تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به من ايمان نياورده است آن كس كه شب سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد. به من ايمان ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818967356




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موج عظيم سكته هاي مغزي و قلبي در كمين ايراني‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: موج عظيم سكته هاي مغزي و قلبي در كمين ايراني‌ها
رئيس انجمن سكته هاي مغزي ايران با اشاره به اين كه آمار دقيقي از ميزان سكته هاي مغزي كشوردر دست نيست گفت: به طور كلي ميزان سكته هاي مغزي در ايران اگر از متوسط آمار جهاني بالاتر نباشد به طور قطع پائين تر نيست.

به گزارش شفا آنلاين، دكتر محمدرضا قيني افزود: طبق آنچه در جهان تعريف شده سكته هاي مغزي بايد بعد از 45سالگي رخ دهد اما در صورتي كه در سنين كمتر ايجاد شد به آن سكته هاي مغزي جوانان گفته مي شود. به همين خاطربا توجه به تعداد قابل ملاحظه جواناني كه گرفتارسكته مغزي هستند مي توان گفت : كاهش سن ابتلا به سكته هاي مغزي در ايران شيوع زيادي دارد.

جراح مغز و اعصاب تصريح كرد: طبق آئين نامه هاي جهاني، 60سال به بالا متوسط سن ابتلا به سكته هاي مغزي است اما متأسفانه در ايران افراد در سنين 50تا55سال بيشتر گرفتار سكته هاي مغزي مي شوند.

به گفته وي حدود 20 تا 25سال قبل از ابتلا به سكته هاي مغزي فاكتورهاي خطر نظير استعمال دخانيات- فشار خون و عدم فعاليت هاي فيزيكي مناسب زمينه ساز ابتلا به سكته هاي مغزي و يا قلبي مي شوند.

قيني با بيان اين كه فاكتورهاي خطر به درستي از سوي افراد جامعه شناخته نشده است در عين حال توصيه كرد: افراد بايد از 25تا30سالگي هر 6ماه يكبار فشار خون- قند خون و... را بررسي نمايند .ضمن اين كه شايد اگر فشارهايي از سوي نهادهاي اجتماعي در راستاي عدم استعمال دخانيات در ايران وجود داشت آمار سكته هاي مغزي و قلبي كاهش مي يافت.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اين كه بيماري هاي عروقي در آقايان بيشتر از زنان رخ مي دهد تصريح كرد: ژنتيك در بروز سكته هاي مغزي و قلبي بي تأثير نيست .حال آن كه گاهي اوقات در برخي از خانواده ها به علت اختلال هاي انعقادي در سنين پائين نيز سكته ديده مي شود. اما به طور كلي ژنتيك در درياي عوامل دخالت كننده در بروز سكته هاي مغزي و قلبي حجم زيادي را اشغال نمي كند. اگر افراد جامعه بتوانند زمينه هاي خطر را از سنين 20تا30سالگي كشف و در راستاي كنترل آن تلاش كنند اين حوادث ناگواربه طور قطع كمتر رخ مي دهد.

دكتر قيني همچنين افزود: در حال حاضر نياز است مانند 30 سال قبل كه جنبشي در انجام واكسيناسيون در كشور انجام شد اكنون نيز جنبشي در رابطه با شناخت صحيح از زمينه هاي خطر بيماري هاي عروقي در كشور راه اندازي شود .كه اين مسئله مهم و حياتي همكاري دولت و وزارت بهداشت را مي طلبد تا در 20سال آينده با موج عظيم سكته هاي قلبي و مغزي رو به رو نشويم.

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن