واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: شكيبايي رهبري نگذاشت صدمات خطرناك فتنه ۸۸ به نظام وارد شود
نماينده ولي فقيه در استان هاي خراسان با بيان اين كه حضرت علي(ع) نيز جامعه را از نفاق و برخورد دوگانه نهي كردهاند، گفت: شكيبايي رهبري نگذاشت صدمات خطرناك فتنه ۸۸ به نظام وارد شود.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد،آيت الله عباس واعظ طبسي، در جمع كاركنان موسسه قدس و جمعي از فعالان عرصه خبري خراسان رضوي افزود: پايه و اساس شكلگيري جريانها ظلم و ستم از زمان پيامبر(ص) تا كنون جرياني جز جريان نفاق و برخورد دوگانه نبوده است.
وي به فتنه ۸۸ اشاره كرد و افزود: اين افراد در آن زمان با نفاق و برخورد دوگانه و با شعار طرفداري از مردم، انقلابيگري و آزادي بيان و قلم در مقابل جريان انقلاب موضع گرفتند.
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اين كه در آن زمان دشمنان انقلاب نيز اعتراف كردند كه اين جريان چقدر ناجوانمردانه بود ابراز داشت: اينها ناجوانمردانه در برابر حرمت عاشورا و حركت امام حسين(ع) ايستادند و به مقدسات تشيع اهانت كردند و احساسات ديني مردم را ناديده گرفتند و اقدامات خود را به پاي نظام نوشتند.
وي ابراز كرد: دشمنان نظام افكار عمومي جهان را از طريق رسانههاي خود به نفع اين افراد بسيج كرده بود و اين جريان همچنان در كشور ادامه دارد.
آيت الله طبسي متذكر شد: اين افراد اكنون با نگاهي ترحمآميز ميخواهند برخورد نظام با آنها با عطوفت و مهرباني باشد.
وي عنوان كرد: امروز در همين جريان مذاكرات در دور اول كه بحث كليات بود، سران قدرتهاي سلطه و افراد بيشخصيت مثل برخي سران كشورهاي اروپايي به گونهاي برخورد كردند كه تسليم گزارشات منطقي جمهوري اسلامي قرار گرفتند و توافقنامه را پذيرفتند، چند روز بيشتر از اين توافقنامه نگذشته بود كه اوباما با چند ادبيات مختلف صحبت كرد.
توليت آستان قدس رضوي با بيان اينكه انسانهاي منافق بر هويت و شخصيتها ميكوبند، گفت: امروز جريان سلفيگري برخورد تهديدآميزي با تشيع و اسلام دارد و آمريكا و اروپا آنها را حمايت ميكنند و در سوريه آنچه اتفاق افتاده تقويت اكثر كشورهاي اروپايي و برخي سران عربي از سلفيان بوده كه عليه حكومت سوريه اقداماتي را انجام دادهاند و در كشور ما نيز تا زمانيكه رهبري حضور دارند هيچ اتفاقي نميافتد./س
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]