله کوتاه باعث مرگ 35 میلیون نفر گشت.
اواخر قرن نوزدهم سومین حمله طاعون در چین شروع شد و خیلی سریع گسترش یافت و قوی تر از هر جای دیگر هنگ کنگ و بمبی را مورد ضربه قرار داد. در فاصله چنین حملات بزرگ اپیدمی، حملات کوچکتری از نظر مقیاس نیز رخ دادند. اواسط قرن 17، یک پنجم ساکنان لندن جان خود را بر اثر ابتلا به طاعون از دست دادند.
برای مدت طولانی، دانشمندان نمی توانستند به منشأ این ویروس مرگبار پی ببرند. فناوری معاصر به رمزگشایی « دی. ان. آی» آن کمک کرد. متخصصان به مطالعه اسکلت قبری در « باواری» آلمان متعلق به قرن ششم پرداختند و از قبر مشابهی در لندن به تاریخ اواسط قرن 14نیز نمونه برداری کردند.
از آن زمان و تا کنون در گوشه و کنار جهان، دسته ای از جوندگان وجود دارند که ناقلان طاعون هستند. این به آن معناست که در هر لحظه تماس انسان با اینگونه جانوران، او مبتلا خواهد شد و بیماری طاعون در سراسر جهان شیوع پیدا خواهد کرد. نمی توان یک بار برای همیشه و بطور مطلق این باکتری مرگبار را از بین برد.
پروفسور الکساندر پلاتونوف در این باره چنین گفت: عملا در زمان حاضر، فقط در نابودی آبله یکی از بیماری های به ویژه خطرناک بشریت توفیق حاصل شده است. زیرا آبله از انسان به انسان منتقل می شود. وقتی ما تقریبا همه را واکسن می زنیم ، زنجیره اپیدمی لوژی را پاره می کنیم و به این ترتیب منشأء انتقال آن را از بین می بریم و این بیماری ناپدید می شود.
در زمان حاضر، « گونه های آبله» فقط در « بانک» های خاصی نگهداری می شوند که فقط دو محل نگهداری از این نوع در جهان وجود دارد.
اما ویروس های خطرناک دیگر مانند آنسفالیت ژاپنی و یا همان طاعون بدون ارتباط با انسان براحتی در طبیعت به موجودیت خود ادامه می دهند. پرندگان، موش ها و خفاش ها و تعداد زیادی از موجودات زنده ناقلان آنها هستند. از آنجا که نمی توانیم تمام موش ها و سنجاب های زمینی را از این بیماری درمان کنیم، آنها همیشه در کنار ما در طبیعت زندگی خواهند کرد.
دانشمندان متذکر می شوند که در این اواخر باسیل طاعون به اندازه قرون گذشته خطرناک نیستکه این امر سبب خوشبینی می شود.
در عین حال، احتمال آن وجود دارد که آنچه باعث « بیدار شدن» نوع معروف طاعون می شود در روند تکاملی از بین برود. اما در این مورد ویروس جدید طاعون جای آن را خواهد گرفت که پزشکان باید تازه مبارزه با آن را یاد بگیرند.
علمی (1)**1354**1599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




13/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن