واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روایت نردبان فروش از دلیل حادثه تلخ جمهوری
«وحید ممتحنی»، مدیر نمایندگی شرکت آلمانی «ایویکو ماگیروس» فروشنده تجهیزات آتشنشانی در ایران است. او از بدهی 430میلیونتومانی مجموعه مدیریت شهری به این سازمان خبر میدهد و میگوید که سازمان آتشنشانی اجازه بازدید و تعمیر این ماشینآلات را به کارکنان این شرکت نداده است.
تابناک: «وحید ممتحنی»، مدیر نمایندگی شرکت آلمانی «ایویکو ماگیروس» فروشنده تجهیزات آتشنشانی در ایران است. او از بدهی 430میلیونتومانی مجموعه مدیریت شهری به این سازمان خبر میدهد و میگوید که سازمان آتشنشانی اجازه بازدید و تعمیر این ماشینآلات را به کارکنان این شرکت نداده است.
روزنامه شرق نوشت: او مدعی است که «خبر داریم ماشین مخصوص آتشنشانی را به گاراژی در جنوب شهر بردهاند و تعمیر کردهاند جایی که کامیونهای معمولی و اسقاطی را تعمیر میکنند.» با مدیر این شرکت درباره مجموعه مکاتباتش با مجموعه شهرداری و علت عملنکردن نردبانهای آتشنشانی گفتوگو کردیم که مشروحش را در ادامه میخوانید:
بدهی مدیریت شهری به شرکت شما چقدر است؟
430میلیونتومان.
چه زمانی باید این بدهی تسویه میشد؟
حدود هشتماه پیش، اما مساله ما ربطی به بدهی شهرداری نداشت. ما درخواست صدور مجوز سرویس ماشینآلات آتشنشانی را داشتیم که از شرکت ما خریداری کرده بودند اما این اتفاق رخ نداد.
شما اشاره کردید که مکاتباتی را با مجموعه شهرداری برای بازدید و پیگیری مطالبات داشتید، این مکاتبات با کدام بخش از شهرداری و چه زمانی انجام شد؟
در تمام مکاتبات ما مسایل مالی مطرح نبود چرا که ماشینهای آتشنشانی با جان مردم سروکار دارد. درخواست ما در مکاتبات، صدور مجوز سرویس دورهای بود که با آن موافقت نشد. مکاتبات در ابتدا با قالیباف، شهردار تهران انجام شد و درخواست ملاقات حضوری داشتیم اما از آنجایی که زمان انتخابات بود و آقای قالیباف کمبود وقت داشتند، نمیخواستیم این درخواست و پیگیری ما در روند انتخابات تاثیر بگذارد؛ نامه را به معاون «خدمات شهری» ارجاع دادند.
ما نامهای به ایشان نوشتیم و تمام موارد را ذکر کردیم و نسخهای از این نامه را نیز به «شورای شهر» دادهایم. نامه را معاون «خدمات شهری»، به مدیرعامل «سازمان آتشنشانی» ارجاع دادند و در واقع، قصور رخداده از جانب سازمان آتشنشانی بوده است. حادثه آتشسوزی خیابان جمهوری و مرگ دو شهروند؛ رخدادی انسانی است و نه سیاسی و مسوولانی که خطا کردند، باید پاسخگو باشند.
شهرداری چه تعداد ماشین آتشنشانی از شرکت شما خریداری کرده بود و چرا نردبان اعزام شده، عمل نکرد؟
شهرداری؛ ۱۳ ماشین از شرکت ما خرید و بعد هم اجازه بازدید و سرویس از تجهیزات را به کارشناسان شرکتمان ندادند. تجهیزات آتشنشانی چیزی نیست که تحریم روی کیفیت آن اثر بگذارد. هر وقت اعلام نیاز کردهایم قطعهای احتیاج داریم، بلافاصله، شرکت آلمانی کارشناس فرستاده و قطعات را تامین کرده است. خبر داریم ماشین مخصوص آتشنشانی را به گاراژی در جنوب شهر بردهاند و تعمیر کردهاند. جایی که کامیونهای معمولی و اسقاطی را تعمیر میکنند.
نردبانی که در سانحه عمل نکرده، در زمره ۱۳نردبانی است که شرکت آلمانی به شهرداری تهران تحویل داده. البته در تحویل این تجهیز، ما دخیل نبودیم. حتی قبل از آقای خوشزاد، مدیرعامل وقت آتشنشانی این تجهیزات خریداری شده بود، منتها وقتی خریده بودند به خاطر برخی مسایل، کارشناسان آتشنشانی اعلام کرده بودند شرکت تولیدکننده، قطعات فنی و یدکی این نردبانها را نمیدهد.
سپس رفته بودند با یک شرکت کرهای قرارداد بسته بودند. بعد که ما این ماجرا را فهمیدیم، پیگیری کردیم و دیدند چنین چیزی نیست و وقتی با شرکت سازنده مکاتبه کردیم، اعلام کردند ما حاضریم قطعات یدکی را تحویل بدهیم اما این اتفاق رخ نداد.
شما عنوان میکنید که قرارداد خرید بدون دخالت شما بسته شده بود، پس چرا درخواست صدور مجوز بازبینی و سرویس تجهیزات را داشتید؟
این قرارداد میان شهرداری و شرکت آلمانی تولیدکننده بسته شده اما اجرایی نشده بود و با ورود و پیگیری ما بهعنوان نماینده شرکت آلمانی در ایران قرارداد اجرا شد و ما تجهیزات و ماشینآلات را وارد و به شهرداری تهران تحویل دادیم.
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]