تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كمال ادب و مروت در هفت چيز است: عقل، بردبارى، صبر، ملايمت، سكوت، خوش‏اخلاقى و مدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867680412




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توليد بذر گندم زودبازده در كشور


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: توليد بذر گندم زودبازده در كشور
اصفهان ـ خبرنگار اطلاعات: محققان دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوراسگان براي نخستين بار در دنيا بذر گندمي را توليد كرده‌اند كه علاوه بر اينكه سه ماهه به ثمر مي‌رسد سه برابر گندم‌هاي معمولي نيز محصول مي‌دهد. رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوراسگان با بيان اينكه اين نوع گندم با تغيير فتوسنتز گندم از C2 به C4 توليد شده است، افزود: در حاليكه گندم در ابتداي فصل پاييز كشت مي‌شود و 9 ماه بعد به ثمر مي‌رسد اما اين نوع بذر جديد گندم سه ماهه به ثمر مي‌رسد.

احمد علي فروغي ابري افزود: اين بذر جديد گندم اسفند كاشته و در ارديبهشت برداشت مي‌شود و به آبياري كمتري نياز دارد و آب مورد نياز آن بيشتر از طريق باران تامين مي‌شود. او با بيان اينكه اين نوع گندم با مناطق خشك و گرمسيري كشورمان سازگار است، اضافه كرد: با كاشت اين نوع گندم ضمن اينكه كشورمان از واردات گندم بي‌نياز مي‌شود، صادر كننده گندم نيز خواهيم شد. وي با اعلام اينكه اين نوع بذر گندم براي نخستين بار در جهان توليد مي‌شود، گفت: بذر اين گندم جديد 6 سال آينده به توليد انبوه مي‌رسد.

فروغي ابري همچنين طرح توليد بذر گياهان گلخانه‌اي، طرح توليد دارويي گياهي براي جايگزين كردن انسولين و طرح مقابله با پديده ريزگردها را از ديگر طرح‌هاي تحقيقاتي محققان اين دانشگاه برشمرد و گفت: تا قبل از اينكه محققان اين دانشگاه بذر گياهان گلخانه‌اي را توليد كنند در دنيا هفت كشور بيشتر نبود كه اين نوع بذرها را توليد مي‌كردند و الان ايران هشتمين كشور دنيا در توليد بذر توليدات گلخانه‌اي است.

او با اشاره به اينكه هر سال به طور تقريبي 400 تا 500 ميليون دلار ارز از كشور براي خريد بذر توليدات گلخانه‌اي همچون خيار درختي يا گوجه فرنگي درختي از كشور خارج مي‌شود، افزود: كشورهاي توليد كننده اين بذرها را عقيم مي‌كنند تا امكان بذرگيري از آنها وجود نداشته باشد.

او با بيان اينكه محققان اين دانشگاه پس از انجام كارهاي تحقيقاتي، كشور را به بذر توليدات گلخانه‌اي خودكفا كردند افزود: اين طرح در شهرستان تيران و كرون در حال انجام است و تا 2 سال آينده اين بذرها به توليد انبوه مي‌رسد. وي به داروي گياهي براي جايگزين كردن انسولين اشاره كرد و افزود: اين دارو خوراكي است و عوارض جانبي ندارد. او با بيان اينكه اين دارو مرحله تحقيق و تاييد پزشكي خود را سپري كرده است اضافه كرد: توليد اين دارو نيازمند سرمايه‌گذاري است.

او همچنين افزود: محققان دانشگاه آزاد واحد خوراسگان براي مقابله با پديده ريزگردها، ماده‌اي به نام (نانورس) را از خاك استخراج كرده‌اند كه به تثبيت خاك كمك مي‌كند. وي گفت: اين دانشگاه براي اجراي آزمايشي اين طرح، قراردادي را با استانداري خوزستان امضا كرده است. او با بيان اينكه دانشگاه آزاد واحد خوراسگان بيشترين كارهاي تحقيقاتي را در كشور انجام داده است اضافه كرد: بيشترين اين تحقيقات كاربردي است.



چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن