تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در هيچ كارى به مردم اميد نبندد و همه كارهاى خود را به خداى عزوجل واگذارد، خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805681318




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظرفيتهاي بالقوه صنعت حمل و نقل در مازندران


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: ظرفيتهاي بالقوه صنعت حمل و نقل در مازندران
ساري - با وجود اينكه 90 درصد حمل و نقل استان مازندران از طريق جاده اي و ريلي انجام مي‌شود ولي هنوز بخشي از ظرفيتهاي آن خالي مانده و توسعه زيرساختهاي اين بخش ضرورتي اجتناب ناپذير است.
به گزارش مهر، كاهش هزينه حمل و نقل، ضعف امكانات حمل و نقل، كمبود امكانات حمل و نقلي، هزينه بالا و كارايي پايين سبب شده تا توجه بيشتر به حمل و نقل الزامي رسد. همچنين 90 درصد ارزش افزوده بخش حمل و نقل مربوط به بخش جاده است كه توجه و سرمايه گذاري مناسب تر در اين بخش ضروري است. مازندران با داشتن بيش از 10 هزار كيلومتر راه، سه فرودگاه و بندر، اتصال به شبكه سراسري ريلي و قرار داشتن در مسير كريدور شمال و جنوب سهم زيادي در حمل و نقل دارد. كمبود تقاضا، ناهماهنگي طرحهاي حمل و نقلي، مشكلات اعتباري و كمبود و زمين از جمله مشكلات بخش و حمل و نقل است. يوسف گران پاشا مديركل راه آهن شمال با بيان اينكه طول خطوط ريلي راه آهن ناحيه شمال از گرمسار تا گرگان حدود 420 كيلومتر است، گفت: از اينچه برون تا گرگان نيز 80 كيلومتر وصل شده است كه هنوز تحويل نگرفتيم. وي اظهار داشت: 22 كيلومتر نيز از رستمكلا به بندرامير آباد متصل است و خطوط ريلي از تهران تا بندرگز نيز بازسازي شده است و از بندرگز تا گرگان بطول 56 كيلومتر بازسازي هنوز انجام نشده كه بازسازي آن در برنامه است. وي عنوان كرد: 27 ايستگاه داريم و حدود چهار ميليون ليتر سوخت مورد نياز براي نيروگاه تامين مي‌شود.
ظرفيت ريلي پاسخگوي نيازها نيست
گران پاشا بيان داشت: ظرفيت خطوط ما در حال حاضر 1.8 تا دو ميليون تن است و با توجه حجم باري كه داريم اين ظرفيت جوابگوي ما نيست. وي افزود: گلوگاه ما در شبكه ريلي بين پل سفيد تا فيروزكوه است وبه دليل شيب 28 در هزار فيروزكوه، كل ظرفيت ما در اين مسير گرفته مي‌شود و بايد با برقي كردن آن ظرفيت خط به دو برابر افزايش يابد. مديركل راه آهن شمال يادآورشد: در تمام ريلي كه اكنون در حال استفاده هستيم مشكلي در زمينه ادوات نداريم و مشكلي از نظر تردد نيز نداريم. وي گفت: روزانه شش هزار مسافر در استان جابجا مي‌شوند كه مسيرهاي ساري به تهران، گرگان به تهران و گرگان به پل سفيد تردد مي‌كنند. گران پاشا با اشاره به وجود مناطق مسكوني در حريم ريلي گفت: حريم راه آهن 17 متر است و كليه خطوط راه آهن ناحيه شمال در زمين‌هاي كشاورزي است.
وجود 150 گذرگاه ريلي
وي گفت: 150 گذرگاه همسطح مجاز و غيرمجاز داريم و حدود پنج گذرگاه پرتردد همسطح به راه بند مستحفظ تبديل شده و برخي گذرگاهها را به غيرهمسطح تبديل كرده ايم. گران پاشا يادآورشد: همچنين رايزني هايي با شهرداريها كرديم تا حريم راه آهن را ايمن كنيم و مشكلي كه داريم اينكه مردم در حريم تردد مي‌كنند و اكنون در برخي مناطق ديوارهاي حايل احداث شده است. وي با بيان اينكه 27 ايستگاه در راه آهن شمال وجود گفت: گفت: تقريبا تمام ايستگاهها نوسازي شده است ولي بعضي از ايستگاهها، ظرفيت جوابگوي مسافران را ندارند و در حال حاضر قراردادهايي براي ساخت ايستگاه منعقد شده است. گران پاشا يادآورشد: سكوها، نمازخانه، نماي ايستگاها و سكو بازسازي شده است و بقيه نيز در دست برنامه قرار دارد.