واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: ظلم فراموشناشدني اصحاب فتنه به مردم و نظام/ بصيرت مردم بيشتر از گذشته شده است
رئيس قوه قضائيه در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي بار ديگر به فتنهگران هشدار داد و تأكيد كرد كه عدهاي تلاش ميكنند تا فتنه خانمانبرانداز ۸۸ را به يك حادثه كوچك تقليل دهند.
به گزارش بازتاب آنلاين ، آيتالله صادق آملي لاريجاني در جلسه امروز مسئولان عالي قوه قضائيه، با بيان اينكه داستان فتنه 88 فراموش شدني نيست زيرا به جزئي از تاريخ كشور تبديل شده است»، اظهار داشت: نميدانيم اگر آن حركت و حماسه مردمي روي نميداد، اكنون كشور در چه وضعي قرار داشت.
رئيس دستگاه قضا خاطرنشان كرد: بصيرت مردم سبب شكل گيري حركت خودجوش و حماسه نهم دي شد؛ بنابراين فتنهگران توجه داشته باشند كه مردم ما همان مردم هستند و اگر فتنهگران بخواهند دوباره دست به اقداماتي برنند، چنين اجازهاي به آنان نخواهند داد، بلكه مستحكمتر از گذشته در برابر فتنهگران خواهند ايستاد.
آملي لاريجاني با توجه به اظهارات برخي از كساني كه به نحوي در شكلگيري فتنه 88 نقش داشتند، گفت: متأسفانه برخي از كساني كه در فتنه دخيل بودند و براي راهاندازي جريانهاي فتنه در كشور اتاق فكر تشكيل دادند، ادعا ميكنند از ظلمي كه به ما شده است ميگذريم كه در پاسخ به آنان بايد گفت پررويي و بيحيايي هم حدي دارد؛ شما با دشمنان اين كشور هم صدا شديد، با دشمنان اين كشور همنوا شديد و حالا ادعا ميكنيد بر شما ظلم رفته است؟ ظلمي كه شما بر نظام و مردم روا داشتيد، هيچ وقت فراموش شدني نيست.
رئيس قوه قضاييه به انتقاد از برخي تلاشها براي كوچكنمايي ابعاد فتنه 88 پرداخت و تصريح كرد: عده اي در تلاش هستند فتنه 88 را كه در كشوري ديگر ممكن بود به يك فتنه مخرب خطرناك تبديل شود به يك سوء تفاهم كوچك تقليل بدهند؛ اين يك سوء تفاهم نبود زيرا با آن همه نصايح و توصيههايي كه شد متأسفانه بر رأيشان باقي و بر عمل خودشان پافشاري كردند و اين چيزي نيست كه ملت ما فراموش كند.
آملي لاريجاني افزود: مردم امروز بصيرتر از گذشتهاند به طوري كه دشمنان را بهتر از قبل ميشناسند و درباره عوامل ايجاد انحراف در مسير كشور و خدشه بر نظام آگاهي بيشتري دارند.
رئيس دستگاه قضا با بيان اينكه «خوشحال و شاكريم كه چنين مردم بصيري داريم» تاكيد كرد: بصيرت يك نعمت و عنايت الهي است كه ربطي به سمت هاي اجتماعي و جايگاه سياسي افراد ندارد؛ بلكه بصيرت به معناي تشخيص درست و به موقع وظيفه است.
آملي لاريجاني اظهار كرد: بسياري از بزرگان هم در هنگام تشخيص وظيفه ممكن است بلغزند، اما مشاهده ميكنيم كه همواره بر بصيرت مردم كشور ما در طول زمان افزوده شده است.
رئيس دستگاه قضا در ادامه با تسليت اربعين حسيني، به راهپيمايي ميليوني زائران اباعبدالله الحسين(ع) در اين ايام اشاره كرد و گفت: مشاهده حركت مردم از اطراف و اكناف دنيا به سوي كربلا، انسان را شديداً تحت تأثير قرار ميدهد، اگر همه دولتها هم جمع ميشدند هرگز نميتوانستند چنين اجتماع عظيمي را به وجود آورند.
آيت الله آملي لاريجاني شكوه روزافزون مراسم عزاداري اربعين حسيني در هر سال را ناشي از «تأثير روح بزرگ حضرت سيدالشهداء در قلوب مومنين» دانست و خاطرنشان كرد: جاذبه باطني حضرت اباعبدالله الحسين(ع) از هزار و چهارصد سال پيش تاكنون باقي مانده و هر سال بيشتر هم شده است. اين جذب قلوب را نميتوان به امور ظاهري توجيه كرد. حضرت اباعبدالله الحسين(ع) در باطن به همه عوالم مسيطر و مهيمن است و آن قدر و قربي كه ايشان در نزد حق تعالي دارند در باطن انسان ها تأثير ميگذارد.
رئيس دستگاه قضا در بخش ديگري از سخنانش با تبريك سالروز ميلاد حضرت مسيح گفت: اميدواريم كشورهايي كه خود را پيرو حضرت مسيح (سلام الله عليه) ميدانند و بويژه رؤساي آنها، پيام اين پيامبر الهي را درك و راه ايشان را دنبال كنند.
وي پيام حضرت مسيح(ع) را «معنويت، عدالت، صلح و عدم شقاوت» دانست و افزود: آيا سردمداران كشورهاي مسيحي به اين پيام عمل ميكنند؟ اگر حضرت عيسي مسيح(ع) در اين روزگار بود آيا واقعاً تجويز ميكرد كه ملت ايران به دليل همراهي نكردن با غرب، 30 سال مورد تحريم باشد؟ آيا اجازه ميداد به ادعاي خلاف واقع وجود سلاح هاي كشتار جمعي، هزاران نفر در عراق كشته شوند؟ آيا رفتاري كه غرب با مردم بحرين و فلسطين دارد، رفتاري است كه از پيروان يك پيامبر الهي انتظار ميرود؟
آملي لاريجاني با يادآوري تصويري كه قرآن كريم از حضرت مريم(س) و حضرت مسيح(ع) براي مسلمانان تشريح كرده و حاكي از «مقام عظيم و جايگاه بلند» آنان است، تصريح كرد: آيا رواست مسلمانان كه براي ديگر اديان الهي چنين احترامي قائلند، به دليل برخي از اتهامات و خيالات باطلي كه درباره مسلمانان مطرح ميشود، در كشورهاي گوناگون حقوقشان مورد ظلم و تجاوز قرار بگيرد و حتي در مواردي شاهد كشتار و نسلكشي مسلمانان باشيم؟ نزاع، كشمكش، جنگ و تجاوز به حدود انسانها هرگز شيوه انبيا نبوده و اميدواريم رؤساي كشورهايي كه ادعاي تبعيت از آيين حضرت عيسي(ع) را دارند در راه آن حضرت قرار گيرند و به پيام اين انسان الهي عمل كنند.
اين گزارش همچنين حاكي است در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي بندهاي ديگري از آيين نامه جمعآوري و استنادپذيري اسناد الكترونيكي مورد بحث و بررسي قرار گرفت و به تصويب رسيد و ادامه بحث به جلسه آينده موكول گرديد.
نظر شما:
------------
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]