تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين اعمال، خداشناسى است، زيرا با وجود علم و معرفت، عمل، كم يا زياد تو را سود مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868113928




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا نمایشگاه مطبوعات برگزار نمی شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چرا نمایشگاه مطبوعات برگزار نمی شود؟




نمایشگاه مطبوعات در تعلیق.تنها یک اظهارنظر کوتاه از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صبح یکشنبه کافی بود تا روزنامه نگاران و خبرنگاران و حتی علاقه مندان به برگزاری نمایشگاه مطبوعات، از یک اتفاق تلخ خبر بدهند.





مجله مهر: نمایشگاه مطبوعات در تعلیق.تنها یک اظهارنظر کوتاه از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صبح یکشنبه کافی بود تا روزنامه نگاران و خبرنگاران و حتی علاقه مندان به برگزاری نمایشگاه مطبوعات، از یک اتفاق تلخ خبر بدهند.

«علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در حاشیه دهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران به خبرنگاران گفت که با توجه به نوپا بودن دولت، احتمالا فرصتی برای برگزاری نمایشگاه مطبوعات در سال 92 نداشته باشیم.این در حالی است که  جشنواره و نمایشگاه مطبوعات، طی سالهای گذشته در آبان ماه  هرسال برگزار می شد و مسئولان فرهنگی دولت یازدهم، ، برگزاری نمایشگاه امسال را به ماههای پایانی سال موکول کرده بودند.

همین خبر کوتاه و ابهامات پیش آمده درباره آن سبب شد تا معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر ارشاد، چند ساعت پس از انتشار خبر لغو احتمالی نمایشگاه مطبوعات امسال، توضیح هایی دراین باره بدهد.

 «حسین انتظامی»به «خبرآنلاین» گفته: «اولاً برخی از چهره‌های صاحب نظر رسانه‌ای به برگزاری نمایشگاه به شکل موجود انتقاد اساسی دارند و آن را مصداق اسراف می‌دانند. اگرچه تعداد زیادی نیز یکی از محاسن نمایشگاه مطبوعات را دیده شدن فعالیت رسانه‌ها و نشاط سیاسی  اجتماعی می‌دانند. ثانیاً مطابق اعلام ستاد نماز جمعه تهران قرار است تا پایان سال‌جاری نماز جمعه در مصلای تهران برگزار شود. ثالثاً تأمین اعتبارات لازم برای برگزاری نمایشگاه به شکلی وزین هم از دغدغه‌های تعیین کننده است که امیدواریم حل شود.»

حسین انتظامی این را هم گفته که: «در حال حاضر با چند گزینه مواجهیم که مشغول بررسی آنها هستیم. آیا نمایشگاه مطابق برنامه قبلی در اسفندماه و در مصلای تهران برگزار شود و یا با توجه به اقامه نماز جمعه در آنجا به وقت دیگری یا مکان دیگری موکول شود؟ بدیهی است اگر مکان عوض شود، مجبور به تغییراتی در سطح کار خواهیم بود.»

با این حال، انتظامی تاکید کرده که با وجود تعطیلی احتمالی «نمایشگاه» مطبوعات، برنامه برگزاری «جشنواره» مطبوعات به قوت خود باقی است:« بیستمین جشنواره مطبوعات کار خود را از روز شنبه شروع کرده و فراخوان ارسال آثار اعلام شده است و مطابق برنامه زمان‌بندی این جشنواره، برگزیدگان نهایی در روز چهارم اسفندماه معرفی خواهند شد.»

وی ادامه داد: ظرف روزهای آینده و با رایزنی‌های بیشتر درباره اعتبار و مکان و همچنین کمک فکری از نمایندگان رسانه‌ها به طور دقیق، زمان و کیفیت برگزاری نمایشگاه را اعلام خواهیم کرد. با جهت‌گیری عمومی در سیاستگذاری‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصمیم‌گیری نهایی پس از مشورت با صنوف ذیربط خواهد بود تا تصمیم نهایی جامعیت بیشتری داشته باشد.






تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن