واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مدير جهادكشاورزي شهرستان ويژه مرند: كشاورزان باروج مرند به ايجاد شعبه بانك كشاورزي، نياز دارند
با بهره برداري از اين شعبه مردم روستاي ليوار و فارفار نيز ميتوانند از مزاياي آن استفاده كنند. مدير جهادكشاورزي شهرستان ويژه مرند: كشاورزان باروج مرند به ايجاد شعبه بانك كشاورزي، نياز دارند

ايلنا: مدير جهادكشاورزي شهرستان ويژه مرندگفت: با افتتاح و آغاز به كار شعبه بانك كشاورزي در روستاي باروج از توابع يامچي، بخش بزرگي از مشكلات مردم اين روستا براي سپرده گذاري حل و از مراجعات حضوري بهره برداران به مركز شهرستان نيز كاسته ميشود.
به گزارش خبرنگار ايلنا جلال رحيمزاده با بيان اينكه باروج از پرجمعيتترين روستاهاي بخش يامچي است گفت: با بهره برداري از اين شعبه مردم روستاي ليوار و فارفار نيز ميتوانند از مزاياي آن استفاده كنند.
وي به اهميت استفاده از امكانات جديد در توسعه بخش كشاورزي درسطح مناطق روستايي منطقه مرند اشاره كرد و گفت: امروزه، توجه به روستا تنها به كشاورزي ودامداري محدود نبوده و روستاها محيط مناسبي براي رشد بخشهاي غيركشاورزي و فعاليت شركتهاي توليدي و خدماتي است مشروط به آنكه رقابتپذير بوده و متكي بر منابع باشد.
رحيمزاده با اشاره به اينكه عدم دسترسي به سرمايه و امكانات، مشكل در عرضه كالاها و خدمات، تاكيد بر يك صنعت يا كسب و كارخاص، تمايل به مهاجرت، امكان ريسك كمتر توليدي در روستاها وكمبود سازمانهاي حمايت كننده از چالشهاي مناطق روستايي در امر توسعه پايدار به شمار ميآيد، افزود: ارتقاي سواد اطلاعاتي كشاورزان و نزديك سازي فرهنگ شفاهي روستائيان با فرهنگ مكتوب ديجيتال دركنار ايجاد مراكز مالي واعتباري، علاوه بركاهش هزينهها واستفاده بهينه ازسرمايه ميتواند توسعه مناطق روستايي را از رشد مطلوب در راستاي تحقق توسعه پايداربخش كشاورزي برخوردارسازد.
گفتني است روستاي باروج از بزرگترين روستاهاي دهستان ذوالبين يامچي بوده كه در منطقه جلگهاي واقع و فاصله آن تا يامچي حدود ۵ كيلومتر است. ميزان بارش سالانه حدود ۲۵۰ ميلي متر است.
اراضي آبي آن بيش از۵۰۰ هكتار و اراضي ديم نيز ۲۰۰ هكتار و وسعت مراتع طبيعي اين روستا۲۰۰ هكتار است.
بر اساس اعلام شوراي اسلامي روستا، ۲ هزار و ۳۴۰ نفر در قالب ۵۷۴ خانوار در اين روستا ساكن و شغل غالب مردم آن كشاورزي و باغداري است.
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]