واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اکثریت مجلس یک "اقلیت تندرو" است!
اگر ۱۴۸ نماینده مجلس به عنوان موافق کابینه ثبتنام کردهاند و حالا همان مجلس تصمیم به دادن تذکر به یک وزیر گرفته، آیا میتوان آن موافقت را تحسین کرد و این نقد مسئولانه را تخطئه کرد؟
به گزارش جام نیوز ، کیهان نوشت: در جلسه روز سهشنبه مجلس، سوال از وزیر ارشاد درباره جانبداری وی از روزنامهای که ولایت و حکومت امیرمومنان را زیر سوال برده بود و نیز ترویج تکخوانی خواننده زن مطرح شد که از مجموع ۲۲۴ نماینده حاضر، ۱۰۵ نفر قانع نشدند، ۱۸ نفر رأی ممتنع دادند و ۹۷ نفر دیگر قانع شدند و بدین ترتیب با نظر اکثریت، مجلس به علی جنتی کارت زرد داد.
با وجود این واقعیت، روزنامه خبر در تیتر اول دیروز خود ادعا کرد این نظر اکثریت نمایندگان، بازی اقلیت تندرو و صفآرایی در برابر دولت است. انتظامی و معزی دو تن از گردانندگان سایت و روزنامه خبر، با تشکیل دولت جدید به عنوان معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و معاون ارتباطات دفتر رئیس منصوب شدند و روزنامه نیز چاپ خود را از سر گرفت.
این روزنامه مدعی شده که روحانی برخلاف احمدینژاد «حرمت و اقتدار مجلس را به بهارستان بازگرداند و در رأس امور قرار داد»! و بنابراین سوال و کارت زرد نمایندگان کار غلطی است. «خبر» با اذعان به اینکه در جلسه رأی اعتماد به کابینه، ۱۴۸ نماینده به عنوان موافق و ۱۸ نفر به عنوان مخالف ثبتنام کردند، مینویسد: اما گویی ماه عسل دولت و مجلس خیلی کوتاه بود و قرار گرفتن پایداریهای حامی دولت سابق در کنار طیف دیگری از اصولگرایان مجلس چون رهپویان و ایثارگران، اقلیتی را در مقابل دولت تازه پا گرفته علم کرده است.
جا دارد دستاندرکاران این روزنامه پاسخ دهند که اولا از نگاه آنها دفاع از ساحت ولایت امیرمومنان(ع) و حلال و حرام شرعی در حوزه موسیقی مهمتر است یا حمایت از وزیر متبوع ارشاد و آیا اصل و اولویت، دفاع از وزرا و دولتمردان است یا سوگندی که برای پاسداری از قانوناساسی و مذهب رسمی یاد کردهاند؟
ثانیا این چه منطقی است که - ولو با دور زدن ریاضی و آمار و ارقام- رأی اکثریت به یک تذکر را به خاطر نپسندیدن، به عنوان «اقلیت تندرو» اطلاق کنیم، حال آن که مجلس نیز مانند دولت منتخب مردم و طبق قانون اساسی ناظر بر حسن عملکرد مسئولان دستگاههای اجرایی است.
ثالثا اگر ۱۴۸ نماینده مجلس به عنوان موافق کابینه ثبتنام کردهاند و حالا همان مجلس تصمیم به دادن تذکر به یک وزیر گرفته، آیا میتوان آن موافقت را تحسین کرد و این نقد مسئولانه را تخطئه کرد؟
شاید هم بتوان این ماجرا را هنر برخی مسئولان اجرایی و روزنامههای حامی آنها دانست که میتوانند اکثریت حامی را تبدیل به اقلیت و اقلیت منتقد را تبدیل به اکثریت کنند!
در هر صورت به نظر میرسد ارزشهای اصلی انقلاب جای اجرای بازیهای منسوخ و تقسیمبندیهای مجعول «حامی دولت - مخالف دولت» نیست؛ ضمن اینکه جا دارد از معاون محترم مطبوعاتی وزارت ارشاد بپرسیم آیا کاربست عباراتی مانند «اقلیت تندرو» و «صفآرایی در برابر دولت» به خاطر یک تذکر نمایندگان مجلس، امر پسندیدهای است یا فقط نشریات منتقدی مانند یالثارات، وطن امروز و نهم دی باید توبیخ و تعطیل شوند و تذکر بگیرند؟
۱۳۹۲/۱۰/۱۹ - ۱۴:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]