تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834578584
مسئولان استان نسبت به مصرف شير و لبنيات سنتي هشدار دادند رونق توليدات سنتي لبني در استان همدان
واضح آرشیو وب فارسی:ايران: مسئولان استان نسبت به مصرف شير و لبنيات سنتي هشدار دادند رونق توليدات سنتي لبني در استان همدان
مدت زماني است كه بر تعداد ماستبنديهاي محلي و سنتي و توزيع كنندگان شير فلهاي كه سود خوبي را هم براي صاحبانشان دارد، در شهرهاي همدان، كرمانشاه و حتي تهران افزوده شده كه اگر نظارتي بر آنها صورت نگيرد، در آينده نه چندان دورشاهد مشكلاتي در سلامتي مصرف كنندگان مواد لبني خواهيم بود. در اين ميان، استان همدان با توجه به اقليم مناسب بويژه در توليد علوفه از مناطق مستعد دامپروري و توليد و عرضه شير خام محسوب ميشود. در سالهاي اخير در سامانه فرآوري و عرضه مواد لبني در اين استان تغييراتي ايجاد شده كه از نگاه كارشناسان تهديدي جدي براي سلامت جامعه به شمار مي رود كه صنعت دامپروري را با چالش جدي مواجه خواهد كرد.
توزيع شير و فرآوردههاي مربوطه از طريق واحدهاي ماست بندي محلي در كارگاههاي زيرزميني و بدون نظارت و با استفاده از وسايل و روشهاي قديمي نه فقط محصولاتي با ارزش غذايي پايين و نامطلوب ارائه ميكنند، بلكه باعث شيوع انواع بيماريهاي مشترك انسان و دام در جامعه ميشوند. اين مسأله بدون شك به صنايع تبديلي لبني كه اتفاقاً سرمايهگذاري و اشتغالزايي قابل توجهي را در اين استان فراهم كرده، با مشكل مواجه خواهد كرد و در نهايت آسيبهاي جدي براي صنعت دامپروري به دنبال خواهد داشت.
3/4 درصد شير كشور در همدان
محمد نظرپور، معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي استان همدان در گفت و گو با ايران با اعلام اين كه هر سال 478 هزار تن شير خام در اين استان توليد ميشود، اظهار داشت: همدان رتبه هشتم توليد شير در كشور را دارد. اين استان با 331 واحد پرورش گاو شيري و ظرفيت 438 هزار و 410 رأس كل گله، 3/4 درصد شير كشور را كه 80 درصد آن در واحدهاي روستايي به دست ميآيد، توليد ميكند.
نظرپور با بيان اين كه استان همدان مزيتهايي چون توليد انبوه علوفه ، يونجه و دسترسي به بازارهاي مركزي مثل تهران و قزوين را دارد كه ميتواند با برنامهريزي به قطب توليد لبني تبديل شود، تصريح كرد: اخيراً كارگاههاي لبنياتي سنتي كه بدون نظارت و با استفاده از وسايل و روشهاي قديمي فعاليت ميكنند رشد قارچ گونهاي پيدا كرده و از سوي ديگر استقبال روز افزون موافقان مصرف لبنيات سنتي را كه معتقدند، شير و محصولات لبنيات سنتي طعم و مزه بهتري دارد، شاهد هستيم. معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي استان همدان يادآورشد: البته تمايل مردم نسبت به استفاده لبنيات بجز ذائقه آنان به موضوع اقتصادي نيز برميگردد. به طوري كه مصرف كنندگان اغلب به دنبال محصولي با كيفيت همراه با قيمت مناسب هستند كه با اختصاص يارانه به بخش توليد محصولات لبني بخصوص شير، كارخانهها ميتوانند محصولي استاندارد توليد كنند كه مصرفكنندگان هم به لحاظ اقتصادي و هم كيفيتي به محصولات پاستوريزه گرايش پيدا كنند. با ايجاد تشكلهايي بين كارخانه دار و دامدار نيز ميتوان از اين مشكلات كم كرد.
محمدرضا شهسواري، مدير صنايع تبديلي جهاد كشاورزي استان همدان نيز اعلام كرد: 51 واحد صنايع فرآوري در اين استان پروانه بهرهبرداري دارند، اما متأسفانه 17 واحد از اين تعداد تعطيل شده است. از ديگر چالشهاي پايين آمدن ظرفيت توليد محصولات لبني در استان وجود واحدهاي غيرمجاز است كه اميدواريم با نظارت بيشتر در آيندهاي نزديك شاهد شروع دوباره فعاليت واحدهاي صنايع فرآوري تعطيلشده باشيم.
خودكفايي همدان در توليد پنير
شهسواري، با بيان اين كه امروز بهترين فناوريهاي روز اروپا در واحدهاي فرآوري لبني همدان استفاده ميشود،گفت: حركت جهت دار و برنامهريزي شده توليد لبنيات بخصوص پنير را در اين استان پيش ميبريم كه در اين خصوص از لحاظ كميت و كيفيت به خود كفايي رسيدهايم و علاوه بر تأمين مصرف داخلي و جلوگيري از واردات، درحال حاضر صادرات نيز از اين استان انجام ميشود. همدان همچنين در توليد دوغ نيز توانسته كيفيت را ارتقا دهد و محصولي را كه با استانداردهاي خارجي تطابق دارد، توليد كند.
وي با ابراز تأسف درخصوص ظرفيت واحدهاي تعطيل شده و ظهور واحدهاي سنتي شكل گرفته در محلهها كه بدون مجوز ساخته شدهاند، عنوان كرد: اين مغازهها با دريافت شير از دامدار و با فرآوريهاي غير فني، محصولات را به مردم عرضه ميكنند و چون مردم هم بر اساس ذهنيت خود شير محلي را داراي كيفيت بهتر ميدانند، از اين گونه مواد لبني خام استقبال ميكنند.
در حالي كه واحدهاي صنعتي قطعاً وضعيت مطلوبتري در توليد اين محصولات دارند، اول به علت اين كه با بهترين ماشينآلات و فناوري روز محصول توليد ميكنند و دوم اطمينان استفاده شير سالم در كارخانههاست زيرا مواد لبني جزو محصولات با استاندارد اجباري بوده و در 2 دستگاه (معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي و اداره كل استاندارد استان) مورد ارزيابي مستمر قرار ميگيرد.
همچنين كارشناسان كنترل كيفيت كارخانه نيز محصولات لبني بخصوص شير كه ماده اصلي در تركيب بقيه محصولات است را مورد آزمايش قرار ميدهند، اما مردم اين موارد را ناديده گرفته و صرفاً به اتكاي ذائقه خود به دنبال لبنيات خام از صنوف غير مجاز ميروند.
مدير صنايع تبديلي جهاد كشاورزي استان همدان معتقد است راهكار نجات از اين وضع گذر از يك روند چندوجهي است كه مهمترين آن بخش فرهنگي است و بيشتر مسئوليت آن بر دوش رسانههاست كه ميتوانند بر افكار عمومي تأثير بگذارند و بر اين مسأله تأكيد داشته باشند. بخش دوم، رعايت بهداشت است كه وزارت بهداشت و سازمانهاي مربوطه بايد عرضه محصول در واحدهاي بدون پروانه را غيربهداشتي اعلام و با اين صنوف برخورد كند. بخش سوم نيز مربوط به بحث اقتصادي است كه با ايجاد رابطه 2 طرفه بين دامدار و كارخانهداران شكل ميگيرد. بنابراين ضروري است مسئولان مربوطه با ايجاد شرايط مطلوب از جمله اقدامي كه اخيراً انجام شد، مثل اختصاص يارانه به بخش توليد شير شرايط تعامل كاري آنها را ايجاد كنند.
شهسواري افزود: بر اساس آمار سازمان صنعت و معدن در اين استان تعداد زيادي از واحدهاي صنفي لبنياتي سنتي و محلي بدون مجوز فعاليت ميكنند كه بايد جلوي فعاليت آنها را بگيرند يا شرايطي را فراهم كنند تا محصولات محلي اين واحدها كنترل شده و با تأييد بهداشتي به مردم عرضه شود.
وي با بيان اين كه شيرهايي كه به صورت فلهاي در برخي ماستبنديها فروخته ميشود علاوه بر اين كه بهداشتي نيست، احتمال اضافه كردن آب با شيرخشك در آنها قوي است، اذعان داشت: هم اكنون نهادهاي مسئول با مديريت درست و آيندهنگري ميتوانند شرايطي را ايجاد كنند كه توليدكنندگان لبنيات با راهكارهاي نو و سرمايهگذاري، هم سود كسب كنند و هم سلامت مصرفكنندگان به خطر نيفتد.
تب مالت حاصل استفاده از شيرهاي فلهاي
نسرين بياناتي، كارشناس صنايع كشاورزي در استان همدان هم در اين خصوص خاطرنشان كرد: بيشتر مردم بر اين باورند كه كارخانههاي لبني چربي شير را در چند مرحله ميگيرند و محصولي كه به مصرف كننده عرضه ميشود، خاصيتش گرفته شده در صورتي كه شيرهايي كه در شرايط پاستوريزه به بازار عرضه ميشود بين 1 تا 4 درصد چربي دارد و هر فردي به اقتضاي شرايط سني و وضعيت بدني قدرت انتخاب دارد. شير خام ميتواند حامل باكتريهاي خطرناكي باشد كه از حيوانات بيمار و يا تماس با كود آلوده به انسانها منتقل و منجر به بيماري تب مالت شود.
حسين خالقي، مسئول بهداشت محيط و حرفهاي مركز بهداشت استان همدان نيز درخصوص فعاليت واحدهاي كوچك لبنياتي و نظارت بازرسان دانشگاه علوم پزشكي، گفت: واحدهاي لبنياتي براساس آييننامه اجرايي قانون اصلاحيه ماده 13 قانون مواد خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي بايستي مسائلي چون ضوابط فيزيكي و محيط كار را رعايت كنند كه از جمله اين ضوابط رعايت بهداشت فردي شاغلين، بهداشتي بودن تجهيزات و وسايل كار و... است كه در صورت رعايت نشدن اين موارد بازرسان برابر قانون با اين واحدهاي صنفي برخورد خواهند كرد.
وي اظهار داشت: استفاده از لبنيات محلي و خام موجب افزايش بيماريهايي چون تب مالت در جامعه ميشود. مهمترين عامل بروز اين بيماري بر اثر واكسينه نشدن دامها و ايمن نكردن آنها در مقابل باكتري بيماري تب مالت است. خريد محصولات لبني كه در كيسههاي نايلوني عرضه ميشود نيز بدون مشكل نيست. كيسههاي نايلوني داراي مشتقات نفتي است، اين مواد بعد از مجاورت در كنار مواد غذايي با هم تركيب شده و موجب ايجاد بيماريهاي سختي ميشود. بنابراين بايد با يك مديريت درست و آيندهنگري شرايطي فراهم شود كه توليدكنندگان لبنيات كشور با ايدههاي جديد، كارآفريني و سرمايهگذاريهاي گسترده رفاه بيشتري را براي مصرف كنندگان فراهم كنند.
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران]
[مشاهده در: www.iran-newspaper.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]
صفحات پیشنهادی
قیمت انواع لبنیات سنتی/جدول
قیمت انواع لبنیات سنتی جدولدر چند سال گذشته با وجود فعالیت شرکتهای بزرگ تولیدکننده لبنیات همچون ماست شیر پنیر خامه و امثال آنها ولی مشاهده میشود که واحدهای عرضه کننده لبنیات یا همان به اصطلاح ماستبندیها در سطح شهرها روز به روز در حال گسترش است حتی در برخی موارد تعدادیگسترش ماستبنديها تهديد يا فرصت؟+قيمت انواع لبنيات سنتي
گسترش ماستبنديها تهديد يا فرصت قيمت انواع لبنيات سنتي در چند سال گذشته با وجود فعاليت شركتهاي بزرگ توليدكننده لبنيات همچون ماست شير پنير خامه و امثال آنها ولي مشاهده ميشود كه واحدهاي عرضه كننده لبنيات يا همان به اصطلاح ماستبنديها در سطح شهرها روز به روز در حال گسترشقيمت انواع لبنيات سنتي/جدول
قيمت انواع لبنيات سنتي جدول در چند سال گذشته با وجود فعاليت شركتهاي بزرگ توليدكننده لبنيات همچون ماست شير پنير خامه و امثال آنها ولي مشاهده ميشود كه واحدهاي عرضه كننده لبنيات يا همان به اصطلاح ماستبنديها در سطح شهرها روز به روز در حال گسترش است حتي در برخي موارد تعدادقيمت انواع لبنيات سنتي+جدول
قيمت انواع لبنيات سنتي جدول در چند سال گذشته با وجود فعاليت شركتهاي بزرگ توليدكننده لبنيات همچون ماست شير پنير خامه و امثال آنها ولي مشاهده ميشود كه واحدهاي عرضه كننده لبنيات يا همان به اصطلاح ماستبنديها در سطح شهرها روز به روز در حال گسترش است حتي در برخي موارد تعدهشدار شركت گاز سمنان نسبت به مصرف گاز در استان
هشدار شركت گاز سمنان نسبت به مصرف گاز در استان روابط عمومي شركت گاز استان سمنان همزمان با ورود جبهه هواي سرد به استان با صدور اطلاعيه مردم اين استان را به صرفهجويي بيشتر دعوت كرد به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا منطقه سمنان روابط عمومي شركت گاز استان سمنان در اافزايش قيمت لبنيات غير قانوني است هشدار معاون بازرسي سازمان حمايت به كارخانهها:
افزايش قيمت لبنيات غير قانوني است هشدار معاون بازرسي سازمان حمايت به كارخانهها معاون بازرسي و رسيدگي به تخلفات سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان گفت با توجه به اين كه بر اساس تصميمات كارگروه ستاد تنظيم بازار قيمت لبنيات تا پايان امسال افزايش نخواهد يافت هرگونه افزايش قيمعاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي ميراث فرهنگي استان قم:3 اثر هنرمندان قمي نشان ملي مرغوبيت كالا دريافت كردند
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي ميراث فرهنگي استان قم 3 اثر هنرمندان قمي نشان ملي مرغوبيت كالا دريافت كردند معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي ادارهكل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان قم گفت سه اثر هنرمندان قمي شامل كاسه با لعاب خرمهره صندوقچه چوبي و جعبه جواهرات نشان ملياستاندار فارس:مراسم دهه فجر امسال از حالت سنتي خارج شود
استاندار فارس مراسم دهه فجر امسال از حالت سنتي خارج شود استاندار فارس گفت لازم است كه مراسم دهه فجر از حالت سنتي خارج شده و به صورت تخصصي براي آن كار شود به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز سيد احمد احمدي صبح امروز در نشست مسئولان كميتههاي تخصصي ستاد دهه فجر اين استان اظهار دادر فصل سرماشركت آب و فاضلاب استان مركزي نسبت به يخزدگي كنتور هشدار داد
در فصل سرماشركت آب و فاضلاب استان مركزي نسبت به يخزدگي كنتور هشدار داد معاون بهرهبرداري شركت آب و فاضلاب استان مركزي نسبت به يخزدگي كنتور و تاسيسات آب مشتركان در فصل سرما هشدار داد بهمن آنالويي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراك اظهار داشت با توجه به فصل سرما ميطلبد شمديركل اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي همدان:فراخوان شانزدهمين جشنواره موسيقي سنتي استان همدان منتشر شد
مديركل اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي همدان فراخوان شانزدهمين جشنواره موسيقي سنتي استان همدان منتشر شد مديركل اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان همدان از انتشار فراخوان شانزدهمين جشنواره موسيقي سنتي استان خبر داد خسرو بيات امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار داشت انماينده ولي فقيه در سازمان جهاد كشاورزي استان زنجان:برنامههاي دهه فجر در زنجان عادت سنتي پيدا كرده است
نماينده ولي فقيه در سازمان جهاد كشاورزي استان زنجان برنامههاي دهه فجر در زنجان عادت سنتي پيدا كرده است نماينده ولي فقيه در سازمان جهاد كشاورزي استان زنجان گفت برنامههاي دهه فجر در استان زنجان عادت سنتي پيدا كرده است به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان حجتالاسلام مجتبي حسيني ظهرفرماندار عنبرآباد خبر دادافتتاح كارخانه شير و لبنيات عنبرآباد در آيندهاي نزديك
فرماندار عنبرآباد خبر دادافتتاح كارخانه شير و لبنيات عنبرآباد در آيندهاي نزديك فرماندار عنبرآباد گفت كارخانه شير و لبنيات عنبرآباد به زودي به بهرهبرداري ميرسد و بخش عظميي از مشكلات دامداران منطقه رفع ميشود به گزارش خبرگزاري فارس از عنبرآباد وليمحمد مشايخي ظهر امروز در همارئيس مركز بهداشت استان زنجان هشدارداد: 15/88 درصد از مردم استان زنجان كمتر از ميزان 5 واحد ميوه را در طول روز
رئيس مركز بهداشت استان زنجان هشدارداد 15 88 درصد از مردم استان زنجان كمتر از ميزان 5 واحد ميوه را در طول روز مصرف ميكنند متاسفانه در دنياي ماشيني امروز گرايش خانوادهها بالاخص كودكان و نوجوانان به غذاهاي اين چنيني افزايش يافته است كه زنگ خطري براي خانواده هاست رئيس مركز بهداشت-
گوناگون
پربازدیدترینها