مديركل حمل و نقل و پايانه‌هاي مازندران نيز گفت: براي ايمني سفر با خودروهاي حمل و نقل عمومي تلاشهاي خوبي صورت گرفته است و علاوه بر بحث هوشمندسازي جاده ها، براي خودروها توانستيم صورت وضعيت‌ها را ممهور به مهر فني كنيم. مجيد نصرالله نژاد گفت: همه خودروها مجهز به جي پي اس شدند و كمتر از يك درصد تلفات جاده اي به ميني بوس و اتوبوس بر مي‌گردد و ايمن ترين وسيله سفر را تشكيل مي‌دهند.
شناسايي نقاط حادثه ساز
وي اظهار داشت: در طول جاده ها، علاوه بر هوشمند سازي جاده ها، نقاطي به عنوان مناطق پرحادثه شناسايي كرديم و تعدادي از اين نقاط بايد در قالب طرح‌هاي زودبازده مرتفع شود. وي تصريح كرد: واقعيت اين است كه تصادفات جاده اي به بخش‌هاي مختلف بر مي‌گردد و 29 درصد از تلفات مربوط به عابران پياده هستند. نصرالله نژاد با اشاره به نصب 150 دستگاه پل پياده از مردم خواست تا براي تردد از اين پل‌ها استفاده كنند. مديركل حمل و نقل مازندران با بيان اينكه همه رانندگان حمل ونقل عمومي ملزم به دريافت كارت هوشمند هستند گفت: بعد از اخذ مدارك و طي مراحل مربوطه اين كارتها صادر مي‌شود. وي به ايجاد پايانه‌هاي مسافربري در مناطق مختلف استان اشاره كرد و گفت: شهرداريها طبق قانون موظف به ساخت پايانه هستند و در برخي شهرها از جمله بابل، بابلسر اقدام شده و در برخي شهرها مانند تنكابن، بهنمير و... نيز بخش خصوصي وارد عمل شده است.
رشد ناوگان باري
مديركل حمل و نقل و پايانه‌هاي استان مازندران گفت: كل رانندگان باري استان در 8 ماهه اول امسال، 23هزار و 177 نفر بوده است. وي با اشاره به رشد شش درصدي ناوگان باري حمل و نقل استان بيان داشت:كل ناوگان باري استان در سالجاري 14هزار و 556 دستگاه بوده است كه 554 دستگاه ناوگان در سالجاري وارد استان شده است. مديركل حمل و نقل و پايانه‌هاي مازندران از رشد 100 در صدي استفاده از كارت هوشمند در بارنامه‌هاي حمل و نقل كالاي استان مازندران خبر داد و گفت: تعداد بارنامه صادره توسط شركتهاي حمل ونقل كالا براي كاميونهاي ملكي شركت در 8ماهه سال جاري 79 هزار و 680 نسخه بوده است كه رشد 20 درصدي داشته است. نصرالله زاده گفت: همچنين در سالجاري 143 شركت بخش مسافر استان مازندران برخط سازي شدند و 90 درصد شركتها و موسسات حمل ونقلي مازندران خود را به نصب سيستم برخط سازي صورت وضعيت آنلاين متصل كردند. مدير كل اداره حمل ونقل و پايانه‌هاي مازندران گفت: در راستاي توسعه فناوري اطلاعات ودستيابي به آمار جامع وبه روزرساني شركتها وموسسات حمل و نقل مسافراستان مازندران بيش از 143 شركت وموسسه حمل ونقلي استان خودرا به سيستم صورت وضعيت آنلاين متصل نمودند و برخط سازي شدند. وي گفت: از ويژگيهاي منحصر به فرد اين سيستم، يكپارچه سازي اطلاعات مربوط به صورت وضعيت‌هاي مسافري و حواله‌هاي صادره در سطح استان وهمچنين جمع آوري و به روز رساني آمار جابجايي مسافر است نصرالله زاده بيان داشت: در حال حاضر استان مازندران با برخورداري از 159 شركت وشعبه فعال داراي پروانه 41 شركت اتوبوسراني؛ 88 شركت سواري؛ 9 شركت ميني بوسراني و 21 شركت تركيبي (اتوبوس – ميني بوس وسواري) در سطح استان فعاليت و نسبت به جابجايي مسافرين عزيز به اقصي نقاط كشور اقدام مي‌كنند.

ارسال نظر

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن