تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به من ايمان نياورده است آن كس كه شب سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد. به من ايمان ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804249970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک طراح لباس: نیاز به رسانه داریم


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:




به گفته یک کار‌شناس طراحی لباس، یکی از عمده‌ترین دلایلی که رسانه‌ها و مجلات داخلی نمی‌توانند از طرح‌های طراحان استفاده کنند، مربوط به کپی برداری آثار است. هر طراح ایرانی می‌داند که انتشار نمونه اثرش به معنای سرقت آن و تولید انبوه در کارگاه‌های زیرزمینی است. جام جم سرا: سحر موسوی گفت: نبودن رسانه‌ای منسجم یکی از دلایلی است که طراحان لباس را در گمنامی پنهان کرده است و مانع از این شده که این قشر به عنوان هنرمند شناخته شوند. با شکل گیری بنیاد ملی مد ولباس تکاپوی زیادی در بین طراحان، تولیدکنندگان و فعالان این حوزه شکل گرفت که تاسیس یک رسانه لباس یکی از آن‌ها بود اما اشتیاق برای بهبود شرایط بیشتر بود. متاسفانه به دلیل نبود رسانه و اطلاع رسانی درست این اشتیاق رو به کاهش رفت تا جایی که امروز کمتر کسی اخبار مربوط به این حوزه را دنبال می‌کند.
بر اساس خبر هنرآنلاین، این کار‌شناس طراحی لباس با اشاره به ادامه مشکل کپی برداری طرح‌های مد گفت: یکی از عمده‌ترین دلایلی که رسانه‌ها و مجلات داخلی نمی‌توانند از طرح‌های طراحان استفاده کنند، مربوط به همین کپی برداری آثار است. هر طراح ایرانی می‌داند که انتشار نمونه اثرش به معنای سرقت آن و تولید انبوه در کارگاه‌های زیرزمینی است اگر چه طرح ثبت و یکپارچه سازی اثر هنرمندان طراح توسط بنیاد مصوب شده است اما این مصوبه هنوز سراسری نیست و در بسیاری از موارد قابلیت پیگرد سریع قانونی ندارد. بنیاد ملی مد و لباس طرح اولیه آثار را از طراحان خریداری می‌کند اما آنان را در سود به دست آمده شراکت نمی‌دهد. به همین خاطر بین یک طرح با ۳ هزار مخاطب با طرحی که تنها ۳۰۰ مخاطب دارد تفاوتی دیده نمی‌شود.
وی اظهار کرد: رسانه برای معرفی یک طراح گزینه بسیار خوبی است چرا که این بخش می‌تواند به سبک کاری یک طراح کمک کند تا شناخته شود اما چون حق طرح و امضای هنرمند مشخص نیست لذا اغلب افراد تمایلی به همکاری نشان نمی‌دهند. در کشورهای دیگر قوانین مختلفی برای پیشگیری از کپی رایت وجود دارد که هر کدام به نسبت فرهنگ و دیدگاه مردم آن کشور شکل گرفته است مثلا در آلمان قوانین کاملا از هنرمندان حمایت می‌کند و اوریجینال نبودن یک طرح جرم محسوب می‌شود و پیگرد قانونی دارد اما این مسئله در انگلیس باز‌تر است تا جایی که لباس عروس ملکه توسط چین کپی برداری شد.
این طراح لباس بیان کرد: مبالغی که طراحان لباس در کشورهای دیگر از سود حاصل از فروش طرح به دست می‌آورند به حدی راضی کننده است که اغلب از کپی آثار توسط دیگر کشور‌ها ناراحت نمی‌شوند. رسانه‌ها نیز اثر معتبر و هنرمند آن را معرفی می‌کنند و وجهه او به جای خود باقی می‌ماند.
موسوی گفت: همانطور که آثار نقاشی اصل از کپی به راحتی و بر اساس امضای نقاش شناخته می‌شوند باید آثار طراحان لباس نیز هویت داشته باشند تا به این راحتی‌ها دستخوش سوء استفاده برخی از افراد نشوند به همین خاطر در این حوزه نیازمند رسانه‌های قدرتمندی هستیم.















١٢ بهمن ١٣٩٢ ساعت ٠٩:۴٧





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن