تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804226148




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آزمايش واكسن سرطان مغز زيرنظريك ايراني


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: آزمايش واكسن سرطان مغز زيرنظريك ايراني
آزمايش نخستين واكسن سرطان مغز در اروپا زير نظر يك جراح ايراني آغاز شد، سرپرستي اين تحقيق بين‌المللي در بريتانيا را متخصص ايراني كيومرث اشكان جراح مغز و اعصاب و رئيس بخش تومورهاي مغزي بيمارستان كينگز كالج لندن بر عهده دارد.
تسنيم: براي نخستين بار در اروپا يك گروه از محققان و پزشكان در كينگز كالج لندن زير نظر يك متخصص ايراني با عنوان كيومرث اشكان، واكسن سرطان مغز را بر روي يك بيمار 62 ساله آزمايش كردند. محققان اين واكسن را روي 300 بيمار آزمايش خواهند كرد تا تاثير اين شيوه درماني دقيقا روشن شود.

بيمارستان كنيگز كالج لندن تنها بيمارستاني اروپايي در ميان 50 بيمارستاني كه آزمايش چنين واكسني را شروع كرده‌اند و بقيه بيمارستان‌ها در آمريكا هستند.

اوايل امسال پزشكان تشخيص دادند رابرت ديمِگِر بازيگر 62 ساله تئاتر و تلويزيون به بدخيم‌ترين و مهاجم‌ترين نوع تومور مغزي يعني گليوبلاستوما مبتلا شده است. در آن زمان ديمگر در حال بازي در نمايش اتللو بود و علائم بيماري با احساس بي‌حسي در فك، ناتواني در برداشتن اشيا و سپس تشنج در او بروز كرد. پيش از جراحي به ديمگر پيشنهاد شد تا اولين بيماري در اروپا باشد كه واكسن سرطان مغز رويش آزمايش مي‌شود. براين اساس جراحان سعي كردند تا حد امكان تومور را خارج كنند. سپس تومور را در شرايط آزمايشگاهي در كنار سلول‌هاي دندريتي قرار دادند.

نتيجه فعاليت پزشكان توليد يك واكسن "شخصي" بود كه به بازوي ديمِگِر تزريق شد، به اين اميد كه سلولهاي تعليم ديده، به سيستم ايمني ياد بدهند چگونه سلولهاي سرطاني را شناسايي و نابود كنند. در 2 سال آينده 10 بار ديگر اين واكسن به ديمگر تزريق خواهد شد.

سرپرستي اين تحقيق بين‌المللي در بريتانيا را متخصص ايراني كيومرث اشكان جراح مغز و اعصاب و رئيس بخش تومورهاي مغزي بيمارستان كينگز كالج لندن بر عهده دارد.

اين متخصص ايراني مي‌گويد: نياز مبرمي به درمان‌هاي جديد و بهتر سرطان‌هاي مغز وجود دارد، حتي وقتي به نظر مي‌رسد دو بيمار تومور مشابهي دارند باز هم اين تومورها با هم تفاوتهاي زيادي دارند.

به گفته دكتر اشكان، "تجويز يك درمان براي همه احتمالا بهترين روش نيست." وي معتقد است درمان بايد براي هر بيمار جداگانه طراحي و اجرا شود.

به گزارش رسانه‌هاي خارجي، در دو تحقيق كوچكتري كه روي 20 بيمار در آمريكا انجام شد، عمر بيماران مبتلا به گليوبلاستوما از متوسط ِ 12 تا 18 ماه به 3 سال افزايش پيدا كرد بدون اينكه واكسن عوارض سمي نشان دهد. دو نفر از اين بيست بيمار تا بحال ده سال است كه با اين بيماري زندگي كرده‌اند.

اين متخصص ايراني مي‌گويد: تحقيق فعلي بر روي 300 بيمار انجام مي‌شود كه به نيمي از آنها واكسن شخصي و به نيمي ديگر دارونما (placebo) تزريق خواهد شد و " تا نتايج اين تحقيق روشن نشود نمي‌توانيم بگوييم آيا اين درمان را بايد براي همه بيماران تجويز كرد يا خير."

تحولي بزرگ در درمان سرطان‌ها

نشريه معتبر ساينس "ايمني‌درماني سرطان" را بزرگترين تحول علمي سال 2013 دانسته است. تا به حال اساس درمان سرطان از بين بردن تومور بوده است، با جراحي، شيمي‌درماني يا پرتو درماني. اما در "ايمني‌درماني" هدف اين است كه سيستم ايمني خود بر عليه تومور وارد عمل شود، با تقويت يا "تربيت" سيستم ايمني.

در تحقيقي كه بر روي پنج فرد بزرگسال و 22 كودك مبتلا به نوعي سرطان خون (ALL) انجام شده، دانشمندان در سلول‌هاي T (نوعي گلبول سفيد) بيماران تغييري ژنتيكي ايجاد كردند تا بتواند نوعي پروتئين خاص را شناسايي كند.

اين پروتئين فقط در سلول‌هاي سرطاني وجود دارد بنابراين سلول‌هاي T قادر به تشخيص سلول‌هاي سرطاني شدند. اين سلولهاي تقويت شده دوباره به بدن بيمار برگردانده شد.

نتايج كه همين ماه اعلام شد بسيار اميدواركننده بودند. سرطان در هر پنج بيمار بزرگسال و در 19 كودك از 22 كودك بيمار كاملا فروكش (remission) كرده بود. اما بسياري از متخصصان سرطان به اين نتيجه رسيده‌اند كه شاهد تولد پارادايم تازه‌ و مهمي در درمان سرطان خواهند بود.

نظر شما:
------------

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن