واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون استاندار كردستان عنوان كردضرورت تشكيل واحد پدافند سايبري در دستگاههاي اجرايي كردستان
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان گفت: دستگاههاي اجرايي به منظور ارتقا ضريب امنيتي شبكه سايبري خود بايد واحد پدافند سايبري را در دستگاه مربوطه راهاندازي كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج به نقل از پايگاه خبري روابط عمومي استانداري كردستان، ايرج حسنزاده در جلسه قرارگاه پدافند سايبري شوراي پدافند غيرعامل استان كردستان با بيان اين مطلب اظهار داشت: دشمن به منظور آسيبرساني به شبكه اطلاعاتي دستگاههاي اجرايي همواره برنامهها و هجمه نرمافزاري و سايبري را در دستور كار قرار داده كه در اين راستا همه بايد سطح آمادگي خود را براي مقابله با اين هجمهها افزايش دهيم.
وي افزود: براي ارتقا سطح ضريب امنيتي شبكه اطلاعات و فناوري و سايبري در دستگاههاي اجرايي بايد قوانين و مقررات قرارگاه پدافند سايبري در اولويت برنامههاي پيشگيرانه دستگاهها و سازمانهاي دولتي قرار گيرد.
حسنزاده ادامه داد: اجراي برنامههاي آموزشي با هدف آشنايي كاركنان و پرسنل شاغل در دستگاههاي اجرايي بسيار حائز اهيمت و در اين رابطه مديران دستگاههاي مربوطه بايد با برنامهريزي نسبت به آموزشهاي عمومي و تخصصي به كاركنان خود اقدام كنند.
معاون سياسي امنيتي استانداري كردستان گفت: براي كنترل و ساماندهي فعالين در عرصه خدماترساني در بخشهاي سايبري و اينترنتي در سطح استان تشكيل مجمع صنفي براي ساماندهي فعاليتهاي آني واحدها الزاميست و بايد در دستور كار قرار گيرد.
وي تصريح كرد: نيروهاي امنيتي، انتظامي و ديگر دستگاههاي نظارتي بايد كنترل و نظارت بيشتري بر نحوه فعاليت مراكز عرضه خدمات اينترنتي از جمله كافينتها داشته و با افراد خاطي برخورد قانوني داشته باشند.
حسنزاده خاطرنشان كرد: ارتقا دانش جامعه از چگونگي مقابله با آسيبهاي مخرب ناشي از حملات سايبري ميتواند موجب كاهش چشمگير خسارات مالي و اطلاعاتي وارده در هنگام بروز اين حملات در بخشهاي مختلف شود.
وي در پايان گفت: اجراي مانورهاي آمادگي و امدادي توسط تيمهاي فني و تخصصي سايبري با همكاري و هماهنگي واحدهاي پدافند غيرعامل دستگاههاي اجرايي براي رفع موانع و مشكلات و نارساييها در اين زمينه از اهميت فراواني برخوردار است.
مديركل پدافند غيرعامل استانداري كردستان نيز در اين جلسه گفت: دستگاههاي اجرايي بايد اقدامات پيشگيرانه در برابر حملات سايبري را به عمل آورند.
مراد جعفري ضمن بيان اهميت قرارگاه سايبري به بيان شرح وظايف و خدمات آن پرداخت و گفت: با توجه به دستورالعملهاي مربوطه بايد تلاش شود تا با همكاري دستگاههاي اجرايي مرتبط نسبت به فعالسازي كميتههاي زيرمجموعه اين قرارگاه اقدام كرد.
وي افزود: امروزه فناوري اطلاعات يكي از شاخصهاي مهم و نبض توسعه كشورها بشمار ميرود بنابراين با توجه به جايگاه اين بحث در فضاي سايبري بايستي به سمتي حركت نمود تا آسيبپذيريهاي اين بخش به حداقل ممكن برسد.
مديركل پدافند غيرعامل استانداري كردستان گفت:اهميت قرارگاه سايبري به دليل نقش و كاركرد آن در اقدامات پيشگيرانه در برابر حملات سايبري است كه بر اساس آنها ميتوان به تداوم چرخه خدمات اين بخش در وضعيتهاي مختلف اميدوار بود.
وي در پايان از اعضاي قرارگاه استان خواست تا با انجام تعهدات و وظايف خود نسبت به رسيدن به اهداف مورد نظر تلاش كنند.
انتهاي پيام/79001/ت
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]