تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس اندوه و مشکلى را از مومنى بر طرف نماید خداوند در روز قیامت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819217297




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اين همه آهن و آجر داريم ولي مورد بهره‌برداري قرار نمي‌گيرند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: اين همه آهن و آجر داريم ولي مورد بهره‌برداري قرار نمي‌گيرند
چه‌طور است كه اين همه آهن و سوله و آجر داريم ولي در اقتصاد كشور مورد بهره‌برداري قرار نمي‌گيرند. زمان آن رسيده است كه يكبار با همكاري قوه مجريه و مقننه در استان‌ها به اين سوال‌ها جواب داده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، غلامحسين شافعي، رييس اتاق بازرگاني ايران درباره‌ي موقعيت‌هاي استان آذربايجان شرقي با بيان اين‌كه اين استان از لحاظ اقتصادي در كشور نقش اساسي و تعيين‌كننده‌اي دارد، گفت: آذربايجان شرقي هم به لحاظ حجم اقتصادي و هم به لحاظ موقعيت و نقش كشوري و منطقه‌اي به لحاظ جغرافيايي اهميت بسيار زياد دارد.

وي ادامه داد: متاسفانه پيوند برنامه‌هاي استاني و منطقه‌اي با برنامه‌هاي ملي به درستي انجام نمي‌شود و بايد به دنبال هماهنگ‌كردن بيشتر اين برنامه‌ها باشيم.

شافعي با تاكيد بر اين‌كه منابعي كه در سال‌هاي قبل در اختيار كشور بوده افسانه‌اي بوده‌اند، اظهار كرد: ولي علي‌رغم وجود اين منابع بخش اقتصاد كشور و به خصوص توليد رشد مورد نظر را نداشته است.

به گفته‌ي رييس اتاق بازرگاني ايران چگونه است كه با اين منابع، بخش‌هاي غيرمولد سر به عرش گذاشته و بخش‌هاي توليدي سرفرو آورده‌اند.

وي با بيان اين‌كه جواب اين سوال نياز به همفكري بين قوه مجريه، قوه مقننه و بخش خصوصي دارد، گفت: بايد برآيند‌ها از تاسيس شهرك‌هاي صنعتي و واحد‌هاي توليدي فراوان سنجيده شود و بررسي كرد كه چه عاملي باعث شد كه اين همه آهن و سوله و آجر تهيه كنيم كه هيچ‌ كدام منجر به بهره‌برداري در اقتصاد كشور نشد.

رييس اتاق بازرگاني ايران در ادامه با تاكيد بر اين‌كه در حال حاضر بايد اولويت‌هاي توسعه‌ي اقتصادي استان‌ها را بررسي كرد، گفت: هم‌چنين بايد اين سوال را مدنظر قرار دهيم كه آيا در برنامه‌هاي پيش‌رو ظرفيت‌سنجي در صنايع بايد مورد توجه قرار گيرد يا مكان‌يابي.

به گفته وي، هم‌چنين در سايه يك نگاه منسجم ملي بين قواي حكومتي و بخش خصوصي مي‌توان پيوند ملي ايجاد كرد و به نتايج مثبت رسيد.

رييس اتاق بازرگاني ايران در پايان با تاكيد بر نقش مشورتي اتاق بازرگاني در بين سه قوه تصريح كرد: اتاق وظيفه‌ي خود مي‌داند كه مشورت مشوقانه و منصفانه با نگاه منطقه‌اي و ملي به تصميم‌گيران كشور را ارائه كند.

انتهاي پيام

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن