تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871268364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل سقوط آزاد صادرات پتروشیمی/ شرط جدید نفتی ایران برای اتحادیه اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > انرژی
دلایل سقوط آزاد صادرات پتروشیمی/ شرط جدید نفتی ایران برای اتحادیه اروپا
دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی با تشریح 2 عامل سقوط آزاد صادرات محصولات پتروشیمی در سالجاری، مهمترین پیش شرط ایران برای از سرگیری صادرات پتروشیمی به اروپا را تشریح کرد و گفت: مشتریان آسیایی برای خرید پتروشیمی ایران صف کشیدند.



به گزارش خبرنگار مهر، برای سالجاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی به منظور صادرات 17.4 میلیون تن محصول پتروشیمی با ارز آوری به‌طور تقریبی حدود 13 میلیارد دلاری برنامه‌ریزی کرده است.

از این رو انتشار آخرین گزارش رسمی گمرک حاکی از آن است که در طول 10 ماه نخست سالجاری حدود 9 میلیارد دلار محصولات پتروشیمی و فرآورده پلیمری توسط ایران به بازارهای جهانی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 10 درصد از نظر وزنی و ارزشی کاهش داشته است.

احمد مهدوی در گفتگو با مهر درباره دلایل کاهش صادرات محصولات پتروشیمی ایران، گفت: سال گذشته ایران حدود 11 میلیارد دلار محصول پتروشیمی صادر کرد و قطعا تا پایان اسفند ماه سالجاری معادل سال گذشته محصول پتروشیمی صادر خواهد شد.

دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی با اعلام اینکه در شرایط فعلی یکی از مهمترین دلایل کاهش صادرات، افزایش عرضه محصولات پتروشیمی در بازارهای داخلی است، تصریح کرد: میزان محصولات عرضه شده در بازارهای داخلی به منظور تامین مواد اولیه صنایع تکمیلی پتروشیمی از ابتدای سالجاری تاکنون افزایش قابل توجه ای داشته است.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه هم اکنون واردات هرگونه محصول پتروشیمی به داخل کشور متوقف شده است، بیان کرد: از این رو در کنار توقف واردات، مجتمع‌های پتروشیمی به خوبی خوراک و نیاز بازارهای داخلی صنایع تکمیلی پتروشیمی و پلیمری کشور را تامین کرده اند.

وی با بیان اینکه با توجه به قیمت 3000 تومانی برای دلار آزاد واردات پتروشیمی سایر کشورها به داخل ایران توجیه اقتصادی ندارد، تبیین کرد: از این رو یکی از دلایل کاهش صادرات تامین نیازهای داخلی است.

کاهش شدید گازرسانی به پتروشیمی‌ها

مهدوی در ادامه دومین عامل کاهش صادرات محصولات پتروشیمی را کاهش شدید گازرسانی به صنایع پتروشیمی به ویژه در طول دو ماه گذشته تاکنون اعلام کرد و افزود: هم اکنون خوراک مایع و گاز طبیعی به عنوان خوراک به طور کامل در اختیار پتروشیمی‌ها قرار نمی‌گیرد.

دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی، تاکید کرد: کاهش گازرسانی و تامین خوراک پتروشیمی منجر به کاهش تولید و در نهایت کاهش صادرات محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های پلیمری شده است.

به گزارش مهر، آمارهای رسمی منتشر شده توسط وزارت نفت حاکی از آن است که با وجود نیاز روزانه پتروشیمی‌ها به 30 تا 35 میلیون مترمکعب گاز به دلیل کسری تولید و مصرف گاز، از اواسط اذر ماه سالجاری گاز برخی از واحدهای پتروشیمی همچون اوره، آمونیاک و متانول به طور کامل قطع و گازرسانی به سایر واحدهای پتروشیمی به شدت محدود شده است.

شرط جدید نفتی ایران برای اروپا

مهدوی در ادامه در خصوص آخرین وضعیت از سرگیری صادرات محصولات پتروشیمی ایران به کشورهای عضو اتحادیه اروپا، توضیح داد: هم اکنون با توجه به نیاز صنایع تکمیلی داخلی پتروشیمی‌ها با مازاد تقاضا از سوی مشتریان داخلی و بین‌المللی روبرو هستند.

دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی با بیان اینکه در شرایط فعلی شرکت‌های مختلف جهان از جنوب شرق آسیا تا آفریقا برای خرید محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های پلیمری ایران صف کشیده اند، تاکید کرد: اجرای توافق ژنو تاثیری بر روند صادرات محصولات پتروشیمی ایران نخواهد گذاشت.

این مقام مسئول با اعلام اینکه ایران با توجه به افزایش تقاضا برای محصولات خود تنها در صورت دریافت پیشنهادهای قیمتی بالاتر حاضر به صدور محصولات پتروشیمی خود به کشورهای اروپایی است، گفت: زیرا در شرایط فعلی با مازاد تقاضا برای انواع محصولات پتروشیمی ایران روبرو هستیم.

وی همچنین یکی از آثار مثبت لغو تحریم‌های پتروشیمی پس از توافق ژنو را واردات کالا، تجهیزات و قطعات یدکی، انواع کاتالیست و خرید تکنولوژی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: پیش از دستیابی به توافق ژنو هم مشکلی برای صادرات پتروشیمی به بازارهای پر مشتری آسیایی نداشتم.


۱۳۹۲/۱۱/۶ - ۰۸:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن