واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رشد 40 درصدي توليدات پژوهشي در حوزه پليس
رئيس مركز مطالعات و تحقيقات ناجا از رشد 40 درصدي سهم توليدات پژوهشي در حوزه پليس خبر داد.
به گزارش خبرنگار «انتظامي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار قصري در دهمين جشنواره نظم و امنيت عمومي با بيان اينكه مسئوليت برقراري نظم و امنيت در جامعه وظيفه مهم و بسيار سنگيني است كه به نيروي انتظامي محول شده گفت: اين وظيفه سبب شده است كه ناجا به يكي از حساسترين و پيچيدهترين ساختارهاي اجتماعي – انتظامي در زمان صلح تبديل شود.
وي با بيان اينكه ناجا براي برقراري و حفظ امنيت مناسب و پايدار در كشور بايد جلوتر از كاروان پيشرفت در ساير بخشها حركت كند، گفت: در افق چشمانداز 20 ساله ناجا مكلف شده است كه به جايگاهي برسد كه از نظر ايفاي نقش اجتماعي و توليد دانش و فناوري با اتكا بر آموزههاي ديني به عنوان الگوي اسلامي – ايراني در بين كشورهاي منطقه داراي مرجعيت باشد.
رئيس مركز مطالعات و تحقيقات ناجا با بيان اينكه يكي از اصليترين راهبردها در راه رسيدن به اهداف تحقيق و مشاركتگيري از نخبگان است گفت: در اين راستا سند راهبردي توسعه دانش، تحقيقات و مطالعات انتظامي در افق برنامه ششم توسعه با هدف پشتيباني علمي از ماموريتها تدوين شده است.
قصري همچنين با اشاره به اهميت استفاده از قابليتهاي علمي حقوقي دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي كشور گفت: با استفاده از جواناني متعهد، تحصيل كرده، خلاق و باهوش ميتوانيم از دانش آنها در راستاي توسعه و پيشبرد امور تحقيقات و مطالعات استفاده كنيم كه اين راهبرد موجب افزايش ملموس شدن دانش پليسي ميشود.
وي همچنين با اشاره به كسب رتبه برتر مراكز تحقيقاتي- سازماني ناجا در جشنواره فارابي و كسب رتبه اول مراكز تحقيقات غير صنعتي در جشنواره مالك اشتر، گفت: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ارتقاي سطح ساختاري مركز تحقيقات ناجا را به يك پژوهشگاه با عنوان علوم انتظامي و مطالعات اجتماعي با سه پژوهشكده مديريت راهبردي، جغرافياي انتظامي و مديريت فناوري انتظامي تصويب و ابلاغ كرده است و اين در حالي است كه ستاد كل نيروهاي مسلح نيز نه تنها ناجا را به عنوان نمونهاي موفق در محيط دانش تعيين و معرفي كرده بلكه خواستار به وجود آوردن شرايط اجرايي شدن برخي از طرحهاي دانشي ناجا شده است.
وي سخنان خود را با ارائه آمارهاي مقايسهاي از يك دهه تولد مركز تحقيقات و مطالعات ناجا ادامه داد و گفت: در حال حاضر شاهد رشد حوزههاي انتخاب جشنواره به 16 حوزه هستيم و اين در حالي است كه آثار واصله به جشنواره نسبت به گذشته هفت برابر شده است و در حال حاضر 34 نشريه علمي و پژوهشي در ناجا منتشر ميشود.
قصري به رشد 40 درصدي سهم توليدات پليسي داخل نسبت به جامعه اشاره كرد و گفت: همچنين شاهد رشد 30 درصدي سهم پژوهشگران پايور ناجا نسبت به پژوهشگران برون سازماني هستيم.
انتهاي پيام
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]