واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: اخبار كوتاه
تاكيد حسن خميني بر تكريم جايگاه شهيد
يادگار امام گفت: جوامع اگر بر اساس حقيقت، جوانمردي، دين و آيين حركت كنند، تكريم جايگاه «شهيد» را تكريم هويت انساني، ملي و حقيقي خود ميدانند. به گزارش ايسنا سيد حسن خميني در ديدار با جمعي از همسران شهدا و جانبازان استان قم، با بيان اينكه شهيد و شهادت در تمام مكاتب و اديان داراي ارزش و جايگاه ويژه اي است، اظهار داشت: اين مسأله مختص اسلام يا تشيع نيست، بلكه وقتي به فرهنگ ايران قديم و روم هم برمي گرديم، مشاهده مي كنيم كسي كه به مقام «شهادت» رسيده جايگاه رفيعي در آن فرهنگ داشته است، زيرا شهادت فداكردن ارزشمندترين دارايي يك انسان است و انسانها در مقابل ايثار سر تعظيم فرو مي آورند. وي افزود: اگر شما از كسي بخواهيد كه از ثروت شخصي و اموالش چيزي را بدهد و او هم درخواست شما را اجابت كند، نگاه صميمانه تر و احترام آميزي به او پيدا مي كنيد؛ اما اگر به كسي گفتيد كه تمام زندگي و جانش را براي هدفي فدا كند، او با فدا كردن جانش بزرگترين كار را انجام داده است، زيرا با ارزش ترين چيزي است كه يك نفر مي تواند در طبق اخلاص بگذارد و از آن بگذرد. اما آنچه كه هم ارزش يا با ارزش تر از فدا كردن جان است، آن مادري است كه فرزندش را در راه خدا فدا كرده يا خانواده اي است كه جگرگوشه اش را به قربانگاه فرستاده است. سيد حسن خميني يادآور شد: همه مكاتب براي شهيد، به عنوان كسي كه بالاترين سرمايه اش را در طبق اخلاص گذاشته است، احترام و ارزش قائل هستند و اين مهم در فرهنگ اسلام و اهل بيت(ع) مورد تكريم ويژه قرار گرفته است كه روايات متعددي در مورد شأن شهيد، شفاعت او و توجهش به دنيا نقل شده است.
تبريك رييس قوه قضاييه به مسيحيان
رييس قوه قضاييه در آستانه سالگرد «حماسه 9 دي» اين رويداد را «حادثهاي عظيم» توصيف و اظهار كرد: حركت مردمي 9 دي بساط فتنه را يكجا جمع كرد. به گزارش ايسنا، صادق آمليلاريجاني در جلسه مسئولان عالي قضايي با بيان اينكه «خوشحال و شاكريم كه چنين مردم بصيري داريم» تاكيد كرد: بصيرت يك نعمت و عنايت الهي است كه ربطي به سمت هاي اجتماعي و جايگاه سياسي افراد ندارد؛ بلكه بصيرت به معناي تشخيص درست و به موقع وظيفه است. وي اظهار كرد: بسياري از بزرگان هم در هنگام تشخيص وظيفه ممكن است بلغزند، اما مشاهده ميكنيم كه همواره بر بصيرت مردم كشور ما در طول زمان افزوده شده است.رييس دستگاه قضا در بخش ديگري از سخنانش با تبريك سالروز ميلاد حضرت مسيح، گفت: اميدواريم كشورهايي كه خود را پيرو حضرت مسيح (سلاماللهعليه) ميدانند و بويژه رؤساي آنها، پيام اين پيامبر الهي را درك و راه ايشان را دنبال كنند.
چرا مامور محاكمه ميشود اما آمر نمي شود
هشتمين و آخرين جلسه رسيدگي مجدد به پرونده اختلاس از بيمه ايران در شعبه 79 دادگاه كيفري استان تهران برگزار شد و قاضي محمديكشكولي اعلام كرد كه راي در مهلت قانوني صادر ميشود. به گزارش ايسنا، در ابتداي اين جلسه دادگاه «ي. د» به عنوان متهم در جايگاه حاضر شد و قاضي محمدي كشكولي از وي خواست كه دفاعيات خود را بيان كند. متهم «ي. د» در مورد دريافت پولهاي مازاد بر تعرفه دولتي، گفت: متاسفانه دريافت اين وجوه يك عرف بوده كه همه سازمانهاي ما چنين كمكهايي را دريافت ميكنند و چون فكر ميكردم اين مبلغ در جاي ديگري هزينه ميشود سكوت كردم؛ بنابراين من مسئول مالي نبودم كه بخواهم دخالتي در اين راستا انجام دهم. وكيل ي- د در ابتداي اظهاراتش در مورد دريافت 30 درصدي عوارض از اتباع افاغنه، گفت: اين دريافت قانوني بوده و چيزي كه در رابطه با 30 درصد مطرح است اين است كه مقداري از اين مبلغ در موارد غيرضروري هزينه شده كه بايد گفت كه اين هزينهها در راستاي خريد وسايل و پاداش به كارمندان بوده است. وكيل مدافع «ي. د» در مورد اخذ وجوه اضافي از معدنداران شن و ماسه، گفت: موكلم نه در جلسات اين گروه حضور داشته و نه مسئول وصول وجه بوده و محتواي پرونده گفته من را تاييد ميكند. البته دريافت اين وجوه يك عرف اداري خلاف قانون بوده است كه متاسفانه در بعضي از ادارات چنين چيزي مرسوم است. درادامه قاضي محمدي كشكولي خطاب به متهم «الف. م» گفت: شما متهم به 159 ميليارد و 138 ميليون ريال تحت عنوان مشاركت در تصرف غيرمجاز 30 درصدي عوارض افاغنه و 19 ميليارد و 363 ميليون ريال تحت عنوان دريافت مازاد بر تعرفه دولتي و اختلاس به مبلغ 15 ميليارد و 914 ميليون ريال هستيد، آيا اين اتهامات را قبول داريد؟ متهم گفت: خير قبول ندارم. دريافت اينگونه مبالغ جهت مازاد بر تعرفه دولتي امري عادي بوده است و من نميدانستم كه كار خلاف قانون است؛ چرا كه از سالهاي گذشته چنين چيزي وجود داشته و در اكثر سازمانها نيز چنين روالي وجود دارد. وي با بيان اينكه من را به عنوان فرماندار نمونه معرفي كردهاند، گفت: به ما گفتند از هر كجا شده پول جمعآوري كنيد براي ملاقاتهاي عمومي. شما نميدانيد كه شكنندهترين ملاقاتها، ملاقاتهاي عمومي است. قاضي خطاب به متهم گفت: پولي كه شما هزينه كردهايد بر اساس ادعاي آقاي «الف» در قبال هبه جايگزين كردهايد و بخشي از آن را به آقاي «الف» دادهايد آيا اين را قبول داريد؟ متهم پاسخ داد: خير، اينگونه نبوده و ادعاي آقاي «الف» را تحت هيچ عنواني قبول نميكنم. اگر من به آقاي «الف» پولي دادهام يا او به من پولي داده بيايد در پيشگاه خدا قسم بخورد. وي ادامه داد: من پولهايي كه از آقاي «الف» گرفتم تحت عنوان قرض بوده و پولها را به وي پس دادم. نه تنها از ايشان بلكه از چند نفر ديگر نيز پول قرض گرفتهام كه بعدا بدهيهاي خود را پرداخت كردم. در ادامه جلسه دادگاه قاضي از متهم ديگر اين پرونده «ح. ح» خواست در جايگاه قرار گيرد. قاضي محمدي كشكولي خطاب به متهم گفت: شما با توجه به دلايل مندرجه متهم هستيد به اختلاس به مبلغ سه ميليارد و 878 ميليون و 945 هزار و 900 ريال و معاونت در اختلاس به همان مبلغ. همچنين تحصيل مال نامشروع به مبلغ 76 ميليون تومان، آيا اين اتهامات را قبول داريد؟ متهم گفت: خير، قبول ندارم.
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]