واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير جهاد كشاورزي شهرستان ويژه مرند:كمبود منابع آب توسعه بخش كشاورزي مرند را با محدوديت مواجه كرده است
مدير جهاد كشاورزي شهرستان ويژه مرند گفت: كمبود منابع آب موجود در سطح شهرستان، توسعه بخش كشاورزي در حوزههاي زراعي و باغي را با محدوديت مواجه ساخته است.
به گزارش خبرگزاري فارس از مرند، جلال رحيمزاده بعد از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار كرد: از سطح 3 هزار و400 هكتار باغات سيب اين شهرستان، بالغ بر 83 هزار و 100 تن محصول برداشت شده و در حال حاضر ظرفيت سردخانههاي بخش توليدات كشاورزي 19 هزار تن است كه بر اين اساس نيار به سرمايهگذاري براي افزايش ظرفيت به 50 هزار تن به صورت بالقوه در بخش كشاورزي منطقه هستيم.
وي با بيان اينكه بيش از 25 هزار تن سيب استحصالي از باغات مرند به صورت تازهخوري به بازارهاي مصرف عرضه ميشود، گفت: مابقي بايد در راستاي حمايت از توليدكنندگان و جلوگيري از ورود واسطهها و دلالان به چرخه توليد تا مصرف به صورت مطلوب ذخيره و نگهداري شود.
رحيمزاده افرود: در تحقق اين خواسته سه واحد سردخانهاي مصوب، در صورت تامين اعتبار ايجاد خواهد شد تا علاوه بر ايجاد اشتغال مولد، در افزايش درآمد توليدكنندگان و ارتقا سطح اقتصاد كشاورزي منطقه تاثير مهمي را از خود به جاي گذارد.
وي ادامه داد: هم اكنون فاز اول سردخانه 5 هزار تني انواع كنسانتره و ميوه در وسعت 12 هزار و زيربناي 5 هزار و 400 متر مربعي با اعتباري بالغ بر 33 ميليارد ريال از محل اعتبارات تسهيلات بنگاههاي زودبازده و توسعه بخش كشاورزي در كنار آورده شخصي سرمايهگذار كه در منطقه زنوز به فعاليت مشغول است، اجرايي شد.
رحيمزاده گفت: اين مديريت تلاش دارد با فراهمسازي فعاليت سه واحد سرخانهاي ديگر محصولات كشاورزي، را براي استفاده بهينه و مديريت يافته از منابع موجود و صيانت از سرمايههاي ملي بخش كشاورزي در سال حماسه اقتصادي فراهم آورد.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان ويژه مرند با اشاره به اينكه كمبود منابع آب موجود در سطح شهرستان، توسعه بخش كشاورزي در حوزههاي زراعي و باغي را با محدوديت مواجه ساخته است، ادامه داد: انتقال آب رودخانه ارس به دشت يكانات اين شهرستان خواهد توانست با توسعه مديريت بخش كشاورزي و هدايت و حمايت بهرهبرداران تحولي اساسي در توسعه بخش كشاورزي به دنبال آورد.
وي تاكيد كرد: توجه به توسعه سردخانههاي شهرستان در راستاي ايجاد و فراهمآوري زيرساختهاي لازم در تحول اقتصاد كشاورزي منطقه و تحقق توسعه پايدار اين بخش مهم و حياتي به شمار ميآيد.
رحيمزاده با تاكيد به اهميت پوشش بيمهاي محصولات زراعي و باغي براي كاهش تاثير خسارات وارده به بهرهبرداران به عنوان چتري حمايتي و مهم افزود: با توجه به سابقه منطقه در رخداد حوادث ناخواسته طبيعي، بهرهبرداران مرندي بايد بيمه محصولات را تا فرصت باقيمانده در اولويت اصلي پروسه توليد خود قراردهند تا در مواقع بروز حوادث طبيعي، بخشي از خسارات وارده تامين شده و در روند توليد آنان را دچار مشكلات اعتباري نكند.
انتهاي پيام/60001/ع30
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]