تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826380191




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رابطه ارزشمند چین و حجاج ایرانی!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
رابطه ارزشمند چین و حجاج ایرانی!




هر سال چيزی در حدود ۸۱۰ ميليارد تومان توسط زائران سرزمين وحی از كشور خارج مي‌شود.سوغات اگر در حد عرف باشد كار پسنديده اي است، اما چنانچه اين ماجرا سبب شود زائر در سرزمين وحي از هدف سفر خود فاصله بگيرد، قابل توجيه نيست؛ زيرا اين روزها كالاهايي كه به عنوان سوغاتي در عربستان به فروش مي‌رسد، بيشتر محصول كشور چين است.





خبرگزاری مهر: هر سال چيزی در حدود ۸۱۰ ميليارد تومان توسط زائران سرزمين وحی از كشور خارج مي‌شود.

زائران براي رسيدن به اين هدف سالها صبر و تلاش كرده اند تا توفيق چنين سفري نصيب شان شود. به همين دليل مي‌توان گفت اين حق آنهاست كه تمام تلاش خود را براي بهره بردن از فرصت پيش آمده به كار بگيرند، اما نكته اينجاست​ برخي​ زائران از اين فرصت پيش آمده كه ممكن است در زندگي هر شخص فقط يك​بار فراهم شود، آن طور كه بايد و شايد بهره نمي‌برند.

آنها در فضا​ي معنوي حج دچار غفلت شده و زمان زيادي را به بازارگردي و تهيه سوغات براي اقوام و آشنايان خود اختصاص مي‌دهند. اين در حالي است كه دوستداران واقعي آنها هيچ توقعي براي خريد سوغاتي از آنها ندارند و همين براي آنها كافي است كه مسافرشان وقتي​​ از خانه خدا به كشورش بازگشت، زندگي جديدي را شروع كند؛ زندگي جديدي را كه هر زائري هنگام طواف خانه خدا قول و قرارش را با معبودش مي‌گذارد.

چنانچه هر زائري عمل به اين قول و قرار را به عنوان ارمغان براي دوستان و آشنايان همراه بياورد دست به كار بزرگي زده است، كاري كه ارزشش از هزاران تحفه و سوغاتي مادي بيشتر است.

البته آوردن سوغات اگر در حد عرف باشد كار پسنديده اي است، اما چنانچه اين ماجرا سبب شود زائر در سرزمين وحي از هدف سفر خود فاصله بگيرد، قابل توجيه نيست؛ زيرا اين روزها كالاهايي كه به عنوان سوغاتي در عربستان به فروش مي‌رسد، بيشتر محصول كشور چين است و بايد تاكيد كرد كه اين وسايل در كشور خودمان نيز در دسترس همگان قرار دارد. به همين دليل بايد به زائراني كه در انتظار مشرف شدن به خانه خدا هستند، هشدار داد ​ فرصت پيش آمده را صرف خريد سوغاتي هايي كه در كشورمان نيز وجود دارد، نكنند.

اين در حالي است كه با يك حساب سرانگشتي مي‌توان ميزان ارزي را كه زائران با خريد سوغاتي از كشور خارج مي‌كنند، بررسي كرد. براي نمونه، چند سالي است ​ به زائران تمتع و عمره ۳۰۰ دلار ارز پرداخت مي‌شود؛ يعني به حدود ۹۰۰ هزار زائر حج و عمره​ در سال حدود ۲۷۰ ميليون دلار ارز تعلق مي‌گيرد. حال اگر فرض كنيم زائران خانه خدا همين ۳۰۰ دلار را صرف خريد سوغاتي كنند، مي‌توان نتيجه گرفت هر سال چيزي حدود ۸۱۰ ميليارد تومان از سوي زائران سرزمين وحي از كشور خارج مي‌شود.

حال اگر اين هزينه صرف خريد اشياي بي كيفيت ساخت چين شود، بايد گفت زائران در اولين گام خود بعد از بازگشت از خانه خدا دچار اشتباه شده اند؛ زيرا آنها به نفع كشور و هموطنانشان عمل نكرده اند. به همين دليل بايد به زائران يادآور شد​ عزيزان و دوستداران واقعي شان چيزي​ جز آرزوي سلامت​ و سفري پربار براي آنها ندارند و چنانچه حجاج بتوانند از فرصت پيش آمده براي توانمند تركردن خود- كه يكي از نتايج آن كمك به ديگران است- بهره ببرند، تحفه اي ماندگار را از سرزمين وحي با خود به ارمغان خواهند آورد.

خوشبختانه در چند سال اخير با توصيه هاي كارگزارن حج و زيارت و بعثه مقام معظم رهبري، حضور زائران ايراني در بازارهاي عربستان بسيار كم رنگ شده است و خوشبختانه اين حجم خريد نسبت به گذشته بسيار اندك است؛ اما همين اندك هم براي زائران ايراني بسيار پسنديده نيست و اميدواريم در آينده نزديك شاهد اين باشيم كه زائران تنها با سوغات معنوي به كشور بازگردند.

مسئولان سازمان حج وزيارت نيز در برنامه هاي سه ساله خود اعلام كرده اند كه بزودي بازار خريد زائران ايراني در فرودگاه ايران ايجاد خواهد شد تا عمره گزاران و حاجيان عزيز كشورمان قبل از سفر و يا پس از سفر در فرودگاه خريد سوغاتي خود را انجام دهند و از اين نظر هيچ دغدغه اي نداشته باشند.






تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن