واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
قالیباف: اعتماد به شهرداری و ارتقا آن مهمترین سرمایه اجتماعی
شهردار تهران در دومین همایش راهبردهای توسعه و فرهنگی و اجتماعی شهرهای ایران گفت: مهمترین سرمایه اجتماعی اعتماد به شهرداری و ارتقای آن است که بدون آن امکان کار فرهنگی وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، شهردار تهران در این مراسم ضمن عرض خیر مقدم به مدیران شهری در بخشهای مختلف کشور افزود: در مسئولیتهای خطیر حوزه فرهنگی اجتماعی و تربیتی امورات اجتماعی و فرهنگی با سخنرانی و نصحیت حل و فصل نمیشود و درواقع برای اصلاح رفتارها نصیحت به تنهایی کفایت نمینماید.
قالیباف افزود: همه ما باید باورمان این باشد که چه هدفی با دنبال میکنیم و هدف ما از زندگی و از مسئولیتی که امروز در اختیار ما هست چیست و چه وظیفهای داریم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه مدیریتی با این برنامه ریزی و سیستم و کارکرد اولین موضوع حرکت هدفمند است افزود: باید بدانیم که هدف ما در شهرداریها چیست و آیا هدف فقط در دست گرفتن قانون شهرداریها و اجرای صرف آن است و آیا این امر کافی است
شهردار تهران افزود: مهمترین هدف برای تمامی افراد و مسئولین در اقصی نقاط کشور براساس باورهای دینی و آنچه از بزرگان و نخبگان و علمای دین آموختهایم برقراری رشد و تعالی انسان هاست که طبیعتاً بر دوش تمامی والدین، مدیران و بزرگان است.
قالیباف تصریح کرد: اگر هدف این امر باشد سایر موضوعات ابراز و وسیله در جهت رسیدن به این هدف است و خود دیگر هدف نیستند و اگر تاکید به معماری شهری معماری اسلامی دیگر هدف نبوده بلکه وسیلهای است که وقتی در یک نگاه در شهر شهروندان قدم میزنند و چشمشان به این معماری میافتد به عنوان تذکر و یادآوری سبب به یاد انداختن خدا شود.
وی ادامه داد: توسعه شهر نظیر ساخت راهها، پلها، تونلها، جمع آوری زباله، در جهت ارتقا کیفیت زندگی مردم، ایجاد فرصتی برای شهروندان است تا به عبادت خدا بپردازند و بنابراین هیچگاه نباید از هدف فاصله گرفت.
شهردار تهران با تاکید بر توجه به مسائل کالبدی و فیزیکی شهر و بحث مسائل روحی، اخلاقی، روانی و تربیتی در شهر افزود: در برخی اوقات با صحبت هایی از جانب سایرین در خصوص عدم ضرورت ساخت راهها و پلها مواجه میشویم که باید توجه داشت حفظ دین نیازمند این اقدامات هم هست.
قالیباف افزود: انجام کار فرهنگی و عدم توجه به سایر مسائل سبب مشکل خواهد شد و اگر به تمامی موضوعات کالبدی و فیزیکی شهر رسیدگی شود و توجهی به مسائل فرهنگی نشود تفاوتی با بلاد کفر نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در شهری که به زیبایی ساخته شده ولی عبادت خداوند در آن نشود به هدف خود نرسیدهایم افزود: جامعه ما یک جامعه دینی و متکی به آداب و سنن و رسوم مختص به خود است که مستلزم تکیه بر این امور در جهت پیشبرد کارهای فرهنگی و اجتماعی و این امر نیازمند بهره گیری از تمامی نخبگان به خصوص نخبگان دینی به عنوان کارشناس در این حوزه است.
شهردار تهران با تاکید بر اینکه توجه به علمای دین اساس کار فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی است افزود: از سوی بسیاری از افراد کار با شهرداری کسرشان تلقی شده و تام با شباهتی در به کار گیری درآمد شهرداری در برخی امور نظیر ساخت مسجد و این از برخی جهات خوب و از برخی جهات بد است چه اگر احساس شود مدیریتی شهری و نگاه مردم به آن شبهناک باشد اقدام فرهنگی مشکل است و مستلزم حل این مسائل در ارس امور است.
وی خطاب به مسئولان فرهنگی و اجتماعی شهرداریهای کشور این امر را به عنوان یک اصل دانست که نباید از ان خسته شوند و افزود: افرادی را که در چهارچوب فرهنگی هستند را وارد این عرصه نموده و آنان را به عنوان پیشقروالان در این زمینه قرار دهید که این امر سبب تسهیل بخش عمدهای از کار خواهد شد.
قالیباف در ادامه خطاب به مسئولان افزود: هرکاری که میخواهید انجام دهید این دستور حضرت امام را به گوش بگیرد که دولتمردان نباید هر کاری را که مردم میتوانند انجام دهند و مشارکت معنا دار مردم اساس کار شهرداریها باشد که این به این معنا نیست که کار فرهنگی را به بخش خصوصی اضافه کنیم چراکه کار فرهنگی نیازمند مدیریت و جهتدهی است.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]