تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802744768




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دو سوم مردم آمریکا با نهایی شدن توافق نامه‌ی ژنو موافقند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دو سوم مردم آمریکا با نهایی شدن توافق نامه‌ی ژنو موافقند
بر اساس نتایج تازه ترین نظرسنجی رویترز و موسسه ی پژوهشی آیپسوس، دو سوم مردم آمریکا از موافقت نامه ی ژنو (توافق هسته ای 1+5 با ایران) و نهایی شدن این موافقت نامه و هم چنین توافق تهران و واشنگتن برای حل اختلاف ها در آینده، پشتیبانی و حمایت کردند.
آفتاب: به گزارش ایرنا ،مطابق نتایج به دست آمده از این نظرسنجی، در صورت اجرا و نهایی نشدن توافق میان ایران و 6 قدرت جهانی در 6 ماه آینده، کمتر از نیمی از مردم آمریکا یعنی 49 درصد خواستار افزایش تحریم های اقتصادی هستند. 31 درصد به تداوم اقدام های دیپلماتیک و گفت و گوی سیاسی باور دارند و تنها 20 درصد طرفدار جنگ و اقدام نظامی علیه ایران می باشند. 
 
نظرسنجی مشترک رویترز و موسسه ی آیپسوس (Ipsos) که مقر اصلی آن در پاریس مرکز فرانسه است، در ماه جاری میلادی (دسامبر 2013) و پس از امضای موافقت نامه ژنو صورت گرفته و خبرگزاری رویترز نتایج آن را هفته ی گذشته در قالب گزارشی منتشر کرده است. 
 
این نظر سنجی که به صورت آنلاین و طی 2 روز با شرکت 591 شرکت کننده آمریکایی (جامعه ی آماری) با دقت سنجش مثبت یا منفی چهار و 9 دهم درصد انجام گرفته است نشان می دهد که بیشتر مردم آمریکا در زمینه ی تشدید تحریم ها و نیز هر گونه ماجراجویی و اقدام نظامی این کشور علیه تهران نظر مخالف دارند. 
 
به گزارش رویترز، در این نظرسنجی می توان به خستگی و نبود رضایت 65 درصد مردم آمریکا از تشدید تحریم ها و جنگی دیگر اشاره کرد. این خبر و آمار، نویدبخش ˈباراک اوباماˈ در پیش برد اهدافش برای متقاعد کردن مجلس نمایندگان از کنار گذاشتن طرح تحریم های تازه علیه ایران است، زیرا تحریم جدید، دور بعدی مذاکرات بر سر دستیابی به توافق نهایی با ایران را مشکل می سازد. 
 
ˈجولیا کلارکˈ مدیر اجرایی گروه نظرسنجی رویترز و آیپسوس معتقد است: نتایج این نظرسنجی آشکارا بی میلی شهروندان آمریکا نسبت به جنگ و مداخله جویی را نشان می دهد و می تواند حامی اوباما در بحث های مطرح شده در قبال کنگره آمریکا باشد. 
 
وی خاطر نشان کرده ˈ هر چند نتایج این نظرسنجی حاکی از آن است که کمتر از نیمی از مردم آمریکا اعتماد چندانی به نیات ایران ندارند که این موضوع ناشی از سه دهه بیگانگی 2 کشور نسبت به هم می باشد اما به دلیل درگیری نظامی طولانی مدت و پرهزینه آمریکا در جنگ عراق و افغانستان، دیگر به درگیری نظامی و ورود کشورشان به جنگ جدید تمایل ندارندˈ. 
 
به گفته ی کلارک اقدام اوباما و دستیارانش در توافق نامه ژنو، بر خلاف میل برخی قانونگذاران بد گمان آمریکایی در کنگره و همچنین اسراییل به عنوان نزدیک ترین متحد واشنگتن است. چرا که این دو ، دولت اوباما را به تساهل و تسامح برای به دست آوردن توافقی هرچند ضعیف با ایران متهم می کنند، اما دولت کنونی آمریکا توافق با ایران را بهترین راه حل ِ بحران خاورمیانه می داند. 
 
به گزارش رویترز تعدادی از نمایندگان به ویژه جمهوری خواهان، خواهان اعمال تحریم های سخت گیرانه علیه ایران هستند اما این اقدام از نظر دولت دموکرات اوباما فضای مذاکرات را در 6 ماه آینده برای رسیدن به توافق دایمی و نهایی با تهران، تیره می کند. 
 
بر اساس این گزارش، نتایج نظرسنجی تازه از مردم آمریکا برای باراک اوباما رییس جمهوری این کشور بسیار خوشایند است زیرا میزان محبوبیت وی در ماه گذشته و پس از اقدام عجولانه اش در امضای لایحه اصلاحات بیمه و خدمات درمانی کاهش چشمگیری یافته است. 
 
با آن که نتایج نظرسنجی تازه، از واکنشی به نسبت مثبت به تلاش اوباما برای برقراری روابط خوب با ایران حکایت دارد اما این پیشرفت دیپلماتیک آن چنان که باید نتواسته اوضاع سیاسی را در آمریکا به نفع اوبامای زیر فشار، بهبود ببخشد. زیرا در ارتباط با میزان محبوبیت رییسان جمهوری آمریکا نزد مردم، به ندرت سیاست خارجی دولت ها از مسایل داخلی پیشی می گیرد. 
 
خانم کلارک معتقد است که نتایج این نظرسنجی احتمال تاثیرگذاری مثبت بر روی برخی گروه ها و گفتمان های سیاسی در آمریکا را دارد اما به احتمال زیاد نتایج بازی تغییر نمی کند و جریان منفی محبوبیت رییس جمهوری این کشور همچنان ادامه دارد. 
 
وی به نتایج یک نظرسنجی دیگر رویترز- آیپسوس اشاره می کند که نشان می دهد از نظر 56 درصد مردم آمریکا، اوباما به طرز مطلوب وظایفش در سیاست داخلی را انجام نمی دهد و تنها 38درصد نظردهندگان از نحوه عملکرد داخلی او رضایت دارند. 
 
از دیگر نتایج این نظر سنجی حمایت نیمی از مردم آمریکا از رژیم اسراییل، حتی با وجود تیره شدن مواقت روابط تل اویو و واشنگتن است که در پی انتقاد ˈبنیامین نتانیاهوˈ نخست وزیر این رژیم از توافق آمریکا با ایران و نامیدن آن با عنوان ˈ اشتباه تاریخیˈ شکل گرفت. 
 
براساس نظرسنجی رویترز - آیپسوس پنجاه درصد شرکت کنندگان معتقدند که دولت آمریکا باید برای دفاع از امنیت رژیم اسراییل در مقابل هر نوع تهدیدی و از جانب هر کشوری، به اقدام نظامی متوسل شود اما 31 درصد مخالف این اقدام هستند. 
 
اقدام تبعیض آمیز گروه فشار (لابی) صهیونیستی در آمریکا و نیز پشتیبانی برخی مقام های کاخ سفید به ویژه تندروهای جمهوری خواه از سران رژیم اشغالگر قدس، ظرف سال های گذشته موجب شده بحران خاورمیانه و ˈمساله ی فلسطینˈ حل نشود.




تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن