تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802750613




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل آمریکا برای ممانعت از حضور ایران در ژنو2 از زبان تحلیلگر سابق سیا


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
دلایل آمریکا برای ممانعت از حضور ایران در "ژنو2" از زبان تحلیلگر سابق سیا
تحلیلگر سابق آژانس جاسوسی آمریکا(سیا) ممانعت آمریکا از حضور ایران در "ژنو2" را توجیه کرد.


به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، تحلیلگر سابق آژانس جاسوسی آمریکا(سیا) و استاد مدعو دانشگاه جرج تاون ممانعت از حضور ایران در ژنو2 را بخشی از راهبرد اوباما برای حفظ مذاکرات هسته‌ای با تهران در مسیر صحیح ارزیابی می‌کند.


"پل آر.پیلار"، در مقاله‌ای با عنوان "فرایند شکننده تعامل با ایران" ادعا می‌کند جنجال بر سر حضور ایران در گفتگوهای صلح سوریه تنها زمانی قابل درک است که به اجماع شکننده ایجاد شده به دست اوباما در داخل آمریکا توجه شود؛ اجماعی که به باور "پیلار" با وجود فشار و تاکید مستمر نومحافظه کاران بانفوذ بر تقابل با ایران، با هدف مذاکره با ایران در مساله هسته ای ایجاد شده است. وی مدعی است: تلفیق این دو  فرایند صلح در سوریه را به شدت مختل می‌کند.


پیلار می‌گوید: مساله شرکت ایران در دور دوم گفتگوهای چندجانبه صلح سوریه مایه خجالت بسیاری به ویژه آمریکا، سازمان ملل متحد و ملغمه گروههای موسوم به مخالفان سوری است.ظاهراً آمریکا در مطالباتش از ایران بیش از اصل ماجرا به حرف علاقه مند بود. در نهایت هم دبیر کل سازمان ملل متحد را وادار کردند دعوتش را از ایران پس بگیرد. البته ایرانیان همزمان اعلام کردند علاقه ای به شرکت در مذاکرات برپایه آنچه از آنها مطالبه شده بود ندارند.


این در حالیست که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه که ظاهراً منطقی ترین فرد حاضر در نشست است، می‌گوید:«معنی مذاکره گفتگو با کسانی که دوستشان دارید سر یک میز نیست، بلکه منظور گفتگو با کسانی است که حل مساله به شرکت آنها بستگی دارد.» 


به نوشته پیلار، اگر شک داریم کسی که دوستش نداریم عامل ایجاد دردسر است، دردسرها با بیرون نگه داشتن او از چادر گفتگوهای دیپلماتیک نه تنها کمتر نمی‌شود بلکه نتیجه عکس می‌دهد. کنفرانس هایی از این دست براساس سیستم رای گیری اداره نمی شود که حذف رای های مخالف احتمالی به معنی تصویب سهل‌تر نظر مطلوب ما باشد. نتیجه گیری در این گونه کنفرانس ها به چیزی درحد اجماع همگانی بستگی دارد. 


تحلیلگر سابق آژانس جاسوسی آمریکا(سیا) ادامه می‌دهد: ظاهراً آنچه بنا بود مساله اصلی مورد بحث در دوم گفتگوهای سوریه باشد درون ابرهای تخیل فرو رفته است: جلب موافقت متقابل همه طرف های حاضر، از جمله نظام سوریه. عامل اصلی که سبب می شود هدف نشست غیرواقعی به نظر رسد آن است که اسد در سراشیبی شکست نیست. 


وی ادامه می‌دهد: عامل دیگر سوالی است که اخیراً بسیاری بر اهمیت مطرح شدنش صحه می‌گذارند: با در نظر داشتن ماهیت کج خلق و آلوده به افراط گرایی مخالفان دمشق، آیا پایان کار نظام اسد در هر شرایطی مطلوب است؟


پیلار می‌نویسد: جای تعجب نیست که ایران شروط حضور در ژنو 2 را نپذیرد. از ایرانیان دعوت شده بود پایبندی خود را به نتایج کنفرانسی اعلام کنند که پیش از این برگزار شده بود و آنها از آن حضور در آن محروم شده بودند. چه کس دیگری حاضر به  چنین کاری است؟ علاوه بر این اگر مساعدت ایران با یکی از طرف های جنگ داخلی سوریه دلیل سلب صلاحیت حضور ایران است، چطور می توان این مساله را درباره حضور کشورهایی توجیه کرد که با ارسال تسلیحات مرگبار از طرف مقابل درگیری ها حمایت می‌کنند؟


به اذعان وی، در حقیقت آنچه شاهدیم نمونه دیگری از میل وافر به منزوی کردن ایران در هر فرصتی است. شاید دولت اوباما در قضیه سوریه با این میل وافر همگامی می ‌کند تا مذاکرات با ایران در مساله هسته ای در مسیر خود ادامه یابد. 


پل پیلار در پایان می‌نویسد: بخشی از راهبرد دولت اوباما برای تقویت حمایت داخلی از مذاکرات هسته ای با ایران و پاسخ به انتقادها درباره همگامی بیش از حد با تهران، سختگیری درقبال ایران در سایر زمینه هاست. شاید این راهبرد خردمندانه باشد. به ویژه وقتی بخت تحقق حداکثری منافع آمریکا، بیش از مدیریت بحران سوریه، با امضای توافق نامه با ایران بیشتر می‌شود. اما فعلاً نتایج این دیپلماسی مطلوب نیست.




انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن