تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842851052




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش ویژه مادران در پرورش یک پسر خوب


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: از آنجا که پسر‌ها شیطنت بیشتری دارند و کارهای خطرناک بیشتری هم نسبت به دختر‌ها انجام می‌دهند، باید برخی موارد را در روند تربیت آن‌ها بدانید تا در آینده، پسری موفق و با اعتمادبه‌نفس تحویل جامعه بدهید.

*. تواضع و فروتنی را به او بیاموزید
هرگز پسر خود را خیلی مغرور و از خودراضی بار نیاورید. خیلی هم اعتمادبه‌نفس را از او نگیرید. سعی کنید با مطالعه و کمک گرفتن از مشاوران پسری تربیت کنید که در عین ادب و تواضع، شخصیت و غرور خود را نیز حفظ می‌کند.
*. هدایای او را دوست داشته باشید
هر هدیه‌ای که پسرتان به شما می‌دهد را با همه وجود قبول کنید و عشق و خوشحالی خود را به او نشان دهید. این هدیه می‌تواند یک بیسکوئیت ساده یا کاردستی زیبایی باشد که خودش برای شما ساخته است. با این کار، خود را در دل او جا می‌کنید و همیشه دوستتان خواهد داشت.
*. به پدر او احترام بگذارید
اگر به هر دلیلی از پدرش جدا شده‌اید، همچنان با احترام در مورد او صحبت کنید. وقتی پسرتان این محبت و احترام را از طرف شما می‌بینند، آن را می‌آموزد و در آینده روحیه و اخلاق بهتری خواهند داشت.
*. غذاخوردن پشت میز را به او بیاموزید
از‌‌ همان سن پایین درست غذا خوردن پشت میز را به او بیاموزید. باید آداب تشکر، درخواست، غذاخوردن و بلند شدن از پشت میز را به او بیاموزید. این کار بسیار دشوار است زیرا پسر‌ها سرسخت هستند، اما با تکرار و گذشت زمان می‌توانید از عهده این کار بر بیایید. این برای آینده فرزندتان بسیار مهم است.
*. او را با زنان قوی آشنا کنید
پسر خود را با حضور زنان قوی و باهوش همچون مادربزرگ، عمه، خاله، دوستان و حتی معلم‌ها احاطه کنید. وقتی پسرتان در طول رشد خود شاهد این باشد که زنان می‌توانند کارهای بزرگی در زندگی انجام دهند و مهارت‌ها و استعدادهای بیشماری دارند، به تدریج در ناخودآگاه خود برای زنان ارزش و احترام بسیاری قایل خواهد شد و زن را موجودی ضعیف نخواهد دانست.
*. رفتار با زنان را به او بیاموزید
احترام به زنان و نحوه برخورد صحیح و درک درست داشتن از نیازهای زن را از سن پایین و به طور مرتب و پیگیر به پسر خود بیاموزید تا هنگام بزرگسالی بهترین رفتار را با همسر یا نامزد خود داشته باشد.
*. اجازه دهید گریه کند
چه کسی گفته است، مرد گریه نمی‌کند؟ به پسر خود اجازه دهید هر زمان احساس ناراحتی یا غم داشت براحتی گریه کند و از این کار خجالت نکشد. پسر‌ها هم انسانند و باید بغض خود را با اشک خارج کنند.
*. کارهای خانه را به او بیاموزید
پسر‌ها هم باید مراقبت از خود را بیاموزند. باید بدانند وقتی در خانه تنها هستند، چطور از عهده کار‌هایشان بر بیایند. باید به او تمیز کردن خانه، پختن غذا و انجام کارهای شخصی و بهداشتی را بیاموزید.
*. غذای خوب به او بدهید
پسر‌ها رشد سریعی دارند و باید تغذیه درستی داشته باشند تا بدن سالم و قوی پیدا کنند. تا حد امکان برای پسر خود غذا‌ها مقوی و سرشار از ویتامین و پروتئین تهیه کنید.
*. از او تعریف کنید
با تعریف کردن از شخصیت پسرتان به او اعتمادبه‌نفس بدهید. البته این تعریف‌ها نباید بیهوده باشند. هر زمان شجاعت، از خود گذشتگی، مهربانی، ادب، صداقت یا سخت‌کوشی از او می‌بینید، حتما از او تعریف کنید تا این صفات را بیش از پیش در خود تقویت و تکرار کند.
*. نقش پدر را در تربیت او پررنگ کنید
برای اینکه پسرتان با همه موقعیت‌ها و مسایل مردانه آشنا بشود، بخشی از بار تربیت او را به پدرش بسپارید. پدر‌ها درس‌های مهمی می‌توانند به پسران خود بیاموزند.
*. با او صادق باشید
گاهی در زندگی مشکلاتی وجود دارد که نمی‌توان از دیگران مخفی کرد. پسر شما نیز از این قاعده مستثنی نیست. با فرزند خود صادق باشید و اگر مشکلی هست او را نیز در اندازه درکش در جریان بگذارید.
*. استفاده از بروشور را به او بیاموزید
به پسر خود روش ساخت وسایل گوناگون از روی بروشور را بیاموزید. لازم نیست او خود به تنهایی تخت‌خواب‌ ساختنی خود را بسازد. به او کمک کنید، اما نحوه استفاده از دفترچه راهنما را نیز به او بیاموزید تا در آینده کار خودتان راحت‌تر باشد.
*. از او تقدیر کنید
وقتی پسر شما کار خوب یا موفقیتی کسب می‌کند از او تقدیر کنید. این باعث می‌شود تا این کار‌ها را بیشتر و بهتر انجام دهد.
*. بگذارید پسر باشد
پسر‌ها شیطنت بسیاری دارند. آن‌ها وسایل خانه را خراب می‌کنند، کارهای خطرناک می‌کنند، جوک‌های بی‌مزه می‌گویند و... این فرصت‌ها را از آن‌ها نگیرید. اجازه دهید بچگی کند. بگذارید دنیای اطراف خود را کشف کند و از آن لذت ببرد.
*. به او آزادی بدهید
به پسر خود آزادی‌های لازم را بدهید. بگذارید آزادانه بازی کند، بدود، سوال بپرسد، مشکلات را حل کند و برای خواسته‌های خود تلاش کند.
*. به او شهامت حرف زدن بدهید
جامعه اصولا به پسر‌ها اجازه نمی‌دهد تا احساسات خود را بیان کند. اما اگر مساله‌ای باعث آزار فرزند شما شد به او این شهامت را بدهید تا بتواند آزادانه حرف‌هایش را به شما بگوید. بیان احساسات به هیچ عنوان رفتاری زنانه نیست. این موهبت را از پسر خود نگیرید.
*. برای نظرات او ارزش قایل شوید
در طول رشد فرزند خود، او نظرات بسیاری بیان خواهد کرد. برای نظراتش ارزش قایل شوید. وقتی واقعا حرف‌هایش را بشنوید و او نیز این مساله را درک کند، هر روز ایده‌های بهتر و ارزشمندتری ارایه خواهد کرد و بتدریج، ذهنی خلاق و مبتکر پیدا خواهد کرد.
>> با تلخیص: تعامل















٢۶ دی ١٣٩٢ ساعت ١٢:٠٢





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن