واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: دانشگاهيان و روحانيون در جهاني كردن مذهب تشيع تلاش كنند
نماينده ولي فقيه در استان مركزي گفت: مديران دستگاههاي دولتي و خصوصي، دانشگاهيان و روحانيون در راستاي ترويج مذهب تشيع در جهان بيش از پيش بكوشند
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراك، آيتالله قربانعلي دري نجفآبادي در نشست درس اخلاق مديران استان گفت: در شرايطي كه دشمنان تمام سعي و تلاش خود را براي نابودي تشيع و اسلام به كار بستهاند،مديران دستگاههاي دولتي و خصوصي، دانشگاهيان و روحانيون وظيفه دارند در راستاي ترويج مذهب تشيع تمام تلاش خود را به كار گيرند.
وي تصريح كرد: امروز هجمههاي فرهنگي دشمنان عليه تشيع شدت گرفته و نهادهاي مسئول موظف هستند در راستاي خنثيسازي اين هجمهها بكوشند.
نماينده ولي فقيه در استان مركزي ترويج وهابيت را از جمله تلاشهاي دشمنان ايران و مذهب تشيع طي 70 سال گذشته تاكنون عنوان كرد و ادامه داد: ما هر چه داريم از اهلبيت (ع) است و توسل به خدا و اهلبيت عصمت و طهارت (ع) ميتواند ما را در شكست دشمنان ياري دهد.
درينجفآبادي تاكيد كرد: مديران بايد مروج سيره اهلبيت (ع) در دستگاههاي دولتي و خصوصي بوده و در اين مهم همت خود را مضاعف كنند.
وي در بخش ديگري از سخنان خودبا بيان اينكه نيروي انساني كارآمد مهمترين عامل توسعه و پيشرفت كشور است، ادامه داد: نيروي انساني سرمايه بسيار ارزشمندي است كه بايد در پرورش نيروي انساني خوب و متعهد تلاش كرد و از اين سرمايه نهايت بهره را برد.
نماينده ولي فقيه در استان مركزي خاطرنشان كرد: مديران بايد با تدوين برنامهريزيهاي بلند مدت، كشور را در رسيدن به اهداف و آرمانهاي نظام ياري دهند.
درينجفآبادي افزود: نيروي انساني كارآمد در يك كشور جزو سرمايههاي ارزشمند به شمار ميرود كه بايد با حفظ اين سرمايهها به اهداف عالي نظام دست يافت.
امام جمعه اراكهمچنين تحكيم بنيان خانواده را نياز ضروري جامعه امروز عنوان كرد و ادامه داد: خانواده هسته مركزي سلامت اجتماعي است كه در دين مبين اسلام بر آن تاكيد ويژه شده است به همين دليل ساماندهي مسائل روابط خانوادگي و تحكيم بنيان خانواده به عنوان اولويت بايد در دستور كار مسئولان قرار گيرد.
نماينده ولي فقيه در استان مركزيتصريح كرد: درك زوجهاي جوان بايد از مفهوم خانواده، جايگاه ازدواج و همسرداري و قداست نقش پدري و مادري بالا برود و نبايد در اين مورد غفلت كرد چراكه غفلت از اين مهم راه رشد آسيب مجردي و لغزشهاي اخلاقي را باز ميگذارد.
درينجفآبادي در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر اهميت برپايي نماز در دستگاههاي اجرايي، مساجد و حسينيههاي استان مركزي عنوان كرد: نماز به عنوان بهترين ابزار بازدارنده از گناه و آسيبهاي اجتماعي است و اشاعه و گسترش آن در تمامي سطوح و بخشهاي جامعه به رشد معنوي و سلامت رواني و نشاط اجتماعي خواهد انجاميد./س
/
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]