واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: شهردار شيراز: تأكيد بر تعريف چهار مركز منطقه اي در بحران ها براي كلانشهر شيراز/ بحران ها دسته بندي و براي هر كدام سناريو تعريف شود
شيراز-خبرگزاري آريا-شهردار شيراز بر تعريف چهار منطقه مديريتي براي كلانشهر شيراز با توجه به تعريف سناريو هاي مختلف براي بحران ها تأكيد كرد.
به گزارش آريا،مهندس عليرضا پاك فطرت به مناسبت سالگرد زلزله بم در جمع خبرنگاران با يادآوري اينكه هر روز در گوشه گوشه ايران پهناور زمين لرزه هاي ريز و درشت رخ مي دهد، گفت: بايد هرلحظه آماده مواجهه با بحران، بويژه زلزله باشيم.
وي با تأكيد بر اينكه آموزش به دانش آموزان در مانورها بسيار خوب است، اظهار داشت: آرزو مي كنيم با فاجعه روبرو نشويم ولي وقتي دچار فاجعه مي شويم اين بزرگترها هستند كه بايد به كمك بيايند و بتوانند يك گروه را مديريت كنند كه اين نشان مي دهد بايد آموزش ها فراتر از محيط مدارس و در شرايط گسترده تري از جامعه با همكاري همه دستگاه ها، بويژه رسانه ها صورت گيرد.
وي افزود: درست است كه زلزله در كشور ما گوي سبقت را از ديگر موارد ربوده است اما نبايد از وقوع سيل، برف، طوفان و ... بر اساس اقيم هاي مختلف ايران غافل شد.
عليرضا پاك فطرت به آمادگي شهرداري شيراز براي مواجهه با شرايط سخت به دليل برخورداري از امكانات مختلف و مناسب اشاره و اظهار داشت: با تقسيم شهر شيراز به چهار مركز منطقه اي با انتخاب و انتصاب مدير، قائم مقام و عوامل اجراييِ توانمند سعي مي كنيم با تعريف يك سناريوي واقع بينانه شرايطي ايجاد كنيم تا غافلگير نشويم.
وي به بيش از 2هزار هكتار بافت فرسوده و قديمي در اين كلانشهر اشاره كرد و افزود: اين بافت هاي فرسوده با املاك قديمي در بحران ها كار را براي خدمات رساني سخت مي كند كه سازمان هاي آتش نشاني، خدمات موتوري و مناطق 9گانه شهرداري بايد براي مواجهه با شرايط سخت آموزش ببينند كه البته كاركنان آموزش ديده شهرداري تجربه هاي مناسبي براي مواجهه با بحران دارند.
او در ادامه به منطقه تاريخي فرهنگي هم اشاره كرد و افزود: اين منطقه با بيش از 300 هكتار وسعت و كوچه پس كوچه هاي سنتي كار را براي امداد رساني سخت مي كند كه البته تجهيزات به روز و مناسب براي ارائه خدمات را در اين زمينه خريداري كرده ايم و البته با حمايت شوراي شهر شيراز براي خريد تجهيزات رقم مناسبي در بودجه هاي هر سال ديده مي شود.
شهردار شيراز به تنوع نيازهاي تحقق كاهش خطرپذيري بحران در شهر شيراز اشاره كرد و گفت: در اين زمينه از توليد مصالح استاندارد تا كيفيت ساخت و ساز و اجرا در مقاومسازي نقش دارد تا تدوين طرح جامع مديريت بحران كه همه بايد در اين زمينه هماهنگ باشند كه البته هستند.
مهندس پاك فطرت با تأكيد بر اينكه ساعات ابتدايي وقوع زلزله زمان بسيار با اهميتي در مديريت بحران است، افزود: ساختار مديريت بحران بايد تقويت و وظايف مدير بحران منطقه شفاف شود؛ همچنين مديريت بحران بايد از برنامههاي منسجم و توان كافي براي روز مقابله برخوردار باشد.
وي گفت: اقدامات انجام شده در مديريت پيشگيري و بحران مناسب بوده اما با اين حال بايد اقدامات زيادي تا رسيدن به شرايط مطلوب انجام شود و ضعف و كاستي ها بتدريج برطرف شود.
شهردار شيراز خاطرنشان كرد: استان فارس در بحران هاي مختلف بويژه در زلزله بم و زلزله اخير در شهرستان برازجانِ استان بوشهر نشان داد تا چه اندازه توانمند است.
يادآور ميشود، زلزله 6/6 ريشتري بم در پنجم ديماه سال 1382 رخ داد و طبق آمار رسمي پنجاه هزار قرباني و 30هزار مجروح بر جاي گذاشت.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]