تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را مى برد و موجب پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869528767




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روابط عمومی، کانون را در معرض افکار عمومی قرار دهد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان:
روابط عمومی، کانون را در معرض افکار عمومی قرار دهد
"علیرضا حاجیان‌زاده گفت: "اطلاع رسانی مناسب، دقیق و صادقانه، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را در معرض دید افکار عمومی قرار می‌دهد و در جامعه‌ی مخاطبان ایجاد نشاط می‌کند.


به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این بخشی از سخنان "علیرضا حاجیان‌زاده" مدیرعامل کانون است که در اولین بازدید خود از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون بر نقش تعیین‌کننده و مهم این بخش از سازمان و لزوم بالابردن جایگاه آن در کانون تاکید کرد.

وی در این بازدید از محسن حموله مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون خواست که در نخستین گردهم‌آیی مدیران کل کانون به تبیین راهبردها و انتظارات روابط عمومی از مدیران بپردازد و وعده کرد که حمایت‌های لازم را در این نشست به‌عمل خواهد آورد.

حاجیان‌زاده که مدت 5 سال به عنوان مدیر کل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در این حوزه فعالیت کرده است از روابط عمومی به عنوان پل ارتباطی بین سازمان و مخاطبان، مدیران و کارکنان یاد کرد ولی در عین حال گفت که این پل ارتباطی به هیچ وجه یک ابزار فیزیکی نیست و این ارتباط باید به صورت علمی و هنرمندانه و با در نظر گرفتن دیدگاه‌های مخاطبان  صورت بگیرد.

مدیرعامل در تببین این تعریف خود از روابط عمومی خاطرنشان کرد که این پل از سویی میان خانواده‌ها و مخاطبان بیرونی با بدنه‌ی کانون و مدیران آن و از سوی دیگر بین کارکنان و مدیریت ارتباط برقرار می‌کند و این ارتباط می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

وی با بیان این که حوزه‌ی کودک و نوجوان در جامعه چندان مورد توجه افکار عمومی قرار نمی‌گیرد یادآور شد که با اطلاع‌رسانی مناسب در رسانه‌ها و از سوی روابط عمومی می‌توان به ایجاد نشاط در خانواده‌ها کمک کرد و به آن‌ها گفت که مجموعه‌ی نظام و دولت جمهوری اسلامی به این حوزه اهمیت می‌دهند و برای آن فکر می‌کنند.

مدیرعامل کانون با بیان این‌که بچه‌ها و خانواده‌ها به کانون اعتماد دارند و آن را دوست دارند گفت بچه‌ها وقتی مدرسه تعطیل می‌شود به کانون می‌آیند و من به دکتر فانی وزیر آموزش و پرورش هم گفتم اگر مدرسه را تعطیل کنید بچه‌ها از فعالیت‌های کانون استفاده می‌کنند ما باید ساز‌ و کارهایی را ایجاد کنیم که بچه‌ها کانون را بیشتر بشناسند و فعالیت‌های ما در معرض دید افکار عمومی، مدارس و خانواده‌ها قرار بگیرد.

وی ادامه داد: من معتقدم که بسیاری از بچه‌ها استعدادهای خود را نمی‌شناسند ولی این به معنی این نیست که ما توانایی پوشش 12 میلیون دانش‌آموز را داریم، بلکه وظیفه ما و مدیریت روابط عمومی معرفی بیشتر کانون به مخاطبان است و اگر بتوانیم از بین جمعیت دانش‌آموزی حتی 100 عضو خوب و با استعداد را شناسایی و با آن‌ها کار کنیم به نظرم به وظیفه‌ی خود عمل کرده‌ایم.

حاجیان‌زاده در این زمینه توجه به اطلاع‌رسانی از طریق سایت‌های اینترنی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای روابط عمومی را ضروری دانست و تاکید کرد که کانون توانایی انتشار روزنامه و اجرای طرح‌های رسانه‌ای را دارد که البته در روابط عمومی این طراحی‌ها انجام شده است. 

وی همچنین تاکید کرد که روابط عمومی باید از تبلیغ و بزرگ‌نمایی غیر واقعی پرهیز کند و با صداقت، آن چه را اتفاق می‌افتد در معرض افکار عمومی قرار دهد.

مدیرعامل کانون در عین حال به تاثیر اطلاع‌رسانی مناسب در حوزه‌های مدیریتی کانون هم اشاره کرد و افزود: نتایج اطلاع‌رسانی در تمامی سطوح مدیریتی می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد در صورتی که نیازها مشخص شود می‌توانیم به  روشنی ببینیم که آیا مخاطبان از تصمیم‌های ما خوشحال می‌شوند یا ناراحت؟ آن‌گاه یا آن فعالیت‌ها را ترویج می‌دهیم یا حواس‌مان را جمع می‌کنیم تا رضایت مخاطبان جلب شود در این زمینه نقش روابط عمومی بسیار برجسته است و تلاش خواهیم کرد جایگاه آن ارتقا پیدا کند.

انتهای پیام/ اس







تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن