تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870967645




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرحوزه علمیه گلستان: امام خمینی (ره) هیچگاه دین رافدای سیاست نکرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیرحوزه علمیه گلستان: امام خمینی (ره) هیچگاه دین رافدای سیاست نکرد گرگان - ایرنا - مدیر حوزه علمیه استان گلستان با گرامیداشت 12 بهمن، سالروز ورود امام خمینی (ره) به میهن اسلامی تاکید کرد: آن حضرت هیچگاه دین را فدای سیاست نکرد.


به گزارش ایرنا، حجت‏الاسلام والمسلمین ˈمصطفی ملکیˈ روز شنبه در جمع کارکنان این حوزه در بیان خصوصیات امام راحل اظهار کرد: امام خمینی (ره) سیاست خود را عین دیانت و دیانت را عین سیاست می‏دانست.
وی افزود: بعضی از انسان‏ها برای رسیدن به اهداف از چارچوب دین خارج می‏شوند، اما امام (ره) برای رسیدن به اهداف خود هیچگاه حکمی از احکام الهی را نادیده نگرفت.
مدیر حوزه علمیه استان گلستان، یکی دیگر از ویژگی‏های امام خمینی (ره) که موجب پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد را عبودت ایشان ذکر کرد و یاداور شد: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در تمامی مراحل زندگی از ارتباط با خالق هستی غفلت نکرد و مشکلات و مصیبت‏ها نیز موجب کمرنگ شدن این ارتباط نشد.
حجت‏الاسلام والمسلمین ملکی ادامه داد: ویژگی دیگری که در امام راحل وجود داشت و موجب پیروزی این انقلاب شد، امیدواری آن امام نسبت به الطاف الهی بود.
به گفته وی، امام خمینی (ره) همواره نسبت به الطاف الهی خوشبین بود تا اینکه توانست به هدف خود که پیروزی انقلاب و برپایی نظام اسلامی در این سرزمین بود، برسد.
مدیر حوزه علمیه استان گلستان با بیان اینکه امام (ره) در تمامی مراحل عمر با برکت خود از زمان آغاز نهضت اسلامی به رای و نظر مردم متکی بود، گفت: امام با آن همه عظمت و جایگاهی که نزد مردم داشتند، خود را خدمتگزار و مردم را ولی‏نعمت می‏دانستند.
حجت‏الاسلام والمسلمین ملکی در ادامه روحیه استکبارستیزی امام خمینی (ره) را یکی دیگر از دلایل پیروزی انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: به همین دلیل دیگران همواره به امام (ره) توصیه می‏کردند که هر چه می‏خواهی به شاه بگو، اما به آمریکا و اسرائیل حرفی نزن.
وی تاکید کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر خداوند، هیچگاه به این توصیه‏ها توجه نکرد و همواره آمریکا و اسرائیل را مورد هجمه خود قرار می‏داد.
مدیر حوزه علمیه استان گلستان با بیان اینکه امام خمینی (ره) به هر قیمتی به تکالیف خود عمل می‏کرد، افزود: جمله معروف و ارزشمند ایشان مبنی بر اینکه ˈآمریکا هیچ غلطی نمی‏تواند بکندˈ ریشه در همین روحیه استکبارستیزی داشت.
ملکی ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز به تبعیت از امام خمینی (ره) با قوت و قدرت کامل در مسیر اهداف و آرمان‏های آن پیر سفر کرده حرکت می‏کند.
وی ابراز امیدواری کرد پرچمی که توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برافراشته و توسط نایب برحقش استمرار یافته است به دست صاحب اصلی‏اش برسد.
601
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




12/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن