واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
مسؤول دفتر مؤسسه آینده روشن تهران خبر داد؛
از پرسش و پاسخ مهدوی تا سفره معارف خبرگزاری رسا ـ مسؤول دفتر مؤسسه آینده روشن تهران با بیان اینکه تعمیق نگرشهای مهدوی مهمترین دغدغه این مؤسسه است، برنامه ها و اهداف نخستین پژوهشکده مهدویت در تهران را تشریح کرد.
حجتالاسلام مهدی سلطاناحمدی، مسؤول دفتر مؤسسه آینده روشن تهران، در گفتو گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تشریح برخی برنامههای مؤسسه آینده روشن(پژوهشکده مهدویت) استان تهران، گفت: این مؤسسه بر اساس دو نیاز فرهنگی و معرفتی در تهران راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه تعمیق نگرشهای مهدوی یکی از مهمترین نیازهای استان تهران برای راهاندازی پژوهشکده مهدویت بود، افزود: این نیاز با توجه به دوران فتنهزده کنونی جهان بسیار حائز اهمیت است.
مسؤول دفتر مؤسسه آینده روشن تهران اظهار داشت: نیاز دوم راهاندازی مؤسسه در تهران به این دلیل بود که در سالهای اخیر شاهد رحلت علمای بزرگ این شهر نظیر آیتالله آقا مجتبی تهرانی، آیتالله خوشبخت و آیتالله حق شناس و دیگر علمای بنام بودیم و یک خلأ احساس میشد و آن هم این بود که کسی به صورت جدی پاسخگوی سؤالات مذهبی، خواص فرهنگی تهران نبود.
حجتالاسلام سلطاناحمدی با اشاره به دسترسی مؤسسه آینده روشن به اساتید معارف اسلامی و به ویژه مهدویت، خاطرنشان کرد: این مؤسسه احساس تکلیف کرد تا برای رفع نیازهای تهران در حد وسعت اقدام کرده و امیدوار است بتواند نیازهای خواص فرهنگی تهران را با توجه به محتواهایی که در اختیار دارد پاسخ دهد.
وی با بیان اینکه دفتر مؤسسه آینده روشن در تهران نهم ربیعالاول، مصادف با آغاز امامت حضرت حجت(عج) افتتاح شد، تصریح کرد: این دفتر در ابتدای کار اقدام به برگزاری مراسم دعای ندبه با حضور استادان مهدویت همچون حجج اسلام والمسلمین پور سیدآقایی، سهرابی، حسینیان و حیدری و دیگر کارشناسان کرد.
مسؤول دفتر مؤسسه آینده روشن تهران افزود: مراسم دعای ندبه، جمعه هر هفته ساعت 7 صبح در دفتر مؤسسه برگزار میشود و در این مراسم استادان بعد از اتمام دعا گفتوگویی با مخاطبان دارند که امیدوار هستیم، بتوانیم عناصر فرهنگی تهران را میزبان این برنامه کنیم و این برنامه با پرسش و پاسخی که در فضای صمیمی و غیر رسمی انجام میشود، پایان میپذیرد.
وی با اشاره به اینکه گام نخست مؤسسه آینده روشن ارائه مطالبی بر اساس نیازهای فعالان فرهنگی در تهران است، بیان داشت: فعالان فرهنگی شامل افرادی میشود که سالها است در تهران به کار فرهنگی مشغول میشوند.
حجتالاسلام سلطاناحمدی با بیان اینکه حضور افراد در برنامه دعای ندبه صبح جمعه که نخستین جلسه آن، هفته گذشته برگزار شد، رضایتبخش بوده است، گفت: ما با توجه به نیازهای اولیه مؤسسه و مشغولیتی که داشتیم، تعداد مخاطبی را برای حضور در جلسات پیشبینی کرده بودیم که با استقبال خوب دو برابر تعداد در مراسم حضور پیدا کردند.
وی ادامه داد: از هفته آینده شبهای جمعه همراه با نماز مغرب و عشاء «سفره معارف» در مؤسسه دائر خواهد شد و به زودی در ایام فاطمیه، جلساتی مرتبط با حضرت فاطمه زهرا(س) نیز برگزار میشود.
مسؤول دفتر مؤسسه آینده روشن تهران با بیان اینکه برنامههای هفتگی هم برای فعالان فرهنگی استان تهران در نظر گرفته شده است، یادآور شد: این برنامهها به صورت کلاسی از شنبه تا چهارشنبه هر هفته برگزار میشود و خواص فرهنگی میتوانند با نامنویسی در این کلاس ها شرکت کنند.
وی آخرالزمانشناسی، دشمنشناسی، یهودشناسی، سبک زندگی منتظرانه، انتظار، خانواده مهدی، آشنایی با نهجالبلاغه، تاریخ اسلام، تفسیر و صحیفه سجادیه را برخی از عناوین کلاسهای هفتگی دانست./907/پ202/س
۱۳۹۲/۱۱/۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]