واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار كردستان عنوان كردپيگيري سند توسعه لازمه خروج كردستان از روزمرگي
استاندار كردستان گفت: توسعه استان بايد در قالب سند توسعهاي تعريف شده پيگيري شود تا امورات و برنامهها از حالت روزمرگي خارج شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، عبدالمحمد زاهدي ظهر امروز در هفتمين جلسه شوراي برنامهريزي و توسعه استان در سنندج اظهار كرد: شوراي برنامهريزي به منظور تمركززدايي و دادن اختيارات بيشتر به استانها تشكيل شد.
وي تصريح كرد: در دو دهه گذشته اختياراتي كه قرار بوده به شوراي برنامهريزي استانها داده شود عملي نشد.
وي با تاكيد بر اينكه بايد در راستاي برنامه توسعه حركت كنيم، بيان داشت: اسناد بالادستي حائز اهميت زيادي هستند و بايد به آنها توجه ويژهاي شود.
استاندار كردستان عنوان كرد: طرح آمايش سرزمين در كردستان در حال نهايي شدن است كه اميدواريم به زودي به اتمام برسد.
زاهدي ادامه داد: توسعه استان بايد در قالب سند توسعهاي تعريف شده پيگيري شود تا امورات و برنامهها از حالت روزمرگي خارج شده و حركت بر اساس برنامه و كار مشخص صورت گيرد.
كاهش 34 درصدي اعتبارات عمراني كردستان
وي به كاهش 34 درصدي اعتبارات عمراني استان در لايحه بودجه 93 اشاره كرد و اظهارداشت: لايحه بودجه امسال به موقع تحويل مجلس داده شد، لذا نمايندگان فرصت كافي براي پرداختن به آن دارند.
وي با بيان اينكه سعي شده بودجه امسال نسبت به گذشته واقع بينانهتر باشد، خاطرنشان كرد: سنوات گذشته حجم لايحه بودجه كوچك شد تا از يك طرف دست دولت باز و از طرفي نظارت مجلس و دستگاههاي نظارتي كم شود كه نتيجه اين امر بيانضباطي مالي در دولتها بود.
استاندار كردستان از دلايل كاهش سهم اعتبارات استاني را وجود اعتبارات ملي نيمه تمام در كشور ذكر كرد.
زاهدي از نمايندگان مردم در مجلس خواست به كليات بودجه راي بدهند تا در كميسيون تلفيق به آن رسيدگي شود.
وي توزيع امكانات در بين شهرستانهاي استان را ناعادلانه دانست و بيان داشت: شاخصهاي توزيع اعتبارات استاني بايد براساس شاخصهاي منطقي صورت گيرد تا بيعدالتي ايجاد نشود.
وي نياز مردم و پيشرفت را دو شاخص اصلي در اولويت قراردادن اختصاص اعتبار به پروژههاي استان ذكر كرد و بيان داشت: اگر دو پروژه در استان داراي 80 درصد پيشرفت فيزيكي باشند، پروژهاي كه مشكلات مردم را بيشتر مرتفع خواهد ميكند، بايد تكميل شود.
استاندار كردستان از عدم واگذاري پروژه به دستگاههايي كه فاقد نيروي فني هستند، خبر داد و گفت: پروژهها بايد به دستگاههايي كه نيروي فني و متخصص دارند، سپرده شود.
زاهدي يادآور شد: توسعه و رشد استان در مستلزم حضور سرمايهگذاران در استان است و بايد در راستاي تشويق و ترغيب سرمايهگذاران بيش از گذشته كار شود.
وي خاطرنشان كرد: متاسفانه بروكراسيهاي اداري منجر شده بسياري از سرمايهداران استان در ساير استانها اقدام به سرمايهگذاري كنند كه اين امر بايد اصلاح شود.
وي در پايان تصريح كرد: تا مديريت و نيروي انساني خواهان توسعه استان نباشند اين مهم محقق نخواهد شد.
انتهاي پيام/79003/صا30
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]