تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804297647




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه قدر امكان دارد قاتل شويد؟/روانشناسي


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: چه قدر امكان دارد قاتل شويد؟/روانشناسي

یک روانپزشک با اشاره به این که دو سوم قتل‌هایی که اتفاق می‌افتد بر اثر عصبانیت آنی است، فرو خوردن خشم را یکی از راه‌کارهای پیشگیری از عصبانیت و پرخاشگری عنوان کرد.


2592013-efc1f.jpg

چه قدر امكان دارد قاتل شويد؟/روانشناسي

دو سوم قتل‌ها بر اثر عصبانیت آنی است/خشم خود را بخورید
علی باغبانیان در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت:‌پرخاشگری یکی از مشکلات روزمره اکثر جوامع و یکی از مسائلی است که انسان به شکل‌های مختلف با آن مواجهه می‌شود. انسان چه پرخاشگر باشد و چه شاهد پرخاشگری، این موضوع بر فرد آثار و عوارضی برجای می‌گذارد.
وی افزود: کسانی که عصبانی می‌شوند، به خودشان بیشتر ضرر می‌رسانند، زیرا سلامت فرد بر اثر عصبانیت و خشم تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد. باغبانیان ادامه داد: پرخاشگری و عصبانیت‌های زیاد فرد را به لحاظ جسمی دچار مشکلات تنفسی، گوارشی و فشارخون می‌کند.
وی افزود: از منظر روانپزشکی نیز فرد دچار اضطراب، افسردگی و گوشه‌گیری اجتماعی می‌شود و عملکرد شغلی و اجتماعی او مختل می شود. این متخصص بهداشت روان تصریح کرد: گاهی برخورد دو اتومبیل منجر به عکس العمل‌های فوری از سوی افراد می‌شود. با این که در نهایت پلیس راهنمایی و رانندگی این مشکلات را حل می‌کند اما افراد پیش از آن به درگیری می‌پردازند.
وی افزود: خود فرد زمینه تهاجم و پرخاشگری را چه به شکل ژنتیک و چه اکتسابی دارد و تصادف بهانه‌ای برای بروز آن است. این روانپزشک گفت:‌ یکی از انتقادهای روانشناسان به رسانه‌های تصویری، نشان دادن درگیری‌هاست. پخش این تصاویر فرد را مستعد پرخاشگری می‌کند. وی افزود: فردی که با یک تصادف درگیر می‌شود، در اداره هم می‌تواند درگیر شود.باغبانیان گفت: روانشناسان گاهی عصبانیت را جنون آنی می‌دانند که طی آن چشم و گوش فرد کار نمی‌کند و در آن لحظه هر تصمیمی می‌گیرد. وی افزود: آمارها نشان می‌دهد حدود دو سوم قتل‌هایی که اتفاق افتاده بر اثر عصبانیت و پرخاشگری ناگهانی بوده و فرد سابقه جرم و جنایت قبلی نداشته است.باغبانیان ادامه داد: در تصادفات خیابانی وقتی فردی عصبانی می‌شود فرد مقابل آن را تشدید می‌کند و متاسفانه کار به جای باریکی می‌رسد.
وی افزود:در تصادفات رانندگی فرد مقابل را نمی‌شناسیم، بنابراین باید با این ذهنیت برخورد کنیم که ما انسان سالمی هستیم که باید مشکل را مدیریت کنیم. بعد از اتفاق پشیمانی دیگر فایده‌ای ندارد. باغبانیان گفت: نباید از آثار عصبانیت بر جسم و روان افراد به ویژه کودکان غافل شد. با کمی گذشت و در نظر گرفتن شرایط می‌توان جلوی بسیاری از اتفاقات را گرفت.استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: موقع عصبانیت سعی کنیم دیگران را آرام کنیم. بهترین راه کار در مقابل انسان‌های عصبانی و پرخاشگر، سکوت و ترک آن محل است چرا که هر عکس العملی می‌تواند با عکس‌العمل شدیدتری مواجه شود. وی افزود: باید از سیره ائمه اطهار(ع) و پیامبر اکرم(ص) پیروی کنیم. فرو خوردن خشم یکی از این توصیه‌هاست. یکی دیگر از این راهکارها پیدا کردن علت عصبانیت‌ها است.باغبانیان ادامه داد: عصبانیت‌‌ مانند تب می‌ماند باید علت آن را جستجو کنیم با خورد قرص تب‌بر نمی‌توان آن را از بین برد. وی افزود: عصبانیت یکی از غرایز فطری همه انسان‌ها است. نداشتن این غریزه غیرطبیعی‌تر است. مهم این است که انسان این عصبانیت را در اختیار خود قرار دهد. این متخصص بهداشت روان تاکید کرد: ورزش، نرمش، تحرک و جنبش و فعالیت در افراد به ویژه کودکان موجب تخلیه هیجانی می‌شود.وی افزود: زندگی در آپارتمانی محبوس امکان بروز خشم زیاد می‌کند. توصیه می‌شود گاهی چند کاغذ را در اختیار کودک قرار دهیم تا آن را پاره کند.
وی خاطرنشان کرد: اگر فرو خوردن خشم عمدی باشد، مشکلی پیش نمی‌آید،اما اگر به صورت ناخودآگاه واپس زده شود منجر به مشکلاتی می‌شود. هر غریزه‌ای که از سوی انسان کنترل شود خوب است، همان‌طور که در ماه مبارک رمضان فرد با اطلاع و اختیار خود نمی‌خورد و نمی‌آشامد، می‌تواند به صورت عمدی از خشم خود جلوگیری کند.فارس

جمعه 20 دی 1392 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن