واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي: سودهاي كلان واردات فولاد در جيب عدهاي خاص/كميته تفحص دست رانت خواران را كوتاه ميكند
رييس كميته تحقيق و تفحص از صنعت فولاد با تاكيد براينكه رانتخواران بسياري درصنعت فولاد رخنه كردهاندگفت:اين كميته در نظر دارد در مقابل افرادي كه به منظور بدست آوردن سودهاي كلان از واردات جلوي احداث كارخانه هاي توليد فولاد را در كشور مي گيرند، بايستد و با رانت خواري در اين صنعت مقابله كند.
نادر قاضي پور در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري خانه ملت با بيان اينكه استارت تحقيق و تفحص از صنعت فولاد را با برگزاري جلسه با وزير صنعت را زده ايم، گفت:شنبه هفته جاري در اولين جلسه كه با حضور نعمت زاده ، معاونين وي و جمعي از فعالان صنعت فولاد در محل وزارتخانه صنعت،معدن و تجارت تشكيل شد ،مقررشد شرايط لازم براي تحقيق و تفحص از صنعت فولاد فراهم شود و كارگروه هاي كميته نيز فعال شوند تا طي سه ماه آينده گزارش تحقيق و تفحص را به مجلس ارائه دهيم.
نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد:وزير صنعت، معدن و تجارت در اين جلسه براي همكاري در جريان تحقيق و تفحص اعلام آمادگي كرد تا گره هاي كوري كه براي بهرهبرداري از طرح هاي فولادي طي سالهاي گذشته ايجاد شده، رفع شود.
وي با اشاره به محورهاي تحقيق و تفحص از صنعت فولاد، افزود:اين كميته در نظر دارد در مقابل افرادي خاص كه به منظور بدست آوردن سودهاي كلان از واردات جلوي احداث كارخانه هاي توليد فولاد را در كشور مي گيرند بايستد و با رانت خواري در اين صنعت مقابله كند.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با اشاره به اينكه نياز كشور به فولاد حدود 22 ميليون تن در سال است، گفت:ظرفيت اسمي فولاد خام در كشور حدود 18 ميليون تن در سال برآورد شده اين درحالي است كه توليد فولاد در حال حاضر حدود 12 ميليون تن در سال است كه بايد بتوان با راه اندازي و احداث كارخانه هاي توليد ي نياز كشور را در داخل تامين كرد.
وي ادامه داد:برخي طرح هاي فولادي به دليل ندادن مجوز هاي مورد نياز نيمه كاره رها شده است و بايد براي پيشرفت طرح ها و رسيدن به مرحله توليد برخي قوانين و مقررات دست و پاگير را اصلاح كرد.
رييس كميته تحقيق و تفحص از صنعت فولاد افزود:هدف اصلي كميته تحقيق و تفحص از صنعت فولاد اين است كه نقاط ضعف دولت،بخش خصوصي و بخش نامه ها و قوانين در صنعت فولاد را شناسايي و با تدوين طرح جامع فولاد بتوان كاستي ها و مشكلات اين صنعت را مرتفع كرد.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس درباره آخرين وضعيت 8 طرح فولادي نيز گفت:يكي از طرح ها به بخش خصوصي واگذار شده است اما پيشرفت فيزيكي 7 طرح مابقي كه قراربود تا پايان سال 91 به بهره برداري برسد در مجموع 51 درصد است كه پيشرفت قابل توجهي نيست و اين نشان مي دهد كه دولت گذشته به تعهدات خود در اين زمينه انجام نداده و كوتاهي كرده است./
پايان پيام
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]