تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832537880




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دو سوم مردم آمريكا با نهايي شدن توافق نامه ي ژنو موافقند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: دو سوم مردم آمريكا با نهايي شدن توافق نامه ي ژنو موافقند
بر اساس نتايج تازه ترين نظرسنجي رويترز و موسسه ي پژوهشي آيپسوس، دو سوم مردم آمريكا از موافقت نامه ي ژنو (توافق هسته اي 1+5 با ايران) و نهايي شدن اين موافقت نامه و هم چنين توافق تهران و واشنگتن براي حل اختلاف ها در آينده، پشتيباني و حمايت كردند.

به گزارش ايرنا ،مطابق نتايج به دست آمده از اين نظرسنجي، در صورت اجرا و نهايي نشدن توافق ميان ايران و 6 قدرت جهاني در 6 ماه آينده، كمتر از نيمي از مردم آمريكا يعني 49 درصد خواستار افزايش تحريم هاي اقتصادي هستند. 31 درصد به تداوم اقدام هاي ديپلماتيك و گفت و گوي سياسي باور دارند و تنها 20 درصد طرفدار جنگ و اقدام نظامي عليه ايران مي باشند.

نظرسنجي مشترك رويترز و موسسه ي آيپسوس (Ipsos) كه مقر اصلي آن در پاريس مركز فرانسه است، در ماه جاري ميلادي (دسامبر 2013) و پس از امضاي موافقت نامه ژنو صورت گرفته و خبرگزاري رويترز نتايج آن را هفته ي گذشته در قالب گزارشي منتشر كرده است.

اين نظر سنجي كه به صورت آنلاين و طي 2 روز با شركت 591 شركت كننده آمريكايي (جامعه ي آماري) با دقت سنجش مثبت يا منفي چهار و 9 دهم درصد انجام گرفته است نشان مي دهد كه بيشتر مردم آمريكا در زمينه ي تشديد تحريم ها و نيز هر گونه ماجراجويي و اقدام نظامي اين كشور عليه تهران نظر مخالف دارند.

به گزارش رويترز، در اين نظرسنجي مي توان به خستگي و نبود رضايت 65 درصد مردم آمريكا از تشديد تحريم ها و جنگي ديگر اشاره كرد. اين خبر و آمار، نويدبخش ˈباراك اوباماˈ در پيش برد اهدافش براي متقاعد كردن مجلس نمايندگان از كنار گذاشتن طرح تحريم هاي تازه عليه ايران است، زيرا تحريم جديد، دور بعدي مذاكرات بر سر دستيابي به توافق نهايي با ايران را مشكل مي سازد.

ˈجوليا كلاركˈ مدير اجرايي گروه نظرسنجي رويترز و آيپسوس معتقد است: نتايج اين نظرسنجي آشكارا بي ميلي شهروندان آمريكا نسبت به جنگ و مداخله جويي را نشان مي دهد و مي تواند حامي اوباما در بحث هاي مطرح شده در قبال كنگره آمريكا باشد.

وي خاطر نشان كرده ˈ هر چند نتايج اين نظرسنجي حاكي از آن است كه كمتر از نيمي از مردم آمريكا اعتماد چنداني به نيات ايران ندارند كه اين موضوع ناشي از سه دهه بيگانگي 2 كشور نسبت به هم مي باشد اما به دليل درگيري نظامي طولاني مدت و پرهزينه آمريكا در جنگ عراق و افغانستان، ديگر به درگيري نظامي و ورود كشورشان به جنگ جديد تمايل ندارندˈ.

به گفته ي كلارك اقدام اوباما و دستيارانش در توافق نامه ژنو، بر خلاف ميل برخي قانونگذاران بد گمان آمريكايي در كنگره و همچنين اسراييل به عنوان نزديك ترين متحد واشنگتن است. چرا كه اين دو ، دولت اوباما را به تساهل و تسامح براي به دست آوردن توافقي هرچند ضعيف با ايران متهم مي كنند، اما دولت كنوني آمريكا توافق با ايران را بهترين راه حل ِ بحران خاورميانه مي داند.

به گزارش رويترز تعدادي از نمايندگان به ويژه جمهوري خواهان، خواهان اعمال تحريم هاي سخت گيرانه عليه ايران هستند اما اين اقدام از نظر دولت دموكرات اوباما فضاي مذاكرات را در 6 ماه آينده براي رسيدن به توافق دايمي و نهايي با تهران، تيره مي كند.

بر اساس اين گزارش، نتايج نظرسنجي تازه از مردم آمريكا براي باراك اوباما رييس جمهوري اين كشور بسيار خوشايند است زيرا ميزان محبوبيت وي در ماه گذشته و پس از اقدام عجولانه اش در امضاي لايحه اصلاحات بيمه و خدمات درماني كاهش چشمگيري يافته است.

با آن كه نتايج نظرسنجي تازه، از واكنشي به نسبت مثبت به تلاش اوباما براي برقراري روابط خوب با ايران حكايت دارد اما اين پيشرفت ديپلماتيك آن چنان كه بايد نتواسته اوضاع سياسي را در آمريكا به نفع اوباماي زير فشار، بهبود ببخشد. زيرا در ارتباط با ميزان محبوبيت رييسان جمهوري آمريكا نزد مردم، به ندرت سياست خارجي دولت ها از مسايل داخلي پيشي مي گيرد.

خانم كلارك معتقد است كه نتايج اين نظرسنجي احتمال تاثيرگذاري مثبت بر روي برخي گروه ها و گفتمان هاي سياسي در آمريكا را دارد اما به احتمال زياد نتايج بازي تغيير نمي كند و جريان منفي محبوبيت رييس جمهوري اين كشور همچنان ادامه دارد.

وي به نتايج يك نظرسنجي ديگر رويترز- آيپسوس اشاره مي كند كه نشان مي دهد از نظر 56 درصد مردم آمريكا، اوباما به طرز مطلوب وظايفش در سياست داخلي را انجام نمي دهد و تنها 38درصد نظردهندگان از نحوه عملكرد داخلي او رضايت دارند.

از ديگر نتايج اين نظر سنجي حمايت نيمي از مردم آمريكا از رژيم اسراييل، حتي با وجود تيره شدن مواقت روابط تل اويو و واشنگتن است كه در پي انتقاد ˈبنيامين نتانياهوˈ نخست وزير اين رژيم از توافق آمريكا با ايران و ناميدن آن با عنوان ˈ اشتباه تاريخيˈ شكل گرفت.

براساس نظرسنجي رويترز - آيپسوس پنجاه درصد شركت كنندگان معتقدند كه دولت آمريكا بايد براي دفاع از امنيت رژيم اسراييل در مقابل هر نوع تهديدي و از جانب هر كشوري، به اقدام نظامي متوسل شود اما 31 درصد مخالف اين اقدام هستند.

اقدام تبعيض آميز گروه فشار (لابي) صهيونيستي در آمريكا و نيز پشتيباني برخي مقام هاي كاخ سفيد به ويژه تندروهاي جمهوري خواه از سران رژيم اشغالگر قدس، ظرف سال هاي گذشته موجب شده بحران خاورميانه و ˈمساله ي فلسطينˈ حل نشود.

جمعه 6 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن