تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر کس دو رکعت نماز بخواند و بداند چه می گوید، از نماز فارغ می شود، درحالی که میا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826154526




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدير جهادكشاورزي شهرستان ويژه مرند: سه واحد سردخانه‌اي محصولات كشاورزي در مرند، چشم‌انتظار اعتبارات بانكي


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مدير جهادكشاورزي شهرستان ويژه مرند: سه واحد سردخانه‌اي محصولات كشاورزي در مرند، چشم‌انتظار اعتبارات بانكي
از سطح سه هزار و۴۰۰ هكتار باغات سيب اين شهرستان، بالغ بر۸۳ هزار و۱۰۰ تن محصول برداشت مي‌شود و در حال حاضر، ظرفيت سردخانه‌هاي بخش توليدات كشاورزي ۱۹ هزار تن است. مدير جهادكشاورزي شهرستان ويژه مرند: سه واحد سردخانه‌اي محصولات كشاورزي در مرند، چشم‌انتظار اعتبارات بانكي


ايلنا: مدير جهادكشاورزي شهرستان ويژه مرند خواستار افزايش ظرفيت سردخانه‌اي محصولات كشاورزي اين شهرستان شد.
به گزارش خبرنگار ايلنا جلال رحيم‌زاده در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از سطح سه هزار و۴۰۰ هكتار باغات سيب اين شهرستان، بالغ بر۸۳ هزار و۱۰۰ تن محصول برداشت مي‌شود و در حال حاضر، ظرفيت سردخانه‌هاي بخش توليدات كشاورزي ۱۹ هزار تن است.
وي گفت: بر اين اساس نيار به سرمايه گذاري براي افزايش ظرفيت در اين حوزه به۵۰ هزار تن بصورت بالقوه در بخش كشاورزي منطقه موجود است.
رحيم‌زاده با بيان اينكه بيش از ۲۵ هزارتن سيب استحصالي از باغات مرند، بصورت تازه خوري به بازارهاي مصرف عرضه مي‌شود گفت: مابقي بايد در راستاي حمايت از توليدكنندگان وجلوگيري از ورود واسطه‌ها ودلالان به چرخه توليد تا مصرف، به صورت مطلوب ذخيره ونگهداري شود.
وي با اشاره به سه واحدسردخانه‌اي مصوب در اين شهرستان خاطرنشان كرد:، درصورت تامين اعتبار ايجاد اين سردخانه‌ها علاوه برايجاد اشتغال مولد، در افزايش درآمد توليدكنندگان و ارتقا سطح اقتصاد كشاورزي منطقه تاثير مهمي را از خود به جا گذارد.
رحيم‌زاده ادامه داد: هم اكنون، فاز اول سردخانه ۵ هزار تني انواع كنسانتره و ميوه در وسعت ۱۲ هزار و زيربناي ۵ هزارو۴۰۰ متر مربعي با اعتباري بالغ بر ۳۳ ميليارد ريال از محل اعتبارات تسهيلات بنگاه‌هاي زودبازده و توسعه بخش كشاورزي دركنار آورده شخصي سرمايه گذار در منطقه زنوز به فعاليت مشغول است.
وي خاطرنشان كرد: ولي اين مديريت تلاش دارد با فراهم سازي فعاليت سه واحد سرخانه‌اي ديگر محصولات كشاورزي، راه را براي استفاده بهينه ومديريت يافته از منابع موجود و صيانت از سرمايه‌هاي ملي بخش كشاورزي در سال حماسه اقتصادي فراهم آورد.
مدير جهادكشاورزي شهرستان ويژه مرند همچنين با اشاره به اينكه كمبود منابع آب موجود در سطح شهرستان، توسعه بخش كشاورزي در حوزه‌هاي زراعي وباغي را با محدوديت مواجه ساخته است، ادامه داد: انتقال آب رودخانه ارس به دشت يكانات اين شهرستان، خواهد توانست با توسعه مديريت بخش كشاورزي و هدايت وحمايت بهره برداران تحولي اساسي در توسعه بخش كشاورزي به دنبال آورد و توجه به توسعه سردخانه‌هاي شهرستان در راستاي ايجاد و فراهم آوري زيرساخت‌هاي لازم در تحول اقتصاد كشاورزي منطقه و تحقق توسعه پايدار اين بخش مهم وحياتي به شمار مي‌آيد.
رحيم‌زاده همچنين با تاكيد به اهميت پوشش بيمه‌اي محصولات زراعي و باغي جهت كاهش تاثير خسارات وارده به بهره برداران بعنوان چتري حمايتي و مهم، افزود: با توجه به سابقه منطقه در رخداد حوادث ناخواسته طبيعي، بهره برداران مرندي بايد بيمه محصولات را تا فرصت باقيمانده در اولويت اصلي پروسه توليد خود قراردهند تا در مواقع بروز حوادث طبيعي، بخشي از خسارات وارده تامين و درروند توليد آنان را دچار مشكلات اعتباري ننمايد.

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن