تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830517964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محققان كشور از رگ پرينت گرفتند


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: محققان كشور از رگ پرينت گرفتند
پژوهشگران دانشگاه صنعتي اميركبير دستگاه بايو پرينتري براي توليد بافت رگ توليد كردند و درادامه آن موفق به ساخت نسخه دوم اين دستگاه شدند كه سرعت دستگاه نسبت به نسخه اول ۲۰ درصد افزايش داشته است.
به گزارش جهان، مجيد حلوايي از محققان اين طرح در گفت وگو با مهر با بيان اينكه پرينترهاي زيستي دستگاه چاپگر سه بعدي هستند، گفت: اين دستگاهها قابليت پرينت سلول‌ها را دارند.

وي با اشاره به مطالعات انجام شده در دانشگاه صنعتي اميركبير اظهار داشت: هدف از اين پروژه مطالعاتي، توليد بايو پرينتري كه ساختارهاي دايره‌اي و استوانه‌اي بدن چون رگ را پرينت كند.

حلوايي با بيان اينكه در فاز اول اين طرح اقدام به توليد دستگاه بايو پرينتر براي پرينت رگ شده است، خاطر نشان كرد: در حال حاضر نمونه آزمايشگاهي اين دستگاه ساخته شده است و نسخه جديد آن نيز ساخته شده ولي تست‌هاي آن انجام نشده است.

اين محقق به بيان عملكرد بايو پرينترها پرداخت و ادامه داد: بايو پرينترها مانند پرينترهاي معمولي از ۳ بخش تشكيل شده‌اند كه از آن جمله مي‌توان به "چاپگر زيستي" اشاره كرد كه يك چاپگر سه بعدي است.

وي "جوهر زيستي" را بخش دوم ذكر كرد و افزود: در اين بخش توده‌هاي سلولي در كنار هم براي پرينت قرار گرفته خواهند شد و سومين بخش "كاغذ زيستي" است كه زمينه‌اي را فراهم مي‌كند تا سلول‌هاي مورد نظر تا رسيدن به بلوغ كامل بتوانند تغذيه كنند و در جاي خود ثابت شوند و جا به جا نشوند.

حلوايي به عملكرد بايو پرينت ساخته شده دراين دانشگاه اشاره كرد و گفت: اين دستگاه داراي سرنگي است كه جوهر زيستي در داخل آن قرار مي‌گيرد و با حركتي كه در فضا براي آن ايجاد مي‌شود از طريق دستگاه چاپگر زيستي، توده‌هاي سلولي را در محل‌هايي كه مد نظر است، قرار مي‌دهد.

وي با بيان اينكه در كنار اين فرآيند بايد هيدروژلي براي ساپورت توده‌هاي سلولي به منظور جلوگيري از خارج شدن آنها از جاي خود استفاده شود، اضافه كرد: فرآيند پرينت بايد به صورت لايه لايه انجام شود به اين معنا كه لايه اول كه چاپ شد، لايه بعدي با ساختار مد نظر بر روي لايه قبلي قرار خواهد گرفت.

محقق بايو پرينتر دانشگاه صنعتي اميركبير، همچنين به عملكرد جوهر زيستي استفاده شده در اين پرينتر اشاره كرد و گفت: جوهر زيستي شامل توده‌هاي سلولي است كه معمولا توده‌هاي سلولي داخل سرنگ به خط و در يك رديف قرار داده مي‌شوند و با فشاري كه از پشت سرنگ وارد مي‌شود اين توده‌ها يكي يكي از اين سوزن سرنگ خارج و كنار يكديگر قرار مي‌گيرند.

وي اضافه كرد: معمولا براي اينكه سلول‌ها زنده بمانند در كنار توده‌هاي سلولي از محيط كشت استفاده مي‌شود تا مواد غذايي و گازهاي ذخيره شده در آن را در اختيار سلول‌ها به منظور بقاي سلول‌ها قرار دهد.

حلوايي سلول‌هاي مورد نياز براي اين دستگاه را سلول‌هاي اندوتليال جنيني ذكر كرد و اظهار داشت: از آنجايي كه ساختار استوانه‌اي مانند رگ پيچيدگي كمتري دارند، براي فاز اول پرينت رگ انتخاب شد.

وي خروجي دستگاه بايو پرينتر را ساخت بافت بدن عنوان كرد و ادامه داد: تست‌هاي اوليه انجام شد و در اين آزمايش‌ها به دليل وجود يكسري مشكلات تاكنون موفق نشديم تا به پرينت رگ يكپارچه برسيم و لازم است تا اين مشكلات رفع شود.

حلوايي با اشاره به تحولات انجام شده در دو نسخه بايو پرينترهاي توليد شده، توضيح داد: در نسخه اوليه دستگاه بايو پرينتر ارزان قيمت و صرفا براي بررسي امكان پذير بودن ساخت اين دستگاه ساخته و عرضه شد ولي در نسخه دوم از قطعات بيشتر و با دقت بالاتري ساخته شد.

به گفته وي سرعت پرينت در نسخه دوم نسبت به نسخه قبل ۲۰ درصد افزايش داده شد كه اين امر مي‌تواند ما را به مطالعات سلولي نزديكتر كند.

اين محقق هدف نهايي از طراحي و ساخت بايو پرينترها را ساخت بافت اعضاي بدن ذكر كرد و يادآور شد: محققان دنيا درصدد هستند تا با توسعه اين فناوري اقدام به ساخت اعضاي بدن چون قلب كنند و در تلاش هستند تا با كنار هم قرار دادن سلول‌ها ساختاري مشابه بافت اعضاي بدن توليد كنند.

وي با بيان اينكه در حال حاضر اين دستگاه در دنيا براي توليد بافت‌هاي نرم مورد استفاده قرار گرفته است، خاطر نشان كرد: اين دستگاه تاكنون براي ساخت بافت سخت مانند استخوان كاربردي نشده است ولي به نظر مي‌آيد كه در آينده از اين دستگاه براي توليد بافت‌هاي سخت نيز استفاده شود.

حلوايي با بيان اينكه براي ساخت بافت‌هاي سخت بيشتر از دستگاه ۳D پرينتينگ استفاده مي‌شود، گفت: براي اين منظور ابتدا داربستي پرينت مي‌شود و پس از آن سلول‌ها بر روي اين داربست بارگذاري مي‌شوند ولي در بايو پرينترها سلول‌ها همزمان بر روي داربست پرينت مي‌شوند.

نظر شما:
------------

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن