تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد ، و نماز را برای دوری از تکبر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860393876




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چهار گروه مخالف رابطه


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: چهار گروه مخالف رابطه
رابطه بين جمهوري اسلامي ايران و ايالات متحده آمريكا به‌‌‌‌ همان اندازه كه طرفدار دارد، مخالفان سرسختي هم پيش روي خود مي‌بيند كه براي تداوم اختلاف اين دو كشور مهم حاضر هستند تا دست به هر كاري بزنند. اين نوع مخالفت سرسختانه در شرايطي است كه نظام بين‌الملل به خوبي با آسيب‌هاي قطع رابطه و همچنين منافع ايجاد رابطه به خوبي آشنا است.

تحركات ضد رابطه‌اي كه هم در آمريكا و هم در ايران اين روز‌ها شدت گرفته است، در شرايطي صورت مي‌گيرد كه بعد از مذاكرات سه گانه هسته‌اي در ژنو وضعيت مطلوبي بين ايران و 1+5 به وجود آمده است و اذهان عمومي دنيا را به اين ذهنيت رسانده است كه اختلافات رو به كاهش و همصدايي در حال افزايش است و دقيقا به همين دليل آنهايي كه رابطه مطلوب ايران با جهان را تهديدي براي منافع خود مي‌بينند، به دست و پا افتاده‌اند تا در روند موجود خلل ايجاد كنند.

اولين گروه قابل اشاره، مخالفان تندرو و راديكال داخلي هستند كه عادت به افراط و افراطي‌گري دارند و چون در صورت بهبودي رابطه ديگر حرفي براي گفتن نخواهند داشت، چاره را در اين مي‌بينند كه با تمام قوا براي سياه نمايي تلاش كنند تا بلكه به مردم بگويند كه همكاري با آمريكا برخلاف استقلال و عزت ايراني- اسلامي است.

همچنين بايد گفت گروهي هم شبيه به مخالفان داخلي، در آمريكا فعاليت مي‌كنند كه عموما وابسته به اسراييل هستند و برقراري رابطه با ايران را عامل تضعيف‌كننده اسراييل تلقي مي‌كنند كه اتفاقا بايد گفت، تحليلشان درست است. به هر حال «ايران» ي كه با آمريكا و اروپا رابطه داشته باشد و همكاري تنگاتنگي را تجربه كند، حتما به قدرت اول منطقه تبديل خواهد شد كه ناگفته پيداست، اسراييل در چنين وضعيتي ضررهاي زيادي را متوجه خود خواهد ديد.

همچنين مخالفان ديگري هم تداوم قطع رابطه را براي خود هدف مي‌دانند. آن‌ها كشورهاي حاضر در خاورميانه هستند كه در منطقه جايگاه قابل توجهي را از آن خود مي‌بينند و چون به خوبي مي‌دانند كه ايران تهديدي جدي براي موقعيت فعلي آن‌ها است، از هيچ كوششي براي فاصله انداختن بين جمهوري اسلامي با دنيا، به ويژه آمريكا دريغ نمي‌كنند و از اين پس هم نخواهند كرد.

در اين بين گروهي هم هستند كه با استفاده از محدوديت ايران براي خريد و فروش كالا، در اين چند سال كالاهاي بنجل و نامرغوب خود را به كشور ما فروخته‌اند و براي اينكه همچنان بازار خوبي براي كالا‌هايشان داشته باشند، ترجيحشان اين است كه جمهوري اسلامي همچون اين چند سال اخير تحريم‌ها پا بر جا بماند تا بلكه همچنان سود مالي ببرند.

در پايان لازم به ذكر است كه «حق» منافع مردم است و حالا كه لايه‌هاي مختلف جامعه به اين نتيجه رسيده است كه توافق ژنو و بهبودي رابطه با غرب و البته آمريكا به نفع كشور است، همه وظيفه داريم شرايط به وجود آمده را با عقلانيت مديريت كنيم تا بلكه مشكلات روز‌به‌روز سير نزولي را طي كنند.

واقعيت اين است كه مردم در چند سال گذشته سختي‌ها و كاستي‌هاي زيادي را متوجه خود ديدند و الان زماني است كه بايد جبران مافات كرد و وضعيتي را به وجود آورد تا دغدغه‌ها به كمترين حالت ممكن و رضايتمندي به بالا‌ترين حد خود برسد.

*وزير راه دولت اصلاحات

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن