تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801628275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پنج اتفاق بزرگ دنياي اقتصاد در2013 كدامند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پنج اتفاق بزرگ دنياي اقتصاد در2013 كدامند؟
افشاگري‌هاي «ادوارد اسنودن» نه تنها رابطه ايالات‌متحده با برخي كشورهاي دنيا را دچار مشكلات اساسي كرد بلكه تاثيرات مهمي روي اقتصاد اين كشور نيز داشت. 9 شركت بزرگ فن‌آوري كه همكاري آنها در پروژه جاسوسي آژانس امنيت ملي برملا شد همگي شركت‌هايي بودند كه بازارهاي اروپايي براي آنها از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.
آفتاب: اقتصاد ایران آنلاین نوشت: وضعيت اقتصادي دنيا در سال 2013 ميلادي، وضعيتي پيچيده و ناپايدار بود. اگرچه بحران‌هاي اقتصادي كمي در اروپا و آمريكا فروكش كرد، اما برخي اتفاق‌هاي اين سال باعث شد، اقتصاد روزهاي پرحاشيه‌اي را از سر بگذراند. دوهفته‌نامه «فوربس» در مطلبي كه به تازگي و به مناسبت آغاز سال 2014 ميلادي روي وب سايت خود قرار داده است، به مهم‌ترين اتفاق‌هايي پرداخته كه يا مستقيما به دنياي تجارت و اقتصاد ربط داشته‌اند يا روي شرايط اقتصادي جهان تاثيرگذار بوده‌اند. نويسنده اين مطلب خريد كمپاني «H.J. Heinz» توسط «وارن بافت» و «جورج پائلو لمان» را مهم‌ترين اتفاق سال گذشته ميلادي در دنياي تجارت دانسته است؛ رويدادي كه به عنوان يكي از بزرگ‌ترين معامله‌هاي تاريخ صنايع غذايي در سال 2013 ثبت شد. اين مطلب را بخوانيد تا با پنج رويدادي آشنا شويد كه بر دنياي اقتصاد و تجارت سال 2013 تاثيرگذار بوده‌اند.

يك سس كچاپ چند ميليارد دلاري

«وارن بافت» و «جورج پائلو لمان» ميلياردر برزيلي، در سال 2013 ميلادي كمپاني «H.J. Heinz» را كه به توليد سس كچاپ در دنيا مشهور است خريداري كردند. آنها براي اينكه بتوانند اين كمپاني را از آن خود كنند، 23 ميليارد دلار خرج كردند تا يكي از بزرگ‌ترين معامله‌هاي تاريخ صنايع غذايي رقم بخورد. اين خريد شركت 144 ساله Heinz را از مالكيت دولتي بيرون آورده و آن را به دستان شركت‌هاي خصوصي سپرد. Heinz هر سال 650 ميليون بطري سس كچاپ و 11 ميليارد انواع سس يك نفره توليد مي‌كند. محصولاتش تقريبا در تمامي كشورهاي جهان يافت مي‌شود و بيش از 32 هزار كارمند دارد. در سال 1946 امپراتوري ‌ Heinz به يك شركت سهامي عام تبديل شد.


اسنودن افشاگر

افشاگري‌هاي «ادوارد اسنودن» نه تنها رابطه ايالات‌متحده با برخي كشورهاي دنيا را دچار مشكلات اساسي كرد بلكه تاثيرات مهمي روي اقتصاد اين كشور نيز داشت. 9 شركت بزرگ فن‌آوري كه همكاري آنها در پروژه جاسوسي آژانس امنيت ملي برملا شد همگي شركت‌هايي بودند كه بازارهاي اروپايي براي آنها از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. به عنوان مثال، فيس‌بوك ماهانه 261 ميليون كاربر فعال در اروپا دارد، اين در حالي است كه كاربران اين شبكه در آمريكا و كانادا 195 ميليون نفرند. از طرف ديگر، 22 درصد از درآمد خالص شركت اپل ـ كه آن هم در پروژه جاسوسي آژانس امنيت ملي همكاري داشته است ـ در سه ماهه اول سال 2013 از مشتريان اروپايي به دست آمده است.

شماره يك: بيل گيتس

چهار سال بعد از اينكه «كارلوس اسليم هلئو» ميلياردر مكزيكي عنوان ثروتمندترين مرد جهان را از آن خود كرد، «بيل گيتس» توانست او را از تخت به زير كشيده و خود مرد شماره يك ثروت جهان شود. بيل گيتس در دنيا به‌عنوان بنيان‌گذار تحول در رايانه‌هاي شخصي مشهور است. البته نحوه تجارت بيل گيتس به دليل اينكه قدرت رقابت را از رقيبان سلب كرده‌ همواره مورد انتقادهايي بوده است. ثروتمندترين مرد دنيا در سال 2013 تنها عنواني نبود كه او در سال گذشته ميلادي از آن خود كرد. او به عنوان نيكوكارترين ميلياردر جهان نيز در اين سال انتخاب شد.‌گيتس فعاليت‌هاي بشردوستانه خود را تحت لواي «بنياد خيريه بيل و مليندا گيتس» انجام مي‌دهد.

تعطيلي دولت فدرال

دولت آمريكا رسما صبحگاه اول اكتبر 2013 تعطيل شد. اين اتفاق پس از آن رخ داد كه مجلس نمايندگان و مجلس سناي آمريكا نتوانستند تا پايان سال مالي اين كشور در مورد بودجه به توافق برسند و اولين تعطيلي دولت آمريكا بعد از گذشت 17 سال اتفاق افتاد. تعطيلي دولت فدرال خدمات‌دهي بخش بزرگي از نهادهاي دولتي را متوقف كرد. بسياري از آژانس‌هاي فدرال از آژانس‌هاي حفاظت محيط‌زيست گرفته تا صدها پارك ملي آمريكا درهاي خود را بسته و كاركنان‌شان را به خانه فرستادند. در همان زمان «ديويد كامرون» نخست‌وزير انگليس در واكنش به تعطيلي دولت آمريكا هشدار داد كه اين تعطيلي مي‌تواند اقتصاد شكننده و بي‌ثبات جهاني را به خطر بيندازد. اين اتفاق باعث كاهش رشد اقتصادي آمريكا شد.

يك زن در راس «جنرال موتورز»

شركت جنرال موتورز كه بزرگ‌ترين شركت خودروسازي در آمريكاست در سال 2013 اعلام كرد كه «ماري بارا» به عنوان مديرعامل اين شركت انتخاب شده است. ماري باراي 51 ساله نخستين زني است كه رياست اين شركت بزرگ خودروسازي را بر عهده مي‌گيرد. بارا بعد از اين انتصاب گفت: «من 33 سال در جنرال موتورز كار كردم و هميشه اعتقاد داشتم كه شركت بزرگي است و بهترين زنان و مردان در اين شركت كار مي‌كنند و اين افتخار بزرگي براي من است كه رياست چنين تيمي را بر عهده داشته باشم.» علاوه بر ماري بارا كه رياست شركت جنرال موتورز با درآمد سالانه 110 ميليارد يورو را بر عهده گرفت، رئيس بزرگ‌ترين شركت‌هاي آمريكايي چون «اچ پي» و «آي بي‌ام» هم زن هستند.




تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